ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! Η ΔΕΗ ζητά πίσω τις κρατικές επιδοτήσεις…

Κοινοποίηση:
makeleio2-2

Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τη ΔΕΗ:

Παρακαλώ πολύ κάντε ένα ρεπορτάζ διότι αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο ενώ πλήρωσα το λογαριασμό της ΔΕΗ στην επιχείριση μέσα σε δέκα ημερες εκδώσαν έναν έκτακτο λογαριασμό ,τον οποίο σε επικοινωνία με την ΔΕΗ μου είπαν ότι τις επιδοτήσεις που έδωσε το κράτος στο ρεύμα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Δεκέμβρη ζητά επιστροφή!!δηλαδή ο κύριος Μητσοτάκης την μικρομεσαία επιχείριση θέλει να την τελειωσει!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καλα να παθετε ρε αφου σας κλεβουν απο παντου και καθεστε σα μαλ και τους κοιτατε.
    Ψηφισατε τη Μαφια και περιμενετε να νοιαστει η Μαφια για σας ;
    Kαθειστε κει να τους κοιτατε να σας γαμ μονο γι’αυτο ειστε ικανοι.

  2. Εδινα ΔΕΗ με Καταναλωση 7 ευρω τον Μηνα σε Ερτ και αλλα τελη τωρα δινω 35 ευρω ενω λειπω και δεν καιω τιποτα τα συμπερασματα δικα σας.

  3. το ιδιο ηρθε κ εδω για μαγαζι που δεν δουλευει εδω κ χρονια με μηδενικη καταναλωση ρευματος.
    Ηρθε κανονικα ο λαγαρισμοσ πληρωθηκε (ο λαγαριασμος αυτος αν δεν το ειχα ηδη πληρωσει θα εληγε 10 Ιανουαριου)
    Ενω δεν εχει ληξει ο λοαγαρισμος κ εχει ηδη πληρωθει μας ηρθε εκτακτος λογαριασμος που φαινεται για καταναλωση δυο μερες κ ημερομηνια εκδοσης 23 Δεκεμβριου (Δηλαδη καποιος δουλευε στη ΔΕΗ δυο μερες πριν τα Χριστουγεννα) η καταναλωση ειναι μηδεν κ γραφει τον προηγουμενο λογαραιασμο που δεν εχει ληξει ακομη ως ανεξοφλητο, δηλαδη να πληρωσουμε τον ιδιο λογαραισμο δυο φορες ενω οπως ηδη ειπα δεν εχει ληξει ο προηγουμενος κ εχει ηδη πληρωθει.
    Στον εκτακτο λογαριασμο στις χρεωσεις το ποσο που ειναι να πληρωσουμε ειναι μονο ειναι ο προηγουμενος που γραφει οτι ειναι ανεξοφλητος κ απο κατω γραφει αγνοηστε το αν εχει ηδη πληρωθει
    (αυτο γραφει στο πινακα με τις χρεωσεις)

    Αλλα στον εκτακτο λογαριασμο δεν γραφει κατι αν ειναι να τον αγνοησουμε αν εχει ηδη πληρωθει, επαναλαμβανω εμας ειναι για επιχειρηση που δεν δουλευει εχει μηδενικη καταναλωση μονο τις αλλες χρεωσεις πληρωνουμε (ΔΗΜΟ κ αλλες μαλακιες που στον λογαρισμο αυτον που πληρωσαμε για τον ΔΗΜΟ ηρθε πρωτη φορα διπλασια χρεωση οποτι πληρωναμε κανονικα)

  4. Καλα να σας γινει και θα μας παρει ολους η κατρακυλα απο δαυτους αφου ακομη ροχαλιζουμε.Οσο καθομαστε σ@ατα θα ζουμε

Comments are closed.