ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! Η Στεφανίδου ποζάρει με νάζι στον Πύργο του Άιφελ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
tatistefanidou_75446_n-1200x827

Στο μαγικό Παρίσι συνεχίζει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» επέλεξε για τα φετινά Χριστούγεννα την Πόλη του Φωτός, για να περάσει τις γιορτές μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα δύο τους παιδιά, τον Νικόλα και την Λυδία. Η οικογένεια έχει πάει ήδη σε μερικά από τα πιο γνωστά μέρη της γαλλικής πρωτεύουσας, όπως την Μονμάρτη, ενώ χθες επισκέφτηκε και το Μουσείο Τέχνης Ορσέ.

Το βράδυ των Χριστουγέννων, η Τατιάνα Στεφανίδου πέρασε από τον άκρως φωτισμένο Πύργο του Άιφελ και δεν θα μπορούσε να μη τραβήξει βίντεο το εντυπωσιακό μνημείο. Το Παρίσι είναι μαγικό αυτή την εποχή και η Τατιάνα το γνωρίζει καλά! Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη ποζάρει με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, δείχνοντας ευτυχισμένη!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση αλλά και φυσικά να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Ένα ταξίδι στην Πόλη του Φωτός είναι σίγουρα κάτι ανανεωτικό!


View this post on Instagram

#paris ❤️

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) on

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    Τι να μας Πει και η Στεφανίδου. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    Σε Όλη τη Διάρκεια της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, 2010-2018, τη Στιγμή που Καταστρεφόταν η Χώρα Οικονομικά, και ο Κόσμος Έχανε Διαρκώς το Εισόδημά του, από τις ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, από τις Χιλιάδες Αυτοκτονίες Ελλήνων, η Κυρία Αυτή ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ με τη ΔΥΣΤΥΧΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Πήγε στο Παρίσι, ε και; Σιγά το Πράγμα. Και Εγώ, για παράδειγμα, Όπως και Άλλα Παιδιά που Εργάζονται ως Διευθυντικά ή Διοικητικά Στελέχη, Σχεδόν Κάθε 2 Μέρες Είμαι σε Επαγγελματικό Ταξίδι, είτε Μόντε Κάρλο, είτε Παρίσι, είτε Ντίσεντορφ και Φρανκφούρτη, είτε Βρυξέλλες, είτε Γενεύη, είτε Λισσαβώνα, είτε Μαδρίτη και Βαρκελώνη, και Όπου Αλλού Χρειασθεί να Μεταβώ, για να Παρακολουθήσω τις Ομάδες Εργασίας, που Είναι Εγκατεστημένες σε Αυτές τις Χώρες, που Ανήκουν στη Δική μου Δομή Εργασίας Φυσικά, Αλλά ΔΕΝ Βγαίνω να το Διαλαλώ και να το Κάνω Θέμα.

    Για Θυμηθείτε την Περίοδο του Δημοψηφίσματος τον ΙΟΥΝΙΟ 2015, Όπου σε Μία Εκπομπή της, Βγήκε Μία Ελληνίδα Μητέρα, για να Μιλήσει για το ΌΧΙ, και την Ξεφτίλισε Κανονικά με Αυτά που της Είπε και Εκείνη την Άκουγε με Απάθεια Λες και ΔΕΝ Συνέβαινε Απολύτως Τίποτε στη Χώρα.

    Κάτι Τέτοιοι ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ Δημοσιογράφοι, Δηλαδή Δημοσιογράφοι Παντός Καιρού, που Οποιοδήποτε Κόμμα κι αν Είναι στην Εξουσία Υποστηρίζουν την Πολιτικη του, με Σκοπό να Περνούν Εκείνοι Καλά και για τη Χώρα Έχει ο Θεός, Έκαναν τον Κόσμο να Απαξιώσει τα ΜΜΕ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  2. ΤΟΝ ΣΕΠ/2001 ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙλ ΤΟΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΛΗΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ-ΤΡΑΒΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΚΟΥΖΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ: “ ΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ ΤΟΟΟΣΣΑΑΑΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΜΕΝΑ ΠΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΘΕΙΟ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΦΤΩΧΕΙΑ.. ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ…» ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ. ΤΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ” …. Α, ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ !
    ” Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ” ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ !
    ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ” ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ” !

  4. Η ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΜΑΣΟΝΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ, ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(??) ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΑΣ.

  5. Χεστηκαμε με την Καραπουτανιδου,καθε μερα την εκθειάζετε.

Comments are closed.