«ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ», λένε στις ΗΠΑ!!! Πώς θα αφανίσουν δισεκατομμύρια ανθρώπων; [BINTEO]

Κοινοποίηση:
1

Σοκαριστικοί ισχυρισμοί! Ωστόσο όλο και περισσότεροι επιστήμονες ανησυχούν και το δείχνουν…

Σε ένα νέο βίντεο κρούεται o κώδων του κινδύνου για τον ανθρώπινο πoλιτισμό! Πριν γίνει σχετική αναφορά σε αυτό, σημειώνεται πως με κάθε επισημότητα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ζητήθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, να πεθάνουν, ει δυνατόν, 7 δις άνθρωποι για το καλό το πλανήτη

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, τώρα, δεν διστάζουν να συνδέσουν με αυτή την προοπτική, τα εμβόλια, για τα οποία ακούγονται αρκετά πλέον και μάλιστα ανοιχτά από επιστήμονες. Γίνεται λόγος για «γεγονός επιπέδου εξόντωσης».

«Αν δεν σταματήσουμε τα εμβόλια, θα καταστρέψουν τον πολιτισμό που γνωρίζουμε μέσα σε 10 χρόνια. Ο Malone και ο Yeadon το αποκαλούν ”γεγονός μαζικών θανάτων” και ”μαζική δολοφονία” αντίστοιχα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που παρατίθεται πιο κάτω και υπογραμμίζεται:

«Το 1/3 των εμβολιασμένων θα πεθάνει μέσα στην επόμενη δεκαετία. Άλλο 1/3 θα καταστεί ανάπηρο και δεν μπορεί να λειτουργήσει κοινωνικά. Το άλλο 1/3 δεν θα πειραχτεί γιατί ίσως λαμβάνει placebo. Αν σταματήσουμε τα εμβόλια τώρα, θα πεθάνει 1,4 δις άνθρωποι μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Τώρα πηγαίνουν στα παιδιά και δεν θα αφήσουν εμάς ήσυχους. Αυτό σημαίνει ”ολοκληρωτικό πόλεμο”

Με τέτοιο επίπεδο θανάτων μιλάμε για γεγονός επιπέδου Ολοκαυτώματος της ναζιστικής Γερμανίας.

Κάθε μέρα θα πεθαίνουν 10 εκατομμύρια άνθρωποι τα επόμενα 10 χρόνια. Ένα ναζιστικό ολοκαύτωμα κάθε 14,4 ώρες.

Αν δεν σταματήσουμε τα εμβόλια τις επόμενες 365 μέρες θα σκοτώσουν άλλα 3,5 δις ανθρώπους. Αν τα συνδυάσουμε με το 1,4 δις που ήδη είναι καταδικασμένο, φτάνουμε στα 5 δις. Αυτό είναι ένα γεγονός επιπέδου εξόντωσης αν δεν το σταματήσουμε.

Ο Κάρολος που ο πατέρας του είχε πει πως θέλει να επιστρέψει στη Γη σαν θανατηφόρος ιός λέει πως διεξάγεται στρατιωτικού τύπου κινητοποίηση για να σώσουμε την Γη. Είναι πολύ ειλικρινείς ως προς το τι κάνουν. Δίνουν σιωπηλά όπλα και απορροφούν όλον τον πλούτο, ενώ σε σκοτώνουν.

Δεν τους παίρνει να αποδοθεί αυτό το γεγονός στα εμβόλια. Θα χρειαστεί να εξαπολύσουν ένα άλλο παγκόσμιο πολύνεκρο γεγονός για να καλύψουν τα ίχνη τους. Οπότε ναι, κάτι επικό, κάτι βιβλικών διαστάσεων έρχεται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το σπάσιμο του DNA εκει στα μεσα των 90ς, ηταν που ανοιξε ο ασκός του Αιολου. Αντι αυτη η ανακάλυψη να χρησιμοποιηθεί για το καλο της ανθρωπότητας, ανέλαβαν οι κέφαλοκυνηγοί της Νεας Τάξης να το γυρίσουν εναντιον της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας ανυποψίαστους επιστημονες αλλα και συν τω χρονω κακούς,ευκαιριακούς και πληρως συνεργαζόμενους τετοιους.
    Ετσι αντι να βρεθεί η θεραπεία του καρκίνου η της μεσογειακής αναιμίας η και εκατοντάδων αλλων καταστάσεων, χρησιμοποίησαν αυτη τη διάσπαση του DNA σε εμβολια που προέκυψαν απο βιολογικούς ιούς που κατασκευάστηκαν και απελευθερώθηκαν σκοπίμως στην οικουμένη, ετσι ωστε να αλλάξουν μαζικά το DNA των ανθρωπων κάνοντας διαφορα πειράματα προς τούτο, ωστε τη δεδομένη στιγμη να εξαπολύσουν θανατηφόρους ιούς, εξαφανίζοντας το ανθρώπινο ειδος οπως το κρίνουν αυτοι και κρατώντας μεσω του ελεγχόμενου DNA ζωντανούς τους υπάνθρωπους που θα θελουν αυτοι να κρατήσουν. Εν τω μεταξυ μεσω του DNA θα μπορουν να κανουν αλλαγες στον ανθρωπο ανήκουστες στο παρελθον.
    Οι τύποι ειναι φανερο οτι ειναι σχιζοφρενείς, αλλα και πιστεύουν οτι οτι ειναι ανίκητοι, που μπορει πλεον να ειναι, αν κρίνουμε απο την μηδενική αντίσταση της ανθρωπότητας, αναμενοντας και πιστεύοντας οτι σε μερικους μηνες θα πίνουν τον φραπέ τους στη πλατεία και θα ξημεροβραδιάζονται στα μπουζούκια και στα κλαμπ, πιστεύοντας ολες αυτες τις αρλούμπες που τους πασάρουν οι πολιτικοι και οι δηθεν ειδικοί “σεβάσμιοι” λοιμωξιολογοι
    Ανέθεσαν δε το εργο της πίεσης και υποχρεωτικότητας στους πουλημένους η τα ανθρωπάκια που κυβερνούν καθε τόπο πολιτικους, αλλα και οικονομικούς μεγαλοσχήμονες, το κατάλληλο σαπισμένο μιξαζ δηλαδη, για να επιβάλλουν δια της βίας τα θελω τους, και αυτα τα χαϊβάνια νομιζουν οτι θα μπουν αυτοι και οι οικογένειες τους στο κλαμπ της ελίτ και δεν θα κινδυνέψουν και οτι θα ζήσουν όμορφα και ωραια το ……ανυπαρκτο μελλον τους.
    Κούνια που τους κούναγε!! Πρώτοι θα ριχτούν στο βάραθρο του σκότους, μολις καταστούν άχρηστοι πλεον στα αφεντικά τους. Στην επομενη 5ετια θα δειτε πραγματα που ουτε στις σκηνές κινηματογραφικών έργων δεν εχετε δει. Θα συμβούν φοβερές καταστάσεις συντομα, ο χρονος δεν τους παιρνει πια. Δεθειτε καλα στο κάθισμα σας αν και το βλεπω να μη σας κρατάει.

    –Απλα σκεφτείτε, Κίνα και Ινδία εχουν αυτη τη στιγμη 3,5 δισεκατομμύρια ψυχές και ολη η γη το 2020 ειχε 7,7 δις.
    –Μετα τον Γ´ Παγκόσμιο το 1950 ο πληθυσμός της γης ηταν μολις 2,7 δις και τωρα εινα 7,7 δις μεσα σε 70 χρονια.
    –Ο στόχος τους πιστευω οτι ειναι να μείνουν σαφώς κατω απο 1 δις. Σκεφτείτε τι εχει να γινει. Τι πόλεμοι στρατιωτικοί, βιολογικές καταστροφές, ατομικά συμβάντα, εμφυλιοι και ισως καποιο ειδος παγκόσμιου με αλλη μορφη (βιολογικός!).

    Σημ. Αν ειναι να με κράξετε “ψεκασμένο” οπως εκανε ο πρωθυπουργος της Ελλάδας Μητσοτακης σε …..”Διάγγελμα στο Έθνος” και αφου μαλιστα τον ψήφισα με εβρισε για Ευχαριστω (τι Άρχοντας!!!), κράξτε με και σεις. Θα ειναι τίτλος τιμης για μενα.

    Σημ. Οχι οτι οι αλλοι δυο “Άρχοντες” (τρομάρα τους) ειναι διαφορετικοί! Οσο για τα λοιπά κοψίδια κομμάτων, ο Θεος να βοηθησει.

  2. Με τον όρο εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης τι εννοεί ο αρθρογράφος; Τα αντιεπιστημονικά, ανόητα και γεμάτα ανυπόστατες θεωρίες website; Ότι γράφει ο κάθε μαλάκας δλδ για να τσιμπάει κλικ και να τσεπώνει φράγκα! Διαβάστε κανένα βιβλίο ρε που έχετε γνώσεις επιπέδου μεσαίωνα και μετά αποκτήστε γνώμη.. Θέλετε να μου το παίξετε και απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, αν ζούσαν θα σας έβλεπαν ως βάρβαρους!

  3. Παγκόσμιος πόλεμος για να κρύψουν τους θανάτους…τα είπαμε.
    Όλα είναι κουρδισμένα και αναμένουν το σήμα.
    Με τον ίδιο ρυθμό πίεσης δεν τους βγαίνουν οι χρόνοι..θα εκτεθούν.
    Θα πιέσουν περισσότερο.

  4. Πέθανε από κορονοϊό σε ηλικία ο ιερέας από το Αγρίνιο Γεώργιος Λαζούρας, που νοσηλευόταν σε κλινική covid.
    Σύμφωνα με το karvasaras.gr, ο πατήρ Γεώργιος καταγόταν από τη Νέα Αβόρανη, υπηρέτησε στην Αγία Τριάδα Αγρινίου και διατέλεσε για περίπου ενάμιση χρόνο εφημέριος στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας.
    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας ήταν ανεμβολίαστος κατά του κορονοϊού.
    Σημειώνεται ότι ο ιερέας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Είχε νοσήσει με κορονοϊό και αρχικά είχε μεταφερθεί στην κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου και διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.
    Δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου ο πατήρ Γεώργιος Λαζούρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

  5. ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ”TOMBSTONES OF GEORGIA” ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. Ο ”X VIRUS” ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ 2025

Comments are closed.