«ΚΕΡΑΤΑ, ΣΟΥ Γ@Μ@ΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ»–” Έλα να μου κλ@σεις τα’ αρχ@δ@α”. Τον κοπάνησαν με τον γάντζο και τον έπνιξαν σαν σκυλόψαρο. Η τρομακτικού περιεχομένου εισαγγελική διάταξη για τη «δολοφονία» του «βομβιστή του Α. Παπανδρέου», Σήφη Βαλυράκη. Άγριοι διάλογοι και αίμα, μεσοπέλαγα …

Κοινοποίηση:
exofillo9-12

teaser9-12

Tεύχος 2073, 6 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_sport.indd

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Πέμπτης 9-12-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…
 THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

alitheia-aima-banner

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τι μέρες ζούμε Στέφανε !?!?!!?!? Τα τέρατα του ΠΑΣΟΚ μας το παίζουν παρθένες και αποζητάνε πάλι εξουσία να ξαναγαμήσουν την Ελλάδα ! Θα τους αφήσουμε ?

    Βγαίνε και ΧΩΝΕ ΤΑ για το ΠΑΣΟΚ κάθε μέρα δεν γίνεται αυτοί που έριξαν την χώρα στα βράχια και κατέστρεψαν τους Έλληνες να ξαναγίνουν κυβέρνηση είναι έγκλημα αυτό !

  2. Στις γιορτές τον μεγαλύτερο τζίρο των καταστημάτων τον κάνουν τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών επειδή κάνουν δώρα στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους λόγω των συντάξεων.
    Πέστε στον Μητσοτάκη ότι το κατοσταρικο για τους εξηνταρηδες ανεμβολιαστους θα γυρίσει μπούμερανγκ στην οικονομία της χώρας. Ήδη οι περισσότεροι εξηνταρηδες ανεμβολιαστοι έχουν αποφασίσει να μην κάνουν το εμβόλιο και να δώσουν το κατοσταρικο σαν πρόστιμο. Αυτό σημαίνει ότι το κατοστάρικο θα αφαιρεθεί από την αγορά προϊόντων στις γιορτές κι έτσι η αγορά θα τιναχθεί στον αέρα .

  3. Έλληνας μίστερ bean..φτου σου σιχαμερό ερπετο

  4. Ο αριθμός των θανάτων από το εμβόλιο COVID στην ηπειρωτική Κίνα έχει φτάσει τους 70.000 .
    Οι πιο συχνές παρενέργειες του εμβολίου COVID εντός της κομμουνιστικής Κίνας είναι μεταξύ των ηλικιωμένων, των οποίων τα συμπτώματα είναι κυρίως η ξαφνική εμφάνιση πολλαπλών καρκίνων.
    Το εμβόλιο COVID στην Κίνα χορηγείται υποχρεωτικά σε παιδιά νηπιαγωγείου. Τα παιδιά που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο COVID τα κύτταρά τους θα μεταλλαχθούν και θα ωριμάσουν ταχύτατα, πολλαπλάσια σε σχέση με το παρελθόν. Ως αποτέλεσμα αυτά τα εμβολιασμένα παιδιά, θα υποφέρουν από καρκίνους. Για αυτό επιθυμούν να εμβολιασουν διακαώς τα παιδιά!!!

    1. Προσεξε μην στραβ ώσεις απότομα!
      Ρε τί ηλίθιους αναγνώστες έχεις!!!…
      Ο καρκίνος, είναι “αργό φαινόμενο”.
      Εμφανίζεται μετα από δεκαετίες!! Δηλαδή, ποια εταιρεία θά ήθελε να στιγματιστεί με τον άμεσο θάνατο εκατομμυρίων παιδιών?
      Επομένως: Πού ξέρεις ρε βλάκα, ότι προκαλεί καρκίνο??
      Έχεις καμμία ιατρική μελέτη? Στατιστικές ίσως?? Πιστοποιήσεις??? Εσείς,δεν ζητάτε πιστοποιήσεις για τα εμβόλια? Αφού δεν έχεις τίποτα,βγαλε τον σκασμό!
      Μακελειό, μάζεψε τους..

  5. Τρεις χώρες αρνήθηκαν να εμβολιάσουν τους πολίτες τους με τα πειραματικά εμβόλια για τον κινέζικο εργαστηριακό ιό: Μαδαγασκάρη,Τανζανία,Αϊτή
    Αϊτή:Πρόεδρος: Jovenel Moise
    Τανζανία:Πρόεδρος: John Magufuli
    Μαδαγασκάρη:Πρόεδρος: Didier Ratsiraka
    Κατά περίεργη «σύμπτωση» όμως, και οι τρεις Πρόεδροι των χωρών αυτών, πέθαναν μυστηριωδώς.

  6. Παιδιά αυτό με τους θανατους δε παλεύεται.
    Οι μισοί πεθαίνουν από το εμβόλιο, άλλοι από την λανθασμένη φαρμακευτική αγωγή, την κακη διαωληνωση κι ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις κι οι υπόλοιποι αυτοκτονουν ή δολοφονούνται. Ο κόσμος έχει σαλταρει με όλα αυτά κι ακόμα το πραγματικό πανηγύρι δεν άρχισε. Ζωή σε λόγου μας αν και δεν είναι σίγουρη αφού σε λίγο θα γίνουμε όλοι χρήστες.
    Λέτε να μεταλλαχθουμε ψυχολογικά κι εμείς τότε και να ευχόμαστε να επεκταθεί παντού η υποχρεωτικοτητα όπως κάνουν τώρα οι εμβολιασμενοι;;;;;;
    Το γράφουμε συνεχώς ότι η Ελίτ επιθυμεί την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σε επίπεδα που αυτός ήταν πριν 500 χρόνια αλλά ο καθένας μας ενδομυχα πιστεύει ότι θα επιβιώσει σε αυτό το hunger game!!!
    Η ελπίδα είναι κάτι πολύ βαρύ για να το κουβαλάς αλλά σε κρατάει σταθερά στη γη για να μη σε πάρει ο άνεμος .

Comments are closed.