“ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ” – ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ – Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν χθες τους δρόμους της Θεσσαλονίκης…(βίντεο)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Επειδή ίσως κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για μερικές εκατοντάδες ανθρώπων που βγήκαν χθες στους δρόμους των Ελληνικών πόλεων, ώστε να διαδηλώσουν και να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή της χρήσης μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία, σας παρουσιάζουμε το παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Σίγουρα , το συγκεκριμένο βίντεο δύσκολα θα το δείτε να παρουσιάζεται από άλλα site κι όπως αντιλαμβάνεστε δεν πρόκειται να παίξει σε κανένα από τα σαπιοκάναλα της διαπλοκής…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Που βοσκουν τα ζωαδια τα βοιδοτρολς ;; -Να φερουν ενα ταξι να το γεμισουμε

  2. Κρατήστε τα παιδιά σπίτι σας… από πυρετό!
    Μόνο με άδεια σχολεία θα πάρουν τις απαντήσεις τους τα χαιδεμενα της Μπιλντεμπεργκ!
    Μπράβο στους Θεσσαλονίκεις για την υγιή τους αντίδραση… αυτά τα φασιστικα μετρα με το πρόσχημα της πανδημίας οφείλουμε να τα σταματήσουμε… το οφείλουμε στα παιδιά μας γιατί σε αυτά θα είμαστε υπολογοι για τον κόσμο που θα τους παραδώσουμε.

  3. Το απαράδεκτοι γονείς μπορείς να το αναφέρεις και στον ίδιο σου τον πατέρα που δεν τραβήχτηκε όταν είδε το πηγάδι της μάνα σου…
    Κόψε και συ την πολύ τηλεόραση και άσε τι κάνουν άλλοι βρε φασιστακο με άποψη.
    Εχει θέσεις στα νοσοκομεία μην ανησυχείς….άδεια είναι….αμα ψοφίσεις από καμιά κοινή γρίπη σου χουμε κρατήσει νεκροκρέβατο.

  4. 1. Πανάσχετοι γονείς.
    2. AΠAPAΔEKTOI ως γονείς.
    3. ANEYΘYNOI KAI EΠIKINΔYNOI γιά γονείς!

    Λυπηρά σημεία των καιρών, που ας ελπίσουμε ότι δεν θα πληρώσουμε πολύ ακριβά!
    Tι να προβληθεί;;; Η υπέρτατη βλακεία τους που προκαλεί η νοσηρή ασυδοσία τους;;; ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ EΠEIΓONTΩΣ TA facebook… TOYΣ BΛAΠTOYN ΣOBAPA ΣTHN NOHTIKH YΓEIA!!!

    1. Παλιο τρολακι του ευρω ανα σχολιο με νεο ονομα?

Comments are closed.