ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ : “Να πάνε να γ@μηθούνε” – Η απάντηση της λαϊκής τραγουδίστριας, σε όσους λένε ότι δεν έχει φωνή..(βίντεο)

Κοινοποίηση:
unnamed

Στην εκπομπή “Το πρωινό” του ANT1 με τη Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε η Κατερίνα Στανίση και απάντησε σε όσους τη θεωρούν τελειωμένη στο τραγούδι κι ότι έχει χάσει τη φωνή της. 

Η λαϊκή μας τραγουδίστρια που είναι γνωστή για την αθυροστομία της, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί αυτή τη γλώσσα σε δημόσια εμφάνιση δήλωσε :

«Να πάνε να γ@μηθούν. Πολύ το έχω ακούσει αυτό. Εγώ είμαι από τη φύση μου γρεζάτη. Τώρα την ταλαιπώρησα, την ζόρισα πολύ (τη φωνή μου). Δεν κάνω εκπτώσεις, όταν βγαίνω να τραγουδήσω, τραγουδάω σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ζωής μου. Άνθρωπος είμαι και εγώ αρρωσταίνω και άμα σε ακούσουν λίγο βραχνιασμένη κάτι έγινε… Τραγουδάω καλά, εγώ τη φωνή μου την έχω μέσα μου… να στεναχωρηθώ τώρα από τις τραγουδιστριούλες; Όνομα έχουν και τα σαμπουάν, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και μεγάλη φωνή. Η φωνή μου δεν χάνεται τόσο εύκολα μην χαίρονται τόσο πολύ.», είπε η Κατερίνα Στανίση που όσοι τη γνωρίζουν τη χαρακτηρίζουν ως ένα ντόμπρο χαρακτήρα που δεν φοβάται να λέει αυτά που πιστεύει και σκέφτεται δημόσια, χωρίς να γουστάρει τα κουτσομπολιά και τα πισώπλατα “μαχαιρώματα”.

Δείτε το βίντεο από το 2:30 και μετά..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. θα παρει καναδυο πιπες, θα τα κανει γαργαρα πριν τα καταπιει και θα κελαηδαει σαν αηδονι μετα

    1. Σε σένα πιάνει μούλε; Γι’ αυτό δεν το βουλώνεις σίχαμα;

  2. Θα συμφωνήσω απόλυτα και με τη Μαντάμ και με τον Νίκο!

  3. μπορει και να τους αρεσει και να πηγαινουνε συνεχεια μεχρι να παρουνε πανες

  4. Πες τα ρε Καθριν, εσυ είσαι μια κατηγορία από μόνη σου….
    Μιλάνε τα τσουτσεκια…

  5. ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ!
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ. ΛΙΓΟ ΚΩΛΟ ΛΙΓΟ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΑ.

Comments are closed.