ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ! Διαλύουν τη Δικαιοσύνη – Έρχονται δίκες παρωδία

Κοινοποίηση:
euelpidon

Σοβαρά εμπόδια ακόμα και στην απονομή Δικαιοσύνης βάζει το Μαξίμου με “όχημα” τι άλλο; Τον κορονοϊό. Την αποκάλυψη κάνει μέσω του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δικηγόρος των Αθηνών.

Διαβάστε τι καταγγέλλει:

Είμαι δικηγόρος και θα ήθελα να σας επισημάνω μια είδηση που προς το παρόν δεν έχω δει να κυκλοφορεί ευρέως. Σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι, κατόπιν συνάντησης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, συμφωνήθηκε η πρόσβαση στα δικαστήρια να γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή με rapid test, ενώ μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις (αυτόφωρο κλπ.) θα επιτρέπεται η είσοδος με self-test.

Θεωρώ ότι εδώ τίθεται θεμελιώδες συνταγματικό ζήτημα, καθώς η πρόσβαση στα δικαστήρια δεν αφορά μόνο τους δικηγόρους (που θα επιβαρύνονται με υπερβολικά έξοδα για να καταφέρουν να ασκήσουν το επάγγελμα τους) αλλά και τους πολίτες που αποτρέπονται πλέον από την άσκηση του θεμελιώδους δικαιώματος της παροχής έννομης προστασίας (άρθρο 20 Συντ.). Τίθεται σοβαρό ζήτημα ομαλής λειτουργίας της δικαστικής εξουσίας, πέραν των εκατοντάδων πρακτικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν (ποιοι θα έρχονται σαν μάρτυρες κλπ.). Υποθέτω δε αν κρίνω από αυτή την προσέγγιση ότι η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τα δικαιώματα των μη εμβολιασμένων πολιτών….

Μου προξενεί εντύπωση που ο κορυφαίος φορέας εκπροσώπησης των δικηγόρων της χώρας τα δέχθηκε αυτά αδιαμαρτύρητα, προβάλλοντας μόνο κάτι πενιχρές αξιώσεις περί διατίμησης των τεστ κλπ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Έχει επερχόμενες εκλογές ο ΔΣΑ, προσκυνάει κι ο Βερβεσός να ξαναβγει

  2. ΛΑΜΟΓΙΑ ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΏΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ….

  3. Ενώ τώρα Η δικαιοσύνη πήγαινε καλά…στην ΕΛΛΆΔΑ το μεγαλύτερο χαλι ερχετε από την απονομή δικαιοσύνης…οί κακοποιοί δεν τιμωρούνται οί αλλοδαποί Δεν απελαύνονται…πολλοί λίγοι πάν φυλακή ΣΕ σημείο που ΚΑΙ οί νόμιμοι πολίτες ΝΑ αισθάνονται βλάκες Που Δεν παρανομούν αφού τιμωρία Δεν υπάρχει

  4. Αρα οι πολιτες να παρουν τον νομο στα χερια τους..Ο Ανους του μαξιμου ειναι Νερωνας σε μετεμψυχωση.
    Μακαρι να ερθει η ωρα να κοψει και αυτος τον λαιμο του.

  5. 100%Σφραγισμα απο την σατανιασμενη ανωμαλιαρα μιζαδορα κουλα!!

  6. Τι περίμεναν; Ότι θα έχουν το αλώβητο επειδή είναι δικηγόροι;

  7. ουυυυυυσσσσττττ ρεεεεεε
    κουλαααααα το πικερμι δεν ειναι μακρια και αυτη την φορα δεν θα εχει καραμελε αλλα εκπλήξεις
    ρεεεεεεε ουυυυυυυσσσσττττ

  8. Αυτά έχει το χάραγμα του σατανα.

Comments are closed.