ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Πήραν με τις λεμονόκουπες τον Άδωνι σε σούπερ μάρκετ; Πήγε για τα ψώνια της Ευγενίας και απέξω οι μπρατσαράδες – αχθοφόροι του…

Κοινοποίηση:
georgiadis

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα – αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ χθες Σάββατο (2/5/2020), ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης παρέα με τους φουσκωτούς εμφανίστηκε σε σούπερ μάρκετ της οδού Πεντέλης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γιουχαΐστηκε από πολίτες με τον υπουργό να λέει “κουραστήκαμε”. Πολίτης φέρεται να του απάντησε με ειρωνία “ναι, από το σκάψιμο”.

Ο αναγνώστης επισημαίνει ότι την ώρα που όλα αυτά γινόντουσαν, 2 φουσκωτοί, ο ένας με κοστούμι και ο άλλος κάζουαλ ντυμένος να του βάζει τα ψώνια στις σακούλες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. οσο υπαρχει ιντερνετ και φρεντο φθηνο δεν κουνιεται ο Ελληνας ετσι τον καταντησαν λιγο πολυ ολοι σπιτι και λουφα στο αμερικα πηραν τα οπλα και κατεβηκαν εδω δεν θα το δουμε ποτε δυστηχως ασε που διαιρει κ βασιλευε οι δημοσιοι να ναι καλα και ολοι οι αλλοι να παν να γ@….. 1 εκ ανεργοι βγαζουν κυβερνηση μαζι με συνταξιουχους μπορουν να διωξουν την χολερα των 300 και των δημοσιων

  2. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΗΖΑΝ ΣΑΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΚΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ….. ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΗ…. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ…. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΩΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ… ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ….. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ 2 ΓΕΝΙΕΣ… ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 40 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ροθτσιλντ), ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΛΛΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕ Υ, ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ……!!!!!!

  3. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ 30.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ…… ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ……. ΝΕΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ…..

  4. ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΝΔ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ?
    “ΙΔΙΩΤΗΣ”(IDIOT), ΔΗΛΑΔΗ “ΗΛΙΘΙΟΣ” ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΓΙΔΙ!
    ΦΤΙΑΞΑΤΕ 50 ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ?
    ΤΙ?? ΟΠΟΙΟ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ” ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (σΑΝΕΛ, ΧΑ, ΦΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ) ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ?
    ΚΑΛΑ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ “ΕΞΥΠΝΟΙ” ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ “ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ” ΚΑΙ ΤΑ “ΞΕΡΕΤΕ” ΟΛΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΩΣ??!

  5. Αυτός ο ηλιθιος που έγραψε ότι η νδουλα έχει πάνω από 40% είναι σε άλλο πλανητικό σύμπαν η ΝΔ ρε βλάκα έχει πάνω από 40%απο το 40%των ψηφοφόρων άντε πετάμε μια μαλακιά κ όπου κάτσει ηλίθιοι γιδια

  6. Πόσα έδωσε 38,50 €υρωπουλα;;; ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ

    Αγγελική Αχαρναί

  7. ΕΧΕΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΝΔ!
    Ο ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΣ ΜΑΣ “ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ”, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, Ο ΜΕΪΜΑΡ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗ ΝΔ, Ο ΚΟΥΛΗΣ “ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ” ΤΗΝ ΧΩΡΑ…
    Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Η ΝΔ ΕΙΧΕ 33,5% ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40%!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”, Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΝΔ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΩΚΟΥ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ σΑΝΕΛ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΥΡΙΖΑ Η ΧΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ,
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΥΣ 39 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, TOTE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ “ΞΑΝΑΔΙΑΛΥΘΕΙ” Η ΝΔ Ή ΚΑΝΑΣ ΜΠΑΝΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ!!

  8. ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΞΥΛΟ
    ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

  9. Μάλλον οι περισσότεροι ζείτε σε αλλη χώρα βρε ανεγκεφαλοι ,ο Άδωνις έφερε τον κορονοιο και ο Μητσοτάκης κατέστρεψε την Ελλάδα……από ποιον πλανήτη έχετε κατέβει ??τόση εμπάθεια μόνο από ανθελληνες!!!!!

  10. ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΩΠΟΛΗ

  11. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  12. Ο μπουμπουκος είναι για κωλοτουμπας και για κλωτσιές,αλλά τον ανέχομαι μόνο και μόνο επειδή ξευτιλιζει τα κουκουδια.

    1. Δηλαδή σου αρέσει να βλέπεις θέατρο.Δεκτό.

    2. φαε το σανο σου εσυ κι ας τα κουκουδια στον κοσμο τους… ξεφτιλιζει τα κουκουδια κι απο πισω κανει μπιζνες στις πλατες μας πουλωντας μας “πατριωτισμό” απο τα λιντλ αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα μαλλον ζεις σε παραλληλο συμπαν

    3. Εγώ δεν σε ανέχομαι με τα ηληθια σχόλια σου μαλακά βαρεμενε γαμω τη χούντα σου.Εχε χάρη που αναρτας σχόλια σε δημοκρατία κολοπουστα..Σπασιμο το βρωμερό σου κεφάλι θέλει.

      1. Ενώ εσύ που είσαι “κατά” της χούντας,λες “ηληθια”(ηλίθια?)τα σχόλια του άλλου,τον αποκαλείς”κολοπουστα”(κωλοπουστα),βαρεμενο,και θες να σπάσεις το κεφάλι του.
        Γεια σου δημοκράτη!!!!
        Τάισε τα παιδιά σου δημοκρατία!!!

  13. ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΚΕ , ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

  14. Ναι ειναι εξαλλοι με την παρουσα κυβερνηση, ενω με την προηγουμενη των ανεκδιηγητων αρλουμπολογων, χορευαν απο την χαρα τους!!!!!!!

  15. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΛΛΟΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ – ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ ΑΔΩΝΗ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΝΑΣ “ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ”, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ….ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ….ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ,ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ..ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ “ΑΝΩΘΕΝ” . ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΩΝΗ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ, ΚΑΙ “ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ” ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ….ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΗΝ “ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ….ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΤΕ 1Ο ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!! ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ….

  16. ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΑΣΤΙΧΟ , ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ. Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ . ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑΧΤΗ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΤΑΦΩΤΟ ΛΥΧΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΝΔ TOY ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΠΑΝ. ΤΙΣ ΕΧΕΙ. Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ . ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ.

  17. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ .ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    1. Έφυγαν οι κομμουνιστές και ήρθαν οι υπέρκομμουνιστες-κρυφοκομμουνιστές νεοδημοκράτες.

    2. Δεν μας είπες όμως μεγάλε….. τι παίρνεις?

      1. Αυτό που δε καταλάβατε είναι ότι ήδη
        Έχουμε παγκόσμια κυβέρνηση .Αυτοί
        για τους οποίους φιλονικειτε αφιλοκερδως είναι απλά διαχειριστές
        και εντολοδεκτες των μασόνων του κεντρικού κύκλου.Των επικυρίαρχων
        παγκοσμιοποιητων.Κοινως υπηρετες!!!

  18. Ε καλά, εκεί στην Πεντέλης δηλαδή Μαρούσι – Μελίσσια, συριζαίοι είναι τίγκα όπως σε όλα τα χλιδάτα ΒΠ, τι θα του έλεγαν του μπουμπούκου;

    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …..

      1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ και την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ολες απο το 1974 και μετα …..

        1. και ακομα πιο πολύ εξαλλοι από την αμερικανοκινητη χουντα του 67

          1. Η σημερινή χούντα που ζεις από ποιον υποκινείται για εξήγησε μου.

          2. Και την αμερικανοκινητη χουντα την πεθαναν στη φυλακη του κορυδαλλου οι σοβιετοκινητες χουντες μετα το 1975 σύντροφε;

      2. Όλοι οι Έλληνες είναι έξαλλοι με την υπάρχουσα κυβέρνηση; Μάλλον ζεις σε άλλο υπερπέραν. Διπλασίασε τα ποσοστά της η ΝουΔούλα και θεωρούν τον Κούλη ήρωα οι… Έλληνες… Καλά θα μου πεις τώρα δε πιστεύεις τις δημοσκοπήσεις… Απάντηση: Κάτσε να δεις και στις επόμενες εκλογές με πόσο θα ξαναβγεί ο Κούλης. Και να με θυμηθείς…

        1. ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ , ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ , ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ , ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ SMS KAI ME ΕΝΤΥΠΟ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ … Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ …… ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΛΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ….. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …….

Comments are closed.