ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ – ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΦΗΣΕ 30 Μ@Λ@ΚΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΕ… ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από την ολοκλήρωση του πανεκπαιδευτικού πανελλήνιου συλλαλητηρίου ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Συγκεκριμένα έξω από τη Νομική Σχολή στη Σίνα και Σολωμού, μετά το τέλος της πορείας, μια ομάδα 30 ατόμων άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον των ΜΑΤ, που «απάντησαν» με κρότους λάμψης και καπνογόνα.
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τα επεισόδια. Η σχολή καταλήφθηκε μετά από χρόνια.

Δεν φταίνε αυτοί φταίει ο Χρυσοχοΐδης που δεν ζητάει την άδεια της πρυτανείας για να μπουν μέσα και να τους πετάξουν έξω σαν τους λαγούς

4

3

2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!

  2. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ…..

  3. Κλείστε τα ρημαδια αύριο το πρωί όπως κάνατε με τα γήπεδα….Απεντομωση,μυοκτονια και τα ξανά ανοίγουμε….

  4. καλα κανουν. το συνταγμα τηρουν. σταματηστε να στηριζετε δεξιοφιλελεδιστικα νομοσχεδια

    1. Πλεον η πρωην Ελληνικη Δημοκρατια και νην κρατος του Κουλισταν δεν ειναι ενα Ευρωπαικο κρατος δικαιου με αποφαση του Ευρωκοινοβουλιου!!!! Ψηφησαν οχι μονο αριστεροι βουλευτες αλλα και σοσιαλιστες , οικολογοι και φιλελευθεροι, δηλαδη κυβερνητικοι βουλευτες κρατων οπως η Γερμανια και η Ισπανια, ως εκ τουτου οποιαδηποτε πραξη αντιστασης εναντιον αυτου του κρατους ειναι ευπροσδεκτη.

  5. Μπουρδέλο κυριολεκτικά!
    Θα το γραψω εδώ – μία παρένθεση:Η Google μάς παρακολουθεί για λογαριασμό τών Μ. Υπηρεσιών. Γιατί χρησιμοποιείτε την analytics?? – κ δώστε βάση:
    Τα Πανεπιστήμια πρέπει να είναι δίγλωσσα!
    Αλλοιώς είναι μία τρύπα στο νερό. 😠
    Θά γίνει Αφαίμαξη μυαλών από αυτή την δύσμοιρη Χώρα.
    Επιπλέον, αν θέλουμε τό μέγιστο αποτέλεσμα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με μεγάλες Επιχειρήσεις! Με εμφαση στην Βαρειά Βιομηχανία. Αυτή πού υπάρχει..
    Φοβού τους Δαναούς… Αυτό ένοιωσα όταν άκουσα περί ιδιωτικών Πανεπιστημίων.
    Όι άθλιες ραγιαδοκυβερνησεις τών ψευτοδημοκρατών μαγάρισαν καί αυτή την προοπτική!!! Τίποτα δεν προσφέρεται με το χέρι στην καρδιά!!!
    Ακομα κι ο Γιώργης Παπαδόπουλος συγχρωτιστηκε με το άθλιο ΠανεπιστημιΚό Κατεστημένο αφού προσπάθησε βέβαια..
    Ενα βήμα εμπρός και δύο πίσω!!
    Πουτανα Ελλάδα δεν θα ισώσεις ποτέ 😠

  6. Οι γνωστοί άγνωστοι αναρχοάπλυτοι όπου η ανίκανη ξεφτιλισμένη ΓΕΛΑΣ αδύνατη να λύσει το χρόνιο υπαρκτό πρόβλημα.

  7. Χρυσοχοιδη θυμιασε ακομα λιγο τους αλητες της αναρχιας , αντι να δοσεις εντολη στους αστυνομικους να τους πεταξουν εξω με τις κλοτσιες!!! Αν θυμαμαι καλα το ασυλο για τους αναρχοαπλυτους το καταργησατε η οχι;;;; Τι τους θυμιαζετε ρε αχρηστοι , καθε τοσο τα ιδια και τα ιδια με τους μπαχαλακηδες , φτανει πια , αλλιως παραιτηθητε απο την κυβερνηση!!!

  8. διωξτε τα πανεπιστημια στις επαρχιες για να εξαφανιστουν τα αναρχοαπλυτα

Comments are closed.