ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ καθηγήτριας: «Δεν μπορώ να κάνω μάθημα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ»! Γέμισαν τα σχολεία ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…

Κοινοποίηση:
sxol

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μια καθηγήτρια γυμνασίου σε σχολείο της Κυψέλης, όπου αποκάλυψε ότι όσο κι αν προσπαθεί να κάνει μάθημα στα ελληνικά αυτό είναι αδύνατο, καθώς από τους 25 μαθητές οι

19 είναι αλλοδαποί.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε σε ρεπορτάζ της εφημερίδος ΕΣΤΙΑ και τον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη.
Δείτε παρακάτω το εν λόγω σοκαριστικό ρεπορτάζ, το οποίο δείχνει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί:

«Ἀπό τά 25 παιδιά στήν τάξη πού διδάσκω, τά 19 εἶναι ξένα καί, μάλιστα, ὄχι μίας ἐθνικότητας, πολλῶν ἐθνικοτήτων. Πασχίζω νά κάνω μάθημα στά ἑλληνικά ἀλλά δέν τά καταφέρνω! Μερικά ἀπό αὐτά, πού προέρχονται ἀπό μουσουλμανικές χῶρες (Ἀφγανιστάν κ.λπ.), δέν ἐνδιαφέρονται κάν νά μάθουν ἑλληνικά. Πρέπει νά σᾶς πῶ ὅτι δέν ἀνήκω στήν Ἀκροδεξιά, ἀντιθέτως τήν ἀπεχθάνομαι. Προσπαθῶ, ὅμως, νά κάνω τήν δουλειά μου, νά διδάξω σέ ἑλληνικό σχολεῖο, ἀλλά δέν τά καταφέρνω καί ἀπελπίζομαι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και τι μας το λές,καλή μου κυρία,ότι απεχθάνεσαι την ακροδεξιά;Μήπως κακοχαρακτηριστείς;Φαντάζομαι ότι δεν θα είχες πρόβλημα να δηλώσεις ακροαριστερή…Ουδείς θα σε στοχοποιούσε…Αν βέβαια δήλωνες ότι απεχθάνεσαι την ακροαριστερά,φίδι κολοβό που θα σε έτρωγε…Εν πάσει περιπτώσει φωνάζουμε, χρόνια τώρα,για τον θανάσιμο κίνδυνο του εποικισμού από αλλόφυλους,αλλά είμαστε ”ακραίοι”,”ρατσιστές” και ”φασίστες”,που είναι η λέξη -πασπαρτού και χρησιμοποιείται κατά κόρον επί δικαίων και αδίκων…Φάτε τώρα τις συνέπειες…Δεν κλαίω για εσάς,αλλά για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας ,που μας την πήραν με το έτσι θέλω και χωρίς μάχη,λόγω της αδιαφορίας,της ανευθυνότητας,των προσωπικών συμφερόντων,των αριστερών ιδεοληψιών και του αδιατάρακτου ύπνου στον οποίο βρισκόμαστε…

  2. Κυρια μου τωρα εχουμε πολυ-πολιτισμο.Θα διαφωνισει μαζι σου η κ. Τασια.Πρεπει να μαθεις οχι αραβικα ,αλλα και διαφορες διαλεκτους .Επισης, θα πρεπει να γνωριζεις και μακεδονικα.Ειναι η νεο-ανακαλυφθεισα “συριζαικη” γλωσσα.Ετσι, θα εχουμε “βαθεμα” και “πλατεμα” της ισλαμο-αφρικανικης κουλτουρας.Να ιδρυθει και αντιστοιχη εδρα στα παν/μια.Οταν κανεις κατι ,να το κανεις σωστα.

  3. Καλά κάνει για όλα αυτά που καταγγέλλει και χίλια δίκια έχει, όμως τι σχέση έχει η ιδεολογία της και η πολιτική της τοποθέτηση και το λέει με έμφαση, αφού ότι και άν πίστευε η κατάσταση αυτή είναι δεδομένη και δεν αλλάζει!! Μάλλον φοβάται οτι θα την χαρακτηρίσουν άκρα δεξιά και εθνικίστρια, όπως εξάλλου αυτό είναι πια το καθημερινό αθέμιτο και ξεδιάντροπο ”όπλο” των κυβερνώντων και ομοδεατών τους σε κάθε διαμαρτυρία των πολιτών για ότι τραγικό και ανθελληνικό συμβαίνει στην πατρίδα μας!!!

  4. Οποιος δηλωνει οτι απεχθανεται την “ακροδεξια” καλα θα κανει να στρωθει στην δουλεια με περισσοτερο ζηλο , δεν προσπαθει οσο πρεπει η κυρια καθηγητρια. Στο κατω κατω αυτοι που δεν τους απεχθανεται την προσελλαβαν για αυτον ακριβως τον λογο
    Βγαλε λοιπον τον σκασμο κυρια καθηγητρια και κανε σωστα το λειτουργημα σου.
    Και …Να φορας τσιγκινο φουλαρι στο λαιμο , οι μωαμεθανοι και ειδικα οι αφγανοι δεν αστειευονται οταν τους ζοριζεις….

  5. Όλη η Ελλάδα έτσι είναι και να μην κάνουμε πως δε βλέπουμε το πρόβλημα. Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια η Ελλάδα δέχεται με το έτσι θέλω έναν εποικισμό. Την ίδια ώρα που γεμίζουμε λαθροταλιμπάν, οι Έλληνες δε γεννάμε. Ε τι περιμένουμε να γίνει; Εάν δεν πάνε τα δικά μας παιδιά που δεν κάνουμε σχολείο, θα πάνε τα ξένα. Τυχαίο είναι που έχουν αρχίσει να αφαιρούν μαθήματα που πλέον δε θα ενδιαφέρουν το γενικό σύνολο των μαθητών, όπως για αρχή τα θρησκευτικά; Μου αρέσει που ο Έλληνας ανακαλύπτει τον τροχό πάντα τελευταίος και μάλιστα κάνει πως του ήρθε και απότομο. Ναι, όταν τα λέγαμε αυτά πριν 30 χρόνια, μας λέγανε εμάς φασίστες και ακραίους. Τώρα είναι απλώς μία επιβεβαίωση.

Comments are closed.