ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! “Για 171 ευρώ με έχουν…”

Κοινοποίηση:
MAKELEIO ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Μία σοβαρή καταγγελία δεχτήκαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και αφορά συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο που φέρεται να ενοχλεί με αισχρό τρόπο τον κοσμάκη που δοκιμάζεται.

Με επιφύλαξη ως προς την βασιμότητα της καταγγελίας, δημοσιεύουμε το κείμενο του αναγνώστη:

“Θέλω να καταγγείλω την Δικηγορική/εισπρακτική εταιρεία “ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” διότι μου έκαναν αλλεπάλληλες κλήσεις για ένα παλιό χρέος (απο το 2011) 171,20 € πρός την ΔΕΗ.
Τους είπα ότι είμαι άνεργος απο τον Μάρτιο λόγω αναστολής της λειτουργείας της βιοτεχνίας που εργαζόμουν αλλά δεν καταλάβαιναν τίποτα και επέμεναν να πληρώσω όλο το χρέος.Τελικά αναγκάστηκα να μαζέψω με χίλια ζόρια 100 € και τα πλήρωσα.Μένουν άλλα 71,20€ που δεν θα μπορέσω να εξοφλήσω.
Θέλω να τους καταγγείλω για την αναλγησία τους,ειδικά τέτοια εποχή που υπάρχουν συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα !!!

Να είστε όλοι καλά εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και να μας δίνετε πάντα ευκαιρίες να ακουστεί η φωνή μας…..!

Με εκτίμηση, Σ.Σ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Να λες και δόξα τον Θεό που σε παίρνουν μόνο τηλέφωνο και δεν ήρθαν να σου ρίξουν βιτριόλι, όπως την Ιωάννα που δεν χρώσταγε κιόλας!!!

  2. Παιδιά βρίσκουν και τα κάνουν οι εισπρακτικές. Αν δεν τους δώσετε σημασία δεν θα ξαναενοχλήσουν. Κάποτε με έπαιρναν για ένα χρέος σε τράπεζα και το οποίο ποτέ δεν πλήρωσα διότι έβαζαν τους τόκους χωρίς ενημέρωση

  3. Μάθατε να ζείτε με δανεικά ή χρωστούμενα αλλά για την καλοπέραση σας μια χαρά έχετε να δώσετε οι εταιρίες εταιρίες είναι και θέλουν τα λεφτά που τους ΧΡΩΣΤΆΣ , δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι εταιρίες , αλλά λογικό να έχετε το σκεπτικό αυτό η ΔΕΗ και η ΔΕΗ τι είναι η ΔΕΗ ρε μαλάκες το χωράφι του πατέρα σου και κάνεις ότι θες ; και αν δε σας αρέσει η ΔΕΗ να πάτε σε άλλες εταιρίες παροχής ρεύματος που γίνανε και πολλές να δούμε τι διευκολύνσεις και διακανονισμούς και δώσεις θα σας δώσει στις οφειλές σας . Κρίση μνημόνια ανεργία αλλά τα μπαράκια τα κλαμπ τίγκα , άσε που τα ναρκωτικά οργιάζουν και μετά κλαίγεστε κιόλας . ΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

  4. ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ…1 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΣ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    1. Ότι να’ ναι είσαι εσυ…. ρωτάς εάν έχει εισόδημα ο άλλος για να αποταμιεύσει χρήματα; Αν παίρνει χάπια; Αν έχει μικρά παιδιά;
      Άντε από κει μάθατε όλοι κρίνετε εκ του ασφαλούς… εκτός εάν είσαι εργαζόμενος και φοβάσαι να μην πιάσουν οι κατάρες (που θα πιάσουν γιατί παίρνεις χρήματα τρομοκρατώντας κόσμο) !!!

      1. Δεν πήρε τα επιδόματα ; δώσανε 800 ευρώ και πόσα άλλα δεν γνωρίζω ακριβώς πόσα αλλά πήραν και το ποσό είναι γελοίο από το 2011 , και εμείς έχουμε τα τρέχοντα έξοδα ενοίκιο λογαριασμούς γιαγιά με 350 ευρό σύνταξη του ΟΓΑ που φτάνουν ίσα ίσα για φάρμακα και βοηθάω και εγώ αλλά δεν χρωστάω 200 ευρό 9 χρόνια τώρα , ξεκολλάτε σιγά σιγά από αυτό το κακό συνήθειο , αν πας στο μπαράκι και κάνεις λογαριασμό μια μέρα 200 ευρό που δεν έχεις να δώσεις και του τα χρωστάς εδώ και 9 χρόνια νομίζεις αυτά τα 9 χρόνια θα σε άφηνε να πηγαίνεις χωρίς να τρέχει τίποτα ; όπως πληρώνετε για τα καπρίτσια και τα γούστα σας έτσι να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας . Και όσο για το αν έχει εργασία ή όχι τώρα με τον κορονοϊο , οι μισοί χάσαμε τις δουλειές μας, αλλά δεν χρωστούσαμε από το 2011.

      2. τα 800 ευρω της καραντινας δεν τα πηρε για την αναστολη λειτουργιας της εταιρειας που εργαζοταν?
        οταν εχεις χρεος απο το 2011 ειχες 9 ΧΡΟΝΙΑ να μαζεψεις 180 ευρω και δεν τα καταφερες….
        ε συγγνωμη αλλα να μην βγαινεις εξω αμα χρωστας!
        ΠΡΩΤΑ οι υποχρεωσεις μας, ΜΕΤΑ η επιβιωση μας και στο ΤΕΛΟΣ η διασκεδαση μας!
        αμα δεν μπορεις ή δεν θες να πληρωνεις, τοτε να μην αναλαμβανεις υποχρεωσεις!
        ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ!

    2. Πλην του ότι είσαι πιτσιρικάς και μαλάκας είσαι και κομπλεξικός…Σ αρέσει το τριφτίρι απ’ ότι φαίνεται.. Κοίτα τα χαλιά σου γίδι..

  5. Ναι αυτή η εταιρεία είναι κακός βραχνάς.., εύχομαι να ζήσουν πολλά πολλά χρόνια οι εργαζόμενοι της και να δουν παιδιά και εγγόνια σε άθλια κατάσταση.., με έχουν αρρωστήσει !!!!

  6. …και εγω πριν κατι χρονια χρωστουσα ενα 50 αρικο σε μια εταιρεια κιν τηλεφωνιασ…με καλουσαν σχεδον καθε εβδομαδα…..εεε μια μερα δεν αντεξα…τους ειπα θα σας γ@..σω την μανα,τον πατερα,τον θειο την θεια,τα ξαδερφια ,αντιχρηστους,,αντιθεους…σογια…τα πεθαμενα σας…τα υπαρχοντα σας…δεν μπορεισ να φανταστεις το τι ακουσαν ….εεε απο εκεινη την ημερα σταματησαν……θελει αυθαδεια αυτη η πουτανα η ζωη!!!!….χαχαχαχααχχ!!!!!

Comments are closed.