ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΦΩΤΙΑ! “Πληρώνουμε σαν μ@λ@κες για να τα τσεπώνουν οι εργολάβοι” [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
MAKELEIO ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κραυγή αγανάκτησης από κατοίκους των Γλυκών Νερών για τους εργολάβους που, όπως καταγγέλλουν, έχουν ρημάξει το δήμο και την ανυπαρξία της δημοτικής Αρχής.

Δείτε τι μας καταγγέλλει αναγνώστης:

“Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΨΙΜΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΑΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΚΑΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΛΙΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΡΠΙΣΤΡΙΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ. ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.”

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

nera2

nera1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Από Δευτέρα 18/5/20.ολοι μας νομίζαμε ότι και με την χαλάρωση των μέτρων αλλά και με την επαναφορά των καθηγητών θα βάλουνε αν όχι όλα άλλα τουλάχιστον κάποια παραπάνω δρομολόγια. Αντ αυτού εμβρόντητος μαθαίνουμε ότι δεν θα μπει κανένα δρομολόγιο για Λάρισα Θεσσαλονίκη. Κάναμε υπομονή λόγω μέτρων αλλά ως εδώ. Ούτε ένα ενώ στην Αθήνα μπαίνουν και έξτρα, παίζουν με την νοημοσύνη μας, και αν δεν το πάρουν πίσω θα φθάσουμε και μέσω της ολμε μέχρι και την ΡΑΣ. Εντάξει το καταλαβαίνω η κίνηση είναι η μισή αλλά ακόμα και με την μισή αυτή κίνηση και με την αρίθμηση των θέσεων πως θα ταξιδέψει τόσος κοσμος; θα μας βρουν μπροστά τους γιατί δεν μπορεί 10 εργαζόμενοι με ετήσιες κάρτες και δεκάδες άλλοι με μηνιαίες και άνω κάρτες να πληρώνουν κανονικά αλλά να μετά κινούνται με το 1/4 των δρομολογίων που προστάζει η τραινοσε αν μη τι άλλο θα περίμενε κανείς από μια ιδιωτική εταιρία να προσέχει και να ανταμοιβει τους χρόνιους πελάτες της.

  2. Αμ, αυτά τα καπάκια φρεατίων στη Λ.Λαυρίου, που έχουν καθιζήσει σχεδόν όλα και πρέπει να κάνεις αναρίθμητους ελιγμούς γιά να μην καταστρέψεις το όχημα σου, ή γκρεμοτσακιστείς από κανά μηχανάκι!
    XPONIA το ίδιο χάλι! ENΔIAΦEPON, ουδείς!!!

Comments are closed.