ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
334043304_542833001284320_2561139070957486849_n-768x415

Σοκάρει η καταγγελία του υγειονομικού Λάμπρου Τσάπαλη από τη Λάρισα ότι από τις 2:30 τα ξημερώματα Τετάρτης γνώριζαν ότι ο αριθμός των νεκρών θα ήταν πάνω από 50.

«Δεν το είπαν για ψυχολογικούς λόγους και για λόγους εντυπώσεων» είπε στον Focus fm.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. οποιος εχει ταξιδεψει με τρενο ξερει πολυ καλα οτι στο κυλικειο εστιατοριο μονιμως υπαρχουν πανω απο 50 ατομα…αφου μαθαμε την διαταξη των βαγονιων ειπα με το φτωχο μυαλο μου οτι οι νεκροι δυστυχως θα ειναι πανω απο 100….

    ΤΟΣΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ …ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ

  2. Ηλίθιοι…..350 μείων τους παρόντες -τραυματιες και μή…Από την πρώτη στιγμή που κάναν απογραφή ξέρουν περίπου,.Οι γαμημενοι μπασταρδοι πολιτικοί..

  3. To εχω ξαναγραψει. Τι λίστα με τα ονόματα και τις ηλικιες να μας δώσουν. Θέλουμε να γνωρίζουμε για τους ανθρώπους που θρηνούμε. Μη φανταστούν ότι θα κρύψουν γιατί ύστερα πρέπει να τους βάλουμε μπουρλότο μέσα στη Βουλή

  4. Ο/Η Καλό παράδεισο, τρομερή θλίψη, συλληπητήρια στους δικούς τους λέει:

    Δεν καταλαβαίνω γιατί και καλά ήταν κάποιο μυστικό ή μυστήριο το πόσα θύματα θα είχε αυτή η τραγωδία. Από τα δύο πρώτα βαγόνια δεν έμεινε τίποτα και από το τρίτο βαγόνι οι περισσότεροι, ενώ και από το άλλο τραίνο όσοι ήταν στην μηχανή (καθώς ήταν εμπορικό) ήταν μεφανές ότι δεν επιζήσανε.

    Στις 2 το βράδυ της ίδιας νύχτας θυμάμαι ότι είπα σε άλλο άτομο που μιλούσαμε ότι δυστυχώς τα θύματα θα είναι 70-110. Όσο αυτοί έλεγαν εκείνη την ώρα 8-10 άτομα, που φαινόταν πάρα πολύ περίεργο.

    Το 2ο ή 3ο βαγόνι πρέπει να ήταν αμιγώς με επιβάτες, άρα 60/2=30 (στο τρίτο) το δεύτερο νομίζω ήταν επιβάτες και κυλικείο, άρα κανα 30 εκεί, βάλες και το προσωπικό και στα 2 τραίνα στις μηχανές κτλ άλλα 10, άτομα, άρα το μίνιμουμ θα ήταν γύρω στα 70. Αυτό στα πρώτα 15′ που είδα την είδηση. Τώρα γιατί κανείς δεν το έλεγε είναι αλλού παπά ευαγγέλιο (όπως και το γιατί όλα τα κανάλια έβαλαν πολύ αργά την είδηση όταν κοιμήθηκαν όλοι και όχι πχ στις 11.30 κανα 15′ αφότου έγινε)

  5. Και τι είναι ρε παιδιά οι νεκροί για να τους κρύψουν;; λίγο σεβασμό έλεος, θέλει πραγματικά επίσημα στοιχεία, ταυτοποίηση κτλ τόσο εύκολο νομίζουν ότι είναι η επειδή ο κάθε ένας λέει την μ@λ@@κι@ του, που να βρεις στοιχεία εύκολα σε ένα σύστημα που μπάζει από παντού δεν ξέρεις ποιος μπήκε κ βγηκε.
    Ο Θεός να ανάπαυσει την ψυχή τους.

  6. Εντελως απλο, (αφου ΚΡΥΒΟΥΝ τη λιστα των επιβατων- πρωτη ενδειξη της αλητικης ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ) , ειπαν στην αρχη οτι ειχαν ανεβει 352 περιπου ατομα,μαζι με το προσωπικο… Ζωντανοι βγηκαν (ετσι ειπαν ΑΡΧΙΚΑ ,απ οσο θυμαμαι,αν κανω λαθος,διορθωστε με) περιπου 192 . ΑΡΑ, : 352-192 = 160 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ. Ευτυχειτε, υπηκοοι της Κατινας και των πολιτικων Μουλων (νδ/τσιπριζα/κουτσουμποκοιλια/μπαρουφα) [ Οι “αγνοουμενοι” ειναι χιλια τοις εκατο νεκροι, απλα εξαερωθηκαν στους 1200 κελσιου σε 3 δευτερολεπτα.] Οι ψυχες τους να κυνηγησουν τα σόγια ολων των παλιοσκυλων,να το βρουνε στα παιδια τους,να σαπισουν ζωντανοι.

  7. Το Μάτι δε συγκρίνεται, παιδιά. Έγινε τέτοια απάνθρωπη θεατρική διαχείριση, που δεν ξεχνιέται ούτε σε 100 χρόνια.

  8. ναι…. ειναι υγειονομικος υπαλληλος….. κι αν ειχε ανοιχτο πουκαμισο με χρυσα στο λαιμο… και ανεμελια… θα μπορουσε να ηταν κι ο σταθμαρχης σε καποιο σταθμο πο οδηγει στον κατω κοσμο….. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ….. η εννοια επαγγελματισμος ΑΓΝΩΣΤΗ… στην χωρα της κοκκινοσκουφιτσας (κοκκινη απο το αιμα)… Ο Επαγγελματισμος βεβαια δεν ξεκιναει απο το υπαλληλο… ξεκιναει απο την κορυφη… που τους τοποθετει, τους ελεγχει τους αξιολογει ΣΥΝΕΧΩΣ, και κανει και ψυχολογικες αξιολογησεις και ιατρικες… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ αναλογα με την νευραλγικοτητα της θεσης…. αλλα εδω η κορυφη ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ που τα τρωει ΟΛΑ τα λεφτα αυτος και το συναφι του, και στελνει στο ΧΑΡΟ οσους μεινανε στο μαντρι …. γιατι πολλοι φυγαμε στην ξενιτεια για να γλυτωσουμε… παρεπιπτοντως δεν μπορεσαμε να παρουμε ποτε στα σοβαρα τους συνδικαλιστες ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ γιατι νομιζαμε οτι μιλανε κομματικα…..

  9. 100 περιπου ειναι οι νεκροι αλλα μη περιμενετε να βρεθουν οι υπολοιποι γιατι εξαϋλωθηκαν, γιναν καρβουνο, σταχτη.

  10. Μακάρι όλοι οι υγειονομικοί να είχαν την αγωνιστικότητα του Τσάπαλη, μπράβο του για ότι έχει κάνει

  11. Το ποιο απλό πράγμα μας το έχουν κάνει σήριαλ. Βλέπεις απ’τα εισιτήρια πόσοι ήταν στο τρένο εκείνη τη στιγμή, άλλοι κατέβηκαν άλλοι ανέβηκαν ανάλογα το σταθμό, κοιτάς πόσοι ζωντανοί είναι οι υπόλοιποι τέλος. Ακόμα και σ’αυτό πολιτική σκοπιμότητα. Ρε μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

  12. Γιατί εντυπωσιάζεστε ρε παιδιά;
    Και 200 να είναι δεν θα το πουν ποτέ επίσημα. Αν πέθανε ολόκληρη οικογένεια δεν θα ακουστούν μέχρι να μιλήσει κάποιος που είδε ότι εξαφανίστηκαν.

    Μιλάμε για άτομα που εκτελούν γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους αποδεδειγμένα. ΔΕΝ τους νοιάζει.

  13. Αυτός ο μακρυμάλλης άπλυτος είναι υγειονομικός υπάλληλος……?

    1. Και ο Κολοκοτρώνης μακρυά μαλλιά είχε. Μαλλον αν τον έβλεπες δεν θα σου γέμιζε το μάτι!
      Είναι και ανεμβολίαστως υγειονομικός ο κύριος Τσάπαλης και δεν πηρε μούφα χαρτί για να μη χάσει μεροκάματο. Και μπηκε τείχος για να σταματήσει η υποχρεωτικότητα πειραματικών σκευασμάτων σε ανθρώπους.
      Όταν είναι να ξαναβγεί στο γυαλί, θα του πω να σε πάρει τηλέφωνο να τον ετοιμάσεις στυλιστικά.

      1. 👍👍👍👍👍Άξιος ο Τσαπαλης κ όλοι οι υγειονομικοί!!Άντεξαν….(οι @ναμβολιαστοι…)

    2. Άμα σου αρέσουν οι φαλακροί με γραβάτες, γούστο σου. Αλλά τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Και μετά αναρωτιόμαστε τι μας φταίει. Το κακό και προκατειλημμένο μυαλό κάποιων.

Comments are closed.