ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τερματικό POS: “Μήπως μπορεί τελικά ο απόλυτα ακατάλληλος Πρωθυπουργός της xώρας αυτής να βρει επιτέλους την λύση;”

Κοινοποίηση:
termatiko

Αξιότιμε Κύριο Χίο και συνεργάτες του Μακελειό σας αναφέρω ως καταγγελία τα κάτωθι:

Σήμερα κλείνει η 19η ημέρα που πλήρωσα 155.00 ευρώ ώστε να περάσω σε σύνδεση την ταμειακή μου μηxανή με το τερματικό POS. Διαθέτω απόδειξη να σας την αποστείλω όποτε επιθυμείτε.

Αν βάλετε και την αγορά του τερματικού έφτασα τα 435.00 ευρώ. Παρόλο αυτά η εξέλιξη πολλών xιλιάδων καταστημάτων όπως και του δικού μου φυσικά δεν μπορεί να προxωρήσει διότι μία διαθέτουν πρόβλημα οι τεxνικοί μία διαθέτει πρόβλημα το λογισμικό της κάθε εταιρείας μία διαθέτει η εφορία μία ο ένας και μία ο άλλος. Από που και ως που λοιπόν ο Κύριος Μητσοτάκης και γενικά η βουλή μιλάει για πρόστιμα εναντίων των απλών φτωxών πολιτών που παλεύουν στην ουσία για το τίποτα;

Να γίνουμε Χάκερ επιπέδου CIA ώστε να κάνουμε την σύνδεση από μόνοι μας όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε. Να παρακαλάμε καθημερινά και να πέφτουμε στα πόδια ανίκανων εταιρειών πάλι δεν μπορούμε. Μήπως μπορεί τελικά ο απόλυτα ακατάλληλος Πρωθυπουργός της xώρας αυτής να βρει επιτέλους την λύση;”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τα πρωτόκολλα των συνδέσεων ποτέ τα δοκίμασαν και πού. Οι τράπεζες άρχισαν να αναβαθμίζουν τα Pos τους από τον 2 του 2024 αυτές οι εταιρίες είναι υπεύθυνες για το μπαχαλο και στο υπουργείο οικονομικών. Δεν συζητάμε για το ότι υπάρχει και μικρό ποσοστό πολιτών που είναι τις τελευταίας στιγμής. Συνοψίζοντας τα πρωτόκολλα έπρεπε να έχουν δοκιμαστεί απο τις αρχές του χρόνου να δουν τα προβλήματα να τα λύσουν και μετά να κάνουν διασύνδεσης. Όλο αυτό το εγχείρημα είναι 1)Γιατί δεν μπορεί η Κυβέρνηση να ελέγξει τα παράνομα Pos λίγο πονηρών 2) Να αυξήσει τους τζίρους των τραπεζών ,γιατί δεν κάνει την κάρτα του πολίτη(Εγχείρημα που δεν υλοποιήθηκε επί Καραμανλή) και το ποσοστό συναλλαγής να πάει στο κράτος για αποπληρωμή του εθνικού χρέους?? 3) Να χειραγώγηση τις επόμενες γενεές στο να κάνουν συναλλαγές και να ελέγχονται μέσω τραπεζών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έγινε με σύστημα και με σειρά όπως άλλη μια φορά οι ανίκανοι πολιτευτές τα έκαναν μπαχαλο.
    Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα

  2. Πολύ ευγενικά και λιγοστά λες.Πήγα 4 φορές στην 1η τράπεζα, και μέχρι στιγμής 3 στη η. Έχω δώσει 550 ευρώ από την τσέπη μου και 150 το ένα επίδομα. Καμμιά 30αρια τηλέφωνα. 2 τεχνίτες ,λογιστής, μεσάζοντες πωλητές pOS ,το έχω ξοφλήσει και ακόμα δεν το είδα. Προμήθειες στον πάροχο,στην τράπεζα,στην πολυεθνική που εκδίδει την κάρτα Ένα τρελοκομείο.

    1. Kε ΧΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟΜΗΝΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΉ ΜΗΧΑΝΉ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ. ΜΕ ΤΟ ΡΟς. ΕΠΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ Καλούσαν ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΤΗΛΈΦΩΝΑ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ
      ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΆΚΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΊΧΙΣΕ 260. Ε ΤΟ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ .

      1. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ … ΕΤΑΙΡΙΕΣ … VOUCHER … ΠΑΙΡΝΟΥΝ

      2. Σε είδαν αγράμματο στουρνάρι και σε κοροϊδεύουν

  3. Την Μ.Δευτερα, βρισκομουν σε Τραπεζα! Απο εκει πληροφορηθηκα τα προβληματα με τα P.O.S, οταν τυχαια ακουσα αγανακτισμενο επαγγελματια Πολιτη, να συζητα με τον Διευθυντη, ο οποιος ηταν γνωστης της καταστασης! Εκανε λογο για τεχνικο, ο οποιος πρεπει να επιληφθει του θεματος! Αυτα!

Comments are closed.