“ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ” Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΝΙΚΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: “ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
πυροσβεστης

Συγκλονιστικός ήταν ο λόγος του πατέρα του 23χρονου πυροσβέστη που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα βαγόνια του μοιραίου Intercity, στα Τέμπη.

Ο πατέρας του Νικήτα, μέσα στον πόνο και τον θρήνο του βρήκε το κουράγιο να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ παράλληλα έστειλε ηχηρό μήνυμα στους συμπολίτες του.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και το Πυροσβεστικό Σώμα. Όταν πήρα τον διοικητή για την κηδεία, μου είπε ότι δυσκολεύεται να βρει άτομα για τη βάρδια, γιατί όλοι ήθελαν να πάνε», είπε αρχικά ο πατέρας του Νικήτα, για τον οποίο χθες πλήθος εποχικών πυροσβεστών διαδήλωσε στο Σύνταγμα, με μαύρα περιβραχιόνια.

Ο Νικήτας μπήκε στο μοιραίο τρένο μαζί με την αγαπημένη του προκειμένου να επισκεφθούν τους γονείς του και να την γνωρίσει στην οικογένειά του. Το ζευγάρι δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στο σπίτι.

Μιλώντας για το αδικοχαμένο παλικάρι του, ο πατέρας του Νικήτα ανέφερε πως «ήταν άνθρωπος της προσφοράς, ήταν ένα παιδί που ευχαριστιόταν να βοηθάει». Μάλιστα, η τελευταία φορά που μίλησε με τους γονείς του, ήταν όταν το αργά το βράδυ, λίγη ώρα πριν την σύγκρουση, έστειλε μήνυμα στη μητέρα του ότι θα καθυστερούσε να φτάσει και ότι ένας φίλος τους θα πήγαινε να τους παραλάβει από τον σταθμό.

«Θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όχι μόνο ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Δεν τρέφω και πολλές ελπίδες, θα περιμένω να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου» ανέφερε ο πατέρας και πρόσθεσε ότι στο μέλλον θα κινηθούν νομικά, διεκδικώντας τη δίωξη των υπευθύνων για αυτό το έγκλημα:  «Κάποια στιγμή οι υψηλά ιστάμενοι να φοβούνται να αναλαμβάνουν τις ευθύνες του. Τώρα που έρχονται εκλογές, να ψηφίσουμε αυτούς που είναι άξιοι, όχι όποιον μας βολέψει» ανέφερε ο πατέρας και έκλεισε παραθέτοντας την φράση του Τζωρτζ Όργουελ «ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα! Είναι συνεργός τους!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Κωνσταντίνε, πες μας ότι τρολαρεις. Αλλά ακόμα κ αν τρολαρεις, δεν είναι η ώρα για μπλακ χιουμορ σε αυτή ειδικά τη φάση.
    Αυτα τα λόγια είναι αντιγραφή κάποιων συστημικων που βγήκαν χθες, προχθές στα βοθροκαναλα και με θρασσος τα ξεστομισαν. Αν είσαι της ίδιας αντίληψης, βγες με όνομα κ επίθετο να τα ξαναπείς αν τολμάς, για να σου πούμε κ εμείς δύο λόγια, από τα καλά.

  2. Ελα Κων/νε,παμε:Οταν ολοι οι ξενοι[πλην συμφεροντων]τον εχουν χεσμενο τον Κουλη σου,στο χωριο μου το λενε,ο μαλακας της παρεας.Οταν οι αμειλικτοι αριθμοι,υποδεικνυουν καταντια,φτωχοποιηση,κλοπη του Εθνικου πλουτου,ευγενικα τους λεμε αχρηστους[καποιοι τους κραζουν ως λαμογια]Και επειδη δεν εχω την απαιτηση να εισαι εξειδικευμενος ως προς τους χαρακτηρες,ρωτα καποιον ειδικο δικο σας[πχ τον Βαρτζοπουλο,ετσι για να δικαιολογησει τους βαθμους του Πιτσα και του Αθανασιαδη]την νοσηροτητα και την αμετροεπεια του υπαλληλου των κρατικοδιαιτων λαμογιων,που εσυ ονομαζεις Πρωθυπουργο.Προφανως και δεν εχεις την εμπειρια του πολιτευεσθαι,ωστε να αντιληφθεις την απολιτικ συμμορια συμμεικτων αποβλητων,που αποκαλεις Κυβερνηση,οποτε μην μας γαμας κεφαλι[Εχετε καταντησει χειροτεροι απο τους παλιους Κνιτες με την μαρξιστικη κασετα]

  3. Πογκρόμ και ξύλο στα προδοτικά κουμούνια σαν κι εσένα!!

  4. δυστυχως αν ειχε ο κοσμος μια σωστη ενημερωση δεν θα πηγαινε ουτε να ψηφισει αλλα ουτε να εμπορευεται την υποσταση της ζωης του η δικων του ανθρωπων οπως πολλοι γονεις που εχασαν τους ανθρωπους τους και τρεχουν στη φωλια του φιδιου για να σωθουν αν εμεις οι ανθρωποι ειμαστε προφητες ειμαστε????αν εμεις οι ανθρωποι ειμαστε πορωμενοι ειμαστε?αν εμεις οι ανθρωποι δεν προχωραμε με κοινη πορεια την ποιοτητα ζωης την προχωραμε????αν εμεις οι ανθρωποι νοθευουμε τον πλησιον μας νοθους βγαζουμε!!!! μαρις μποτσαρη καβαδατου…

  5. …Χαρδαλιας ακουει?????????????????????????????????????????????????????????????

  6. τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ , το τραίνο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ στον σταθμό παλαιοφάρσαλα 48 (σαραντα οκτώ λεπτά) γιατί οι σκατόγυφτο@ οπως κάνουν δεκάδες χρόνια τώρα κ σχεδόν καθημερινά ΚΛΕΒΟΥΝ τα καλώδια γιατί εχουν ΜΕΣΑ ΧΑΛΚΟ κ τα πουλάνε μετα σε μάντρες με σκράπ ….ετσι εγινε κ στα παλαιοφάρσαλα ,αλλιώς θα ειχε φθάσει στη λάρισα πιο νωρίς οπου θα ηταν και οι 3 τρείς σταθμάρχες κ ΔΕΝ θα ηταν μόνος του αυτος ο βλάκας κ τους εστειλε στον θάνατο ,
    κάντε ρε ΑΛΗΤΕΣ νόμο που να ειναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ η κλοπή δημοσίου υλικού με 5 -10 χρόνια αμεση φυλάκιση το ιδιο να ΙΣΧΥΕΙ κ για τα τις επιχειρήσεις που αγοράζουν τα κλεμμένα που σημερα πληρωνουν 500 ευρω προστιμο μόνο ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ ο νόμος να ψηφιστεί ΑΜΕΣΑ και φυλακή στούς σκατόγυφτου@ …

    1. Πογκρόμ και ξύλο στα προδοτικά κουμούνια σαν κι εσένα!!

  7. Τι γράφει το καθίκι ο Ο/Η Κωνσταντίνος στο πρώτο σχόλιο; Ρε κερατά λαμόγιο της λάσπης μικρογεγονός είναι που γεννήθηκες όχι η δολοφονία στα Τέμπη! Ρε κομματοσκυλο όταν θα ξεκινήσουν να διαλύονται τα πάντα από εσάς τους γλείφτες και τους χειροκροτητές κομμάτων όπως η ΝΔ θα ξεκινήσουμε σας αποτελειώσουμε.. Κάτω το κεφάλι μουλε Νεοδημοκράτη και μην διανοηθείς να ξαναγράψεις τέτοια εμεσματα!

  8. ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΣΤΟ ΤΗΛ…ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΗΜΑ…ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

  9. Ψάχνω να βρω λέξεις , αφού έχω πάρει 10 βαθιές αναπνοές για να είμαι νηφάλιος., με τις οποίες θα απαντήσω στον Κωνσταντίνο.
    Εύχομαι ποτέ να μη βρεθείς αντιμέτωπος με τον θάνατο σε ένα μικρογεγονός όπως το αποκαλείς. Ούτε εσύ , ούτε κάποιος προσφιλής σου.
    Αναρωτήσου όμως ανάλογα με την ηλικία σου και το πνευματικό σου επίπεδο, αν το νόημα αυτών που σκέφτεσε ανταποδίδεται με αυτά που γράφεις.
    Ελπίζω να έχεις ακούσει την ιστορία για το δάκτυλο το φεγγάρι και τον ηλίθιο.

  10. ΡΥΠΑΡΗΣ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑΣ;
    αν είσαι τρολ στα τσακιδια, κολομπινα κ. σατανιστής; κανίβαλος; πάντως αν τα εννοείς είσαι επειγόντως για ομάδα ΕΙΔΙΚΏΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ, άσχετα αν έχεις τα όποια συμφέροντα.

  11. Κωνσταντίνε, είσαι μισθαρνο όργανο της ΝΔ ! Δεν ντρέπεσαι που γράφεις ότι ήταν ‘δυστυχημα’ το ‘έγκλημα…και ‘μικρογεγονος’ ??
    Αν ήταν μέσα κάποιος από την οικογένεια σου θα έγραφες αυτές τις προστυχιές ??

  12. Πόλλη σωστά τα λέει κλπ αλλά στην Ελλάδα ζουμε δεν προκύπτει να δούμε ποιο πάνω να δικάζονται και των γνωρίζουμε τη να πούμε παιδιά τώρα την αλήθεια ο θεός ας αναπαύσει της ψυχές τους νέα παιδιά όλα όσο ότι ει.αστε συνενοχή ναι μια ζωή σε όλους εδώ δεν προκύπτει να αλλάξει κάτι

  13. ΜΙΚΡΟΓΕΓΟΝΑΤΑ ΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΣΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!!

  14. Σεβασμος στον πατερα, εχει απολυτο δικαιο. Τερμα η ανοχη στους ψηφοφορους της νου δου, τους βαζουμε σπιτια μας τους αποκαλουμε φιλους και συγγενεις ενω αυτοι σκοτωνουν τα παιδια μας δινοντας δυναμη στους παιδεραστες δολοφονους

  15. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει διάφορα μικρογεγονότα όπως αυτό με το δυστύχημα στα Τέμπη, να επηρρεάσουν την ψήφο μας.Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται μία δυνατή κυβέρνηση με κύρος και αξιοπιστεία στην εξωτερική πολιτική και με δυναμική και αποφασιστικότητα εσωτερικά.Μόνο η Ν.Δ. είναι η αξιόπιστη λύση και πρέπει να τη στηρίξουμε.

    1. ΜΙΚΡΟΓΕΓΟΝΑΤΑ ΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΣΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!!

    2. Ενταξει ρε Κωνσταντινε το black χιουμορ που κολλαει τωρα. Ο χαροκαμενος πατερας τα ειπε ολα.

    3. Αν και ούτε ο πρωτοσάλτε δεν θα τα έλεγε αυτά! Ελάτε με την όπισθεν για ψήφο, μόνο ο ψαριανός θα σας ψηφίσει και αυτός γιατί τον έχετε σύμβουλο στο Μαξίμου και φαντάζομαι τον πληρώνετε! Ετοιμαστείτε για ποσοστά θασόκ με Γιωργάκη και βενιζέλο που συγκυβερνήσατε κιόλας. Πατριωτική αντεπίθεση, μαύρο στους δολοφόνους προδότες.

    4. Πρέπει να είσαι πολύ μ….. ς δεν εξηγηται αλλιώς η είσαι βολεμένο κομματοσκυλο.

    5. Σταμάτα τα ναρκωτικά, δεν κάνουν καλό! Trolling Attempt 2/10

    6. δωσε μου μονο την διευθυνση σου και …τα λεμε. τιποτα τα σημαντικο. ενα ΜΙΚΡΟΓΕΓΟΝΟΣ θα συμβει μονο.

  16. Αυτό μας ενδιαφέρει στην Σλοβενία ο ψηφος είναι άνω των 18 , κατ εξερεσιν σε όλες της εκλογές και ευρωπαϊκές άτομα 16 και πάνω όταν εργαζοντε και επιδεικνύουν μαζί με την ταυτότητα την κάρτα εργαζόμενου το δημοτολόγιο βγενει από τα ένσημα το όνομα τους κλπ υσχιει για γυναίκες και άντρες ο νόμος

  17. Ακούω τις συνομιλίες που λένε ότι είπε ο σταθμάρχης.Εγω δεν πιστεύω καμία συνομιλία από ποτέ είναι αυτές οι συνομιλίες κοιτάνε να τη βγάλουνε λαδι οι πολιτικοί .παιζουνται φοβερά παιχνίδια.Αν πάει η χώρα σε εκλογές το Σεπτέμβρη ετοιμαστείτε για πλοίο τραγωδία .Πρέπει άμεσα να πάμε σε εκλογές,φοβούνται το ρεύμα κασιδιαρη .τι παιχνίδια παίζουν οι αλητες δολοφονοι

  18. Να αγιάσει το στόμα του που είπε την μεγάλη αλήθεια:
    ‘Ο λαός είναι συνεργός ‘ όταν ψηφίζει τετοια λαμογια, απατεώνες και ανευθυνους δημαγωγους….κλέφτες, προδότες και διεφθαρμενους….

  19. ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ……. ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ……… …..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ?
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

Comments are closed.