ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ για την Χρυσή Αυγή! Μόνο ΝΤΡΟΠΗ και ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ…

Κοινοποίηση:
50818588_389175371653850_2153793307145142272_n

Δημοκρατία κατ’ επιλογήν! Κατά τα άλλα τα καλά μας και συμφέροντα!

Μόλις έφτασε στο Makeleio.gr. Σας μεταφέρουμε αυτούσια την καταγγελία του Κώστα Ι. για τον  “ρόλο” των ΜΜΕ (Έντυπος Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες) στην φίμωση και την μη προβολή της Χρυσής Αυγής

“Το Star κεντρικής Ελλάδος για μία ακόμη φορά όπως εδώ και αρκετά χρόνια διέπραξε μία αθλιότητα.

Όχι μόνο απέκρυψε από τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδος ότι ο Νεοδημοκράτης δήμαρχος Δελφών, Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος και ο Σταλινοφασίστας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωστοπαναγιώτου Ηλίας, προσπάθησαν να απαγορεύσουν στον εκπρόσωπο του τρίτου κόμματος της χώρας της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Χαράλαμπο Γιώτη να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των ηρώων της μάχης της Γραβιάς αλλά διέπραξε και το δημοσιογραφικό ανοσιούργημα μην τιμώντας την δημοσιογραφία και την δημοκρατία και λογόκρινε – πετσόκοψε το βίντεο της τελετής βγάζοντας έξω την κατάθεση στεφάνου από την Χρυσή Αυγή.

Κύριοι δημοσιογράφοι του Star κεντρικής Ελλάδος έτυχε να είμαστε παρόντες ταξιδεύοντας από τη. Φθιώτιδα στη Γραβιά. Είδαμε τον αγώνα που δόθηκε από τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής για να καταθέσουν στεφάνι.
Σας πόνεσε ότι ο κόσμος αγκάλιασε τους ανθρώπους αυτούς και χειροκρότησε θερμά  την ώρα της κατάθεσης.
Σας πονάει η αποδοχή που απολαμβάνει η Χρυσή Αυγή από τους πολίτες της χώρας. Συνεχίστε το ανίερο έργο σας Προφανώς και διαπλέκεστε με το σύστημα προφανώς και κάνετε συμφωνίες που δεν μπορούν να δουν το φως της δημοσιότητας άλλως πως δεν εξηγείται η λυσσαλέα φίμωση που διαπράττεται κατά του τρίτου κόμματος της χώρας.
Φτου σας! Ως πολίτες της Φθιώτιδας σας φτύνουμε  κατάμουτρα δεν αξίζετε κανένα σεβασμό”.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. κατι ανεγκεφαλα παιδαρελια που φωναζουν εδω μεσα για χρυση αυγη αυτο π εχω να σας πω ειναι οτι πρεπει να αλαξετε μυαλα μονο ετσι παει μπροστα μια χωρα οχι με βια η βια φερει βια οι παρωπιδες που εχετε στο καμενο σας εγκεφαλο πρεπει να βγουν απο τ κεφαλι σας π εχει αχυρα κ να κοιταξετε τ μελλον σας κανενας κ κανενα κομμα απο αυτα τα καριολια δεν θα κοιταξει ποτε την οικογενεια σας αν περνατε κ εσεις 8500 τ μηνα θα τ παιζατε μπρους γουιλις για τα φραγκα αλλα τωρα ειστε στη πεινα με 400 300 200 ευρω τ μηνα οι και ανεργοι κ αντι να κοιταξετε τ μελλον σας κ την αποκατασταση σας καθεστε κ τρωτε υη ζωη σας να κραζετε και να πορωνεστε μ αυτους που αυριο θα σας πηδανε απο κωλο χωρις σαλιο κ θα λετε κ ευχαριστω βοηθεια σας

  2. K OI ANARXIKOI K I XRYSAYGITES EXUN ENA KOINO..ANOIGUN POLY TO STOMA TUS PRIN PUNE TH MALAKIA..EINAI ENA TO KOMMA ‘Party Adalet ve Kalkınma Partisi’, OI PROGONOI TON PARAPANO

  3. ΟΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ! ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΩΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ» ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ! ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ…..!!!

  4. με βριζετε αλλα θα βγω αληθινος μια μερα γ αυτα π σας λεω θα σας τον βαλει ασαλιωτο η χρυση αυγη π ψηφιζετε κατι κρυφοσυριζαιοι κ μητσοτακηδες εδω μεσα π τ παιζετε πατριωτες στα λογια γιατι ειστε πατριωτες μονο στα λογια η εφημεριδα μακελειο ειναι η μονη εφφημεριδα μαζι με τον στεφανο χιο που τα λενε εξω απο τα δοντια κ εχουν κανει τα λογια τους πραξη μην μιλατε εδω μεσα για πατριδα απο τη στιγμη π ειστε πατριωτες τ διαδυκτιου να γινετε πατριωτες στις πραξεις αλλιως ανοιξτε κανενα κοτετσι κ μπες στε μεσα να κλωσσατε

  5. Nα τελειωνουμε επιτελους με τους ναζι της χρυσης χαβγης

  6. Το διακύβευμα των ευροεκλογών είναι να πούμε 1) ένα βροντερό ΟΧΙ στις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων και 2) ένα βροντερό ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση και στην μεταφορά της μισής Αφρικής και της μισής Ασίας στην Ευρώπη. Το μόνο κόμμα που λέει ΟΧΙ σ’ αυτά τα 2 ζητούμενα είναι η Χρυσή Αυγή. Σύριζα, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι και Κινάλ-Πασόκ λένε ΝΑΙ στην λιτότητα και στα μνημόνια και ΝΑΙ στην λαθρομετανάστευση. ΚΚΕ και Ζωή Κωνσταντοπούλου-Λαφαζάνης λένε ΟΧΙ στην λιτότητα και στα μνημόνια αλλά ΝΑΙ στην λαθρομετανάστευση. Τον Καρατζαφέρη και τον Βελόπουλο δεν τους βάζω μέσα γιατί και οι 2 ψηφίσανε μνημόνια. Άρα μονόδρομος ψήφος στην Χρυσή Αυγή.

  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ,KΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΣΕ ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

  8. ΑΥΤΟ Ο ΑΓΓΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΒΡΕ ΟΥΣΤ

  9. Το χειροτερο κανάλι της Ελληνικής Περιφέρειας.Ειδήσεις κατ επιλογήν, έλλειψη αντικειμενικότητας και καλά λόγια για οποιον τους τα δίνει.

  10. Αγγελε , ξαναγυρνα στα εξαρχεια , και μεινε εκει μεσα , ψοφα απο τα ναρκωτικα καλυτερα , ουτε για τρολ δεν κανεις , αχρηστε αρουραιε…

  11. Οσο το κομμα της Χ.Α το κλαδευετε απο παντου τοσο και μεγαλωνει.ως αναφορα για κατι καραγκιοζηδες που βριζουν αλλη λεξη δεν ξερουν “ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ” και παει λεγοντας τι να πεις σ αυτον τον μαλακα μονο το μαλακα καταλαβαινει!!!!!!!

  12. Aggele…βρισε οσο θες.. Η διαφορα μας παραμενει. Εγω ειμαι ενας ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτης βασει της λογικης ενω εσυ εισαι ενας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πολιτης βασει της δικης σου λογικης.

  13. ΟΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ! ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΩΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ” ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ! ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ…..!!!

  14. Η πολλή μόρφωση σε πάραμορφωσε,!!!!!!!!!

  15. Υ.Γ προσωπικα δεν ψηφιζω κανενα ουτε ειμαι με κανεναν ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ

  16. ρε μαλακα ΡΑΤΣΙΣΤΗ Ανιστορητε η χρυση αυγη ειναι μασονικη ξυπνα παλιομαλακα παρωπιδα ουγκρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗς ΜΑΘΕ ΟΡΩΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Π ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ Κ ΕΛΑ.ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

    1. ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΙΟΣ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ.ΕΣΥ ΓΕΛΙΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ .ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

    2. ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
      Η Χ.Α ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ

  17. Αντε ρε μιασματα που θελετε και καταθεση στεφανου.

  18. ΚΑΛΑ Ο ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

  19. Πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ”Λυσσαλέα” κ “Λυσσώδη” ΠΟΛΕΜΙΚΗ από το ανίκανο,άχρηστο,εξωνημένα προδοτικό,άκρως διεφθαρμένο κ σεσηπός μεταπολιτευτικό έκτρωμα-σύστημα του ΔΗΘΕΝ,ΕΠΙΠΛΑΣΤΟΥ Κ “ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ”δημοκρατικού τόξου!!!”Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά” λέγει ο Λαός μας!!!”Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του…!!!Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος,ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

  20. Η Χρυσή Αυγή ειναι τό μόνο ελληνικό εθνικό πατριωτικό κόμμα στό κυνοβούλειο τής
    Αθήνας.Σύριζα-τουρκόγυφτοι,τουρκόσποροι.ΝΔ ο Μητσοτάκος γιός τού δοσίλογου
    πατέρα του τού σκατοψύχη Γερομητσοτάκη .Εχει καταδώσει πολλούς πατριώτες στούς
    Γερμανούς.Ο μεγάλος ρήτωρας καί ηγέτης ο Λιάκος Κασιδιάρης είναι ο μόνος πού εί-
    ναι άξιος νά σώσει τήν Ελλάδα.
    Γιάννης

  21. Να δούμε τι λέτε όταν σε λίγα χρονάκια που θα γίνει κυβέρνηση Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ, σταλινοφασίστες αλλά το μόνο μέρος που σας αξίζει είναι φυλακή ΠΡΟΔΌΤΕΣ

  22. ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΧΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

  23. Θες ΕΛΛΑΔΑ με ΕΛΛΗΝΕΣ , η ΕΛΛΑΔΑ με Μουσουλμάνους ?Ψήφησε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και τώρα !Έξω τα κομμούνια από την ΕΛΛΑΔΑ , αρκετά την μαγαρίσατε καραγκιόζηδες με τα σφυροδρέπανα .
    Δούλοι του συφιλιάρη Μάρξ και Λένιν .

  24. Τσίπρας και Μητσοτάκης λειτουργούν υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής!
    Φοβούνται τη Χρυσή Αυγή Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο τόξο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

    Να πέσει λοιπόν η Χούντα της αριστεράς αλλά να πέσει για να εγερθεί η Εθνική Αντίσταση και όχι για να αλλάξουν απλώς οι διαχειριστές της εξαθλίωσης και των εθνικών ταπεινώσεων. Να πέσει για να ανατείλει πανώρια και επιβλητική η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

  25. Aggele… αντε να ψηφισεις τα ανθελληνικα κομματα που ψηφιζεις και ασε τι θα κανουμε εμεις οι πραγματικοι Ελληνες πολιτες..

  26. Η χρυσή αυγή είναι το πιο δημοκρατικό κόμμα…

  27. τουρλουμπουκι… σιγουρα καπου θα φταιει ο ΤΣΙΠΡΑΣ… δεν μπορει του πουστη…

  28. ΑΚΟΥ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ (;;;;;;;;;;;;;;;;;;) AGGELE, ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΄Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;), ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΚΑΤΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ΄΄, ΟΠΩΣ ΛΕΣ…………………………. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…………..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…………………………..

  29. H λογοκρισία είναι η χειρότερη μορφή φασισμού.Φασίστες και μάλιστα οι χειρότεροι,είναι όσοι δεν αποδέχονται την ψήφο του Ελληνικού λαού,που δημοκρατικά ψήφισε στην κάλπη ΧΑ.

  30. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΄΄ ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Κ. ΧΙΟΣ……………………..

  31. αγαπητο μακελειο σεβομαι τις αποψεις σου αλλα η χρυση αυγη δεν ειναι κομμα ουτε μπορει να κυβερνησει αυτον τον τοπο κ οχι μονο η χρυση αυγη ουδεις αξιος να κυβερνησει αυτη τη χωρα ειναι ολοι τους για τον καδο απορριματων

    1. γιατι ΔΕ μπορει να κυβερνηση? θα θελαμε να μας το “εξηγησεισ” αυτο…ενω μπορουν πχ τυποι οπως ο ΠΟΛΑΚΗΣ….να το κανουν.

    2. Απ το ρεπορτάζ εβγαλες το συμπερασμα ότι η ΧΑ δεν είναι κομμα και δεν μπορει να κυβερνησει και ταράχτηκες?

    3. οχι αγγελε δεν ισχυει αυτο.Αν παρει την κυβερμηεη η χρυση αυγη θα εχουν μπει στο κομα λαοθαλασσες και θα εχει στη διαθεση τηε αναξεντλητες δεξαμενες στελεχων τεχνοκρατων ειδικων επιστημονων οικονομολογων πολιτικων επιστημονων ,στελεχων,διπλωματων για να κυβερνησει,ακομη και σημερα μπορει να κυβερνησει ανετοτατα με τη τερασρια εμπειρια διπλωματικη και στρατιωτικη των αποστρατων ενστολων στελεχων της,αλλωστε και κανενα ειδικο να μην εχει καποιο κομμα που ανεβαινει στη εξουσια εχουν τα υπουργεια μονιμους ειδικους συμβουλους παλια στελεχη για αυτη τη δουλεια,το να κυβερνησεις ειναι τυφλοσουρτης και ευκολακι τα εχουν ολα σε εξδικα λογισμικα καο προγγραματα στα κομπιουτερ,μισθοδοσιες,ηλεκτρονικη διακυβερνηση,επιδοματα ,δημοσιες και αμυντικες δαπ;ανες εσοδα εκυκλιους ,νομοθεσιες,το δυσκολο εινακ πως παιρνεις την κυβερνηση και μετα πωςτη διαχειριζεσαι και εφαρμοζεις το προγραμμα σου θελει ξενυχτυ και πολυ στρες και τρεξιμο σε υπουργικα συμβουλια ,κοινοβουλευτικο εργο,υπογραφη αποφασεων,γραφειοκρατικο εργο,συσκεψεις στελεχων φορεων συνδικαλιστικων οργανων επισκεψεις περιοδειες συνεντευξεις τυπου δημοσιες σχεσεις εθιμοτυπικα και επισημα ταξιδια,διαχειριση πολιτικου γραφειου,να μην παραμελεις και τα κομματικα οργανα φιλους οικογενεια ,να προσεχεις τι λες τι κανεις μη γινεις ρομπα , να σε κυνηγανε παπαρατσι να σε καταγραψουν ωστε με το παραμικρο που θα σκονταψεις να σε κρεμασουν στα μανταλακια ,να κνδυνευεις απο ανισοροπους αν τολμησειε να βγεις να περπατησεις στο δμομο μονος σου ειναι
      ζωη αυτη;Θεκει να εισαι και λκγο ψωναρα εδω που τα λεμε για να τα τραβας ολα αυτα και να σου αρεσει κιολας

    4. ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ? ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΤΤΏΜΑΤΑ , ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΆΞΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ??? Η ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΚ???
      ΑΠΟΔΗΜΟΣ

  32. Πολίτευμα μεταπολιτεύσεως:
    Κοινοβουλευτική δοσιλογοξενοκρατία.

    Καλή μας λευτεριά, Έλληνες.

Comments are closed.