«ΚΑΤΗΓΟΡΩ: ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…» Βαρύτατες καταγγελίες που εξευτελίζουν το ανύπαρκτο και δολοφονικό Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, από τη γενναία μάνα , Μαρία Καρυστιανού, όρθια, στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Όργανο της κυβέρνησης» —- «Το αδήλωτο φορτίο και η επιχωμάτωση που εξαφάνισε τους φονιάδες» —«Ήταν 57 οι νεκροί στα Τέμπη ;»

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser19-3
Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ THΣ ΤΡΙΤΗΣ 19-3-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. για να υπαρχει κρατος δικαιου πρεπει να υπαρχει και σωστη δικαιοσυνη,

  2. Μπραβο της αυτη ειναι μανα Ελληνιδα τα σεβη μου Κυρια να εχεις την ευχη και τη δυναμη του θεου ρεσπεκτ.

    1. Πιστολιαζεις.
      Αν γίνει ευρωβουλευτής μην ανησυχείς θα τα ακούσει μέχρι εκεί που δεν πάει .
      Ο ειδικός εφέτης ανακριτής γιατί αγχώνεσαι έδειξε ειδικό δικαστήριο αν γίνει άρση ασυλίας και για το Σπιρτζη .
      Λογικά ησυχασες τώρα .

  3. Παντα Κουλαρα αυτιστικη σιωνιστρια υπαρχει Θεια Δικη!

  4. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΚΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

    ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ

  5. Ναι ισόβια όλοι τους οι μπλε συμμορίτες μαζί και με τους τσιπραιους που χάρισαν την περιουσία μας σε Ιταλούς μαφιόζους .
    Μαζί και η πράσινη χολέρα …για να μην νομίζουν ότι τους ξεχάσαμε .
    Ξευτιλισμενοι ψηφοφόροι δοσίλογων , τι κακό κάνατε ρε αλήτες στην πατρίδα και το Έθνος ;
    Εσείς είστε οι κύριοι υπεύθυνοι του χαλασμού .

  6. Δικαστες , φυλακιστε ΤΩΡΑ την εγκληματικη οργανωση της νδ, κ βαλτε τον Νικο Αντωνιαδη να ορισει την ποινη -. Για να μη τη πω εγω , που τωρα τελευταια κανω κατι ασχημες σκεψεις ……

  7. Είπαμε όλα αυτά καλά είναι αλλά το σύστημα Μητσοτάκη καταλαβαίνει μόνο με 1,5 εκατομμύριο κόσμο έξω απ’τη Βουλή και όλοι αυτοί μονοκουκι δεξιότερα εκεί που κάποιος φωνάζει κάνει αντιπολίτευση και λέει αλήθειες. Τους αριστεροστροφους και καναπεδατους ότι και να υπογράψουν όσο και να φωνάζουν τους έχει για πρωινό. Με 30% στις ευρωεκλογές η ΝΔ και με ελληνική λύση 13-15% θα χάσουν τον ύπνο τους. Θα καταλάβουν ότι ο κόσμος πήρε χαμπάρι ότι είναι μια κυβέρνηση τριών σε ένα.

    1. Ξαναγύρισες, ε;
      Κι έλεγα, πότε θα προτείνεις τον μνημονιοβελόπουλο, ως άγιο καθάρσιο!

      1. Εγώ είμαι πάντα εδώ, εσύ δε διαβάζεις, Μεταξικος χρόνια αλλά δεν βλέπω κάποιον Γιάννη ή Γιώργη στον ορίζοντα απ’τους δημόσιους υπαλλήλους του σήμερα να κυκλώνει το τετράγωνο και να ισιώσουν τα πράγματα. Κατάλαβες τώρα; Μια αντιπολίτευση υπάρχει, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτούς αλλά βλέπω και ακούω τις αλήθειες που εκφράζουν. Όλους τους έχουμε δοκιμάσει και είδαμε τα αποτελέσματα τους. Αν εσύ είσαι ευτυχισμένος δικαίωμα σου.

  8. ΌΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

  9. Να μού τό θυμηθήτε, η επιδιωκόμενη “καρέκλα” τού κούλη στήν ΕΕ γιά τήν οποία έχει γίνει χαλί νά τόν πατήσουν, έχει αρχίσει νά απομακρύνεται εξ αιτίας τής μαφιόζικης συμπεριφοράς του γιά τό έγκλημα τών Τεμπών.

  10. Οι δολοφόνοι λαθρέμποροι ξυλολιου να πάνε φυλακή…..

    1. Δικοί τους χρηματοδότες ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩς.

Comments are closed.