ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! Δείτε για πρώτη φορά το παλάτι της Ντόρας [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
b87f1232cdcd576633b0d32ddc84241a

Η Ντόρα Μπακογιάννη μας άνοιξε το πολυτελέστατο και αρχοντικό σπίτι της! Πάθαμε πλάκα με το εσωτερικό του!

Το παλάτι της μας είχε παρουσιάσει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν. Η πολιτικός διαμένει σε ένα πολυτελέστατο σπίτι το οποίο ήρθε η ώρα να δείτε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Την πόρτα δεν την επισκεύασε ακόμη . Έκανε το δικό της μουσείο παραμύθι για να παραμυθιάζει τον κόσμο .Πήγε και στο Παρίσι με τίποτε . Τι δούλεμα μας ρίχνουν τα τσόλια .

  2. Το πιστολάκι για τα μαλλιά, η φρυγανιερα, η τοστιέρα….. Ακόμα και ο δονητής είναι Siemens….

  3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ? ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΛΟΝΙ.

    1. Ελπιζω ομως εσυ να αγόρασες το σαλονι σου με δικα σου λεφτά και οχι με λεφτά του Ελληνικού λαού η με …δουλειές….εναντιον των Ελληνων. Κατάλαβες την τεράστια διαφορά;;;;;

  4. Έχουν περάσει παλάτια από τον κόσμο!!!!!!!
    Αμέτρητα! Όσο για την Ντορα! Θ’ αναχωρήσει και αυτή με άδειες τσέπες, όπως ο μπαμπάς και τόσα αλλα λαμόγια και κλεφτρόνια. Άντε μωρή, ξεκουμπησου από εδώ, έχουμε σιχαθεί να σε βλέπουμε.
    Τώρα θυμήθηκες της Ελληνίδες μανάδες;;;;

  5. ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΑΙ 300 ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ……….ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ……

    1. Ακριβώς έτσι. και κάτι ακόμη εάν μου επιτρέπεις. Πότε ισχυρίστηκε η συγκεκριμένη ότι είναι φτωχή ή μεσαία τάξη…: Ποτέ! Απλώς πολλοί πάντα εθελοτυφλούν για δικούς τους λόγους…!!! Εάν δεν αρέσουν γιατί τους ψηφίζουν τόσα χρόνια:::::

      1. Ρε φιλε τους τοποθετουν οι εβραιοι παιρνουν ενα ποσοστο απο τους δημοσιους κανουν και νοθεια με τις εταιριες τους και μπαινουν παλυ μεσα στα πραγματα μαζευουν ολα τα ταμεια του κρατους για τους σιωνιστες αφου και οι ειδιοι ειναι…. Με εκλογες δεν γινεται τιποτε γιατι τις ελενγχουν………..τωρα φαινονται

Comments are closed.