ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – 159 ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Κοινοποίηση:
vouli2-1024x682

Όλοι οι βουλευτές ψήφισαν στη σημερινή ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Καταψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία της Ολομέλειας της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, την οποία κατέθεσαν την Τρίτη (26/3) από κοινού ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη.

Οι 158 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας (και ακόμα ένας) έδωσαν άφεση… αμαρτιών καλύπτοντας τους χειρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου την ίδια ώρα που η κοινωνία βράζει και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών ζητούν Δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Για εξι μηνες ελευθερος και ωραιος ο κουλης καθως δεν εχει δικαιωμα η αντιπολιτευση ο θεος να την κανει να καταθεσει προταση δυσπιστιας.Αρα παμε για επικυρωση πρεσπων .

  2. ΜΠΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΗ Ε;

  3. Ο κατσιβαρδάς τελικά τι ρόλο βαράει;;; Τόπαιζε πατριωταράς για να μπει στο κω…..νείο και να τσεπωνει τα φράγκα και τώρα πούλησε τους ψηφοφόρους. Αντε να έχεις εμπιστοσύνη στα λαμόγια που βάζουν υποψηφιότητα.

  4. Αυτοί ρε κορόιδα της Ελλάδας μεταξύ τους ξέρει ο κάθε ένας πολλά για την γούνα του άλλου και έτσι καλύπτονται μεταξύ τους γιατί αυτό τους συμφέρει.Για τα μάτια του κόσμου έγινε η διαδικασία.

  5. Ε Δεν υπήρχε περίπτωση να περασει, ακόμη και αν οι Τούρκοι έπαιρναν την Κύπρο ή την Κρήτη παλι δεν θα πέρναγε τέτοια πρόταση, αν και σε αυτή την περίπτωση δεν θα την υπέβαλε καν η αντιπολίτευση. Ποιος νοιαζεται για την Ελλαδα. Αν γίνει κατι τέτοιο, που είναι πολύ πιθανό στο επόμενο διαστημα, σώζων εαυτόν, σωθείτω

  6. Παρωδία δεν ήταν γιατί ξύπνησε πολυ κόσμος με αυτά που ακούστηκαν .Και μόνο νίκη δεν την λες για τον Μητσοτάκη όταν δύο από τις στενούς συνεργάτες του στο κόμμα παραιτήθηκαν για λογους ανωτέρας πίεσης .Μάλλον τραγωδία την λες για τον μηχανισμό Μαξίμου.Από αύριο τίποτα δεν είναι το ίδιο για τον Κυριάκο και την ασυλία που είχε ειδικά από τον γνωστό εφοπλιστή και τα μέσα του

  7. Ρε παιδιά τώρα έλεος δηλαδή…. Είναι δυνατόν όταν μια κυβέρνηση εκλέγεται από τη πλειοψηφία της Βουλής, να χάσει ποτέ την δεδηλωμένη; Αφού είναι Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει…. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει διάκριση των εξουσιών, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει δημοκρατία, γιατί η διάκριση των εξουσιών είναι ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ενός δημοκρατικού συστήματος…. Η κυβέρνηση έπρεπε να εκλεγόταν απευθείας από τον λαό, και οι βουλευτές με κλήρωση… Και η ηγεσία της δικαιοσύνης να μη διοριζόταν από τη κυβέρνηση αλλά να ήταν αυτόνομη… Τότε ναι, θα είχαμε δημοκρατία… Έχετε δει ποτέ κανένα κόμμα να το προτείνει αυτό; Αν δεν έχετε δει, αυτοί είναι του συστήματος, να το ξέρετε. Όποιος δε σας λέει για αλλαγή αυτού του συστήματος, είναι με το σύστημα. Όσο για τον Κατσιβαρδά, μαζί με τη ΝΔ κι αυτός, “Σπαρτιάτης” άλλωστε…. Να τον χαίρεται η πατερίτσα της ΝΔ ο Κασιδιάρης που μας τον φόρτωσε κι αυτόν….

  8. γιατί ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; 158ΝεοΔούλικα και 1 ΛΑΜΟΓΙΟ στην θέση του ΘΥΡΩΡΟΥ-ο Χαρούλης Κατσιβαρδάς!!!!! 158+1=159!!! εεεεεεε!!!!

  9. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Comments are closed.