ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Άντρο κομμουνιστικής προπαγάνδας το Κρατικό Ραδιόφωνο – Τους πληρώνουμε για να ακούμε τραγούδια για τον Στάλιν και των λοιπών άπλυτων – “Πώς γίνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ να μην πληρώνω για την ΕΡΤ;”

Κοινοποίηση:
ΕΡΑ

Διαβάστε τι καταγγέλλει αναγνώστης – ακροατής του Κρατικού Ραδιοφώνου, της γνωστής ΕΡΑ:

“Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία. Είμαι συνταξιούχος και πηγαινοέρχομαι από την Αθήνα στο εξοχικό μου στην Αργολίδα. Το καλοκαίρι μένω μόνιμα στην Αργολίδα και τον χειμώνα μένω κυρίως στην Αθήνα. Στην Αθήνα έχει πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά στην επαρχία ακούς μόνο τους κρατικούς. Έτσι ακούω κυρίως Πρώτο και Δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Και οι δύο αυτοί κρατικοί σταθμοί είναι πραγματικά κομμουνιστοφωλιές. Οι περισσότεροι παραγωγοί προωθούν την ατζέντα των αριστερών από το πρωί μέχρι το βράδυ και παίζουν μόνο αριστερούς καλλιτέχνες. Ποτέ πχ. δεν θα ακούσεις Σπανουδάκη αλλά Μικρούτσικο και Θεοδωράκη όλη μέρα. Βεβαίως αναφέρονται συνέχεια στη δίκη της Χρυσής Αυγής και στον Φύσσα αλλά ποτέ στα 2 παιδιά τον Φουντούλη και τον Καπελώνη που τα σκότωσαν οι κομμουνιστές στο Νέο Ηράκλειο. Προφανώς για την φασιστική νοοτροπία τους όταν σκοτώνουν κομμουνιστή είναι έγκλημα ενώ όταν σκοτώνουν εθνικιστές είναι Δευτέρα. Και βεβαίως όταν αναφέρονται στον Τραμπ κλασσικά τον χλευάζουν και τον λοιδωρούν. Αλλά υπάρχει και ένας παραγωγός που πραγματικά το έχει παραξηλώσει. Λέγεται Δουρδουμπάκης δεν τον ξέρω τον κύριο και ούτε θέλω να τον γνωρίσω, ο κύριος αυτός έχει εκπομπή Σάββατο και Κυριακή 10-12 το πρωί και βεβαίως είναι κομμουνιστής, δικαίωμα του αλλά δεν διστάζει να κάνει εμετική κομμουνιστική προπαγάνδα σαν να ακούς τον σταθμό του ΚΚΕ. Τον έχω ακούσει δε 2 φορές να βάζει ένα τραγούδι που πρέπει να είναι ο ύμνος του πατερούλη Στάλιν, το κομμάτι λέγεται Του Αδόλφου τα εγγόνια με ένα συγκρότημα που λέγεται Υπεραστικοί και εξυμνεί τα κατορθώματα του Στάλιν. Αποκαλεί δε του Αδόλφου τα εγγόνια (εννοεί τους εθνικιστές πατριώτες) βρώμα του ντουνιά, βρώμα του καιρού, σαπίλα του ντουνιά και τελειώνει “Κι όλο έσκουζε ο Αδόλφος και οι άριοι λαγοί που τους κλείσανε το σπίτι του Βλαδίμηρου οι γιοι. Και ξανά θα τους το κλείσουν κι ας λυσσάνε οι αστοί.” Προφανώς εννοεί ότι αυτή τη φορά θα νικήσουν οι κομμουνιστές. Και βέβαια ο κύριος αυτός δεν έχει ακούσει τίποτα για τα εγκλήματα του σφαγέα πατερούλη Στάλιν που έστειλε εκατομμύρια Ρώσους στα στρατόπεδα Γκουλάγκ στην Σιβηρία και πόσες χιλιάδες Ρώσοι πέθαναν από τις κακουχίες, ούτε για την σφαγή στο Κατίν ούτε για τα εκατομμύρια των Ουκρανών που πέθαναν από την πείνα το 1933 γιατί τους κατάσχεσε όλη την παραγωγή σταριού για να φάνε οι Ρώσοι και πέθαναν από την πείνα 7-10 εκατομμύρια Ουκρανοί γι΄αυτό και οι Ουκρανοί σήμερα δεν θέλουν να τους βλέπουν τους Ρώσους. Επειδή το κρατικό ραδιόφωνο το πληρώνουμε όλοι μπορώ να ρωτήσω αν είμαι υποχρεωμένος να υφίσταμαι όλη αυτή την κομμουνιστική προπαγάνδα? Ποιός είναι διευθυντής της ΕΡΤ και αν τον διόρισε η υποτίθεται δεξιά Νέα Δημοκρατία τι δουλειά κάνει ακριβώς και πώς επιτρέπει στον κάθε γελοίο κομμουνιστάκο να χρησιμοποιεί τις κρατικές συχνότητες για να κάνει αισχρή προπαγάνδα? Και πώς μπορώ να μην πληρώνω την ΕΡΤ αλλά να πληρώνω τον υπόλοιπο λογαριασμό της ΔΕΗ για να μην μου κόψουν το φως;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι πρώην βιζιτούδες της βέρμαχτ. Τέτοια ακούει και βλέπει το μόγγολο και τρίβει τα χέρια του. Όλα τα κοπρόσκυλα φίρμες.

  2. Φίλε Απόστολε η σκατά στον λάκο της Μελίνα δεν ήταν αγωνίστρια, μια γελοία υποκρίτρια ήταν. Στην δεκαετία του ΄70 δεν πλήρωνε την ΕΡΤ και κατέθετε τα λεφτά για το φως στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αυτό το Ταμείο) γιατί όπως έλεγε η ΕΡΤ λιβάνιζε όλη μέρα τον Καραμανλή. Μόλις ανέβηκε το Πασόκ στην εξουσία και η ΕΡΤ λιβάνιζε όλη μέρα τον Αντρέα τότε πλήρωνε κανονικά την ΕΡΤ μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Τότε δεν την ενοχλούσε το λιβάνισμα στον Αντρίκο και σε όλο το Πασοκικό σκυλολόι. Το λιβάνισμα στον Καραμανλή την ενοχλούσε. Τόσο γελοία ήταν. Και φύλαξε τον θαυμασμό σου για ανθρώπους που πραγματικά το αξίζουν.

  3. Δεν ξέρετε ότι η Ελλάδα παραμένει η μοναδική κομμουνιστική χώρα στην Ευρώπη, ενώ όλες οι πρώην κομμουνιστικές έγιναν καπιταλιστικές; Οι κομμουνιστές ηττήθηκαν στον συμμοριτοπόλεμο 80% και όχι εμφύλιο 20% και όλοι έκαναν τις δουλειές τους. Έφτιαξαν περιουσίες, βιοτεχνίες κλπ.ρευστοποίησαν κατοχικές λίρες, ενώ κατά τα άλλα διώκονταν, αφού πήγαν εξορία στη Μακρόνησο και αλλού. Τώρα, για να μην πληρώνεις στη ΔΕΗ την εισφορά στην ΕΡΤ, ρώτησε πώς το έκανε η Μελίνα Μερκούρη προ 1981. Αυτή ήταν αγωνίστρια…

Comments are closed.