ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -“ΦΩΤΙΑ”: “Θα μας σκοτώσουν όλους οι ΛΑΘΡΟ!”

Κοινοποίηση:
peripoliko-1-640x426

«Ξημερώματα δυο αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές αλληλοσφάχτηκαν κυριολεκτικά κάτω από το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας Κρήτης και ‘’έπεσε σύρμα’’ να μην μαθευτεί πουθενά η είδηση και γίνουνε πάλι ξευτίλα οι αστυνομικοί.
Δεν γνωρίζουμε αν αυτοί πεθάνανε.
Καλέστε το Τμήμα να δείτε τι θα σας πούνε.
Θα μας σκοτώσουνε όλους οι λάθρο».

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δεν τους παίρνουν μόνο για αγροτικές εργασίες στην επαρχία, τους προωθεί γενικότερα για εργάτες το κράτος σε συνεργασία με τους δήμους, στο δήμο που μένω ΝΔ Αττική στα έργα που γίνονται στους δρόμους έχω παρατηρήσει συχνά να τους παίρνουν οι εργολάβοι και το πιο πρόσφατο παράδειγμα τώρα 6/4 ήμουν κέντρο Πειραιά πρωϊνή ώρα στην πλατεία μπροστά στο δημαρχείο καθάριζαν τα παρτέρια κανονικά με εξοπλισμό και εργαλεία κηπουρού και φάνηκε ότι ήταν εργάτες του δήμου οι αφγανοπακιστανοί….
    Πόσοι Έλληνες είναι άνεργοι και ζουν με επιδόματα φτώχειας?

  2. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΘΟΙΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΘΑ ΧΕΙ ΔΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΗ ΠΟΥ ΞΑΜΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΙΔΟΥΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ

  3. τις ελιές οι φυμέ. Κράτος ανομίας βρήκανε, με δωρεάν πληρωμένες διακοπές, δωρεάν στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τζάμπα, δωρεάν μετακίνηση με τα ΜΜΜ, πλήρη ανομία και στο βάθος, υπηκοότητα, άρα και δικαίωμα εκλέγειν, αλλά και εκλέγεσθαι.

Comments are closed.