ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ “ΒΟΜΒΑ” από αναγνώστη – Οδική παγίδα θανάτου ο Δήμος Αγίου Δημητρίου(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
4

Παγίδα θανάτου εδώ και αρκετό καιρό αποτελούν οι δρόμοι στην περιοχή Αγ. Δημητρίου Αττικής για τους οδηγούς. Και αυτό επειδή οι οδικές σημάνσεις στην περιοχή έχουν καλυφθεί από διαφημιστικά αυτοκόλλητα, πιθανότατα από παιδιά θέλω να πιστεύω, γιατί διαφορετικά η πράξη από μόνη της δείχνει χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.

Σχεδόν όλες οι οδικές σημάνσεις είναι δυσανάγνωστες έως και ανύπαρκτες πλέον με τον τρόπο αυτό. Το τραγικό είναι ότι ακόμα και το τετράγωνο που φιλοξενεί το Α.Τ. της περιοχής παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό, που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και ανασφάλεια στον πολίτη.

1 2 3 4

Η αδιαφορία και του / της Δημάρχου και τις κατά τόπου αστυνομικής αρχής τα σπάει στην κυριολεξία, λές και δεν ζούν καν στην περιοχή. Είναι τόσο δύσκολο να καθαρίσουν και να περιφρουρήσουν με τρόπο ώστε να συλληφθεί ο επίδοξος δολοφόνος; Μην ξεχνάμε ότι κάθε σήμανση ορίζει κάποιες κινήσεις στους οδηγούς, που παρέχουν ασφαλή μετακίνηση.

Σαν να μην έφτανε αυτό έχουν καλυφθεί ακόμα και οι πινακίδες των οδών. Ένα συχνό φαινόμενο που το συναντούμε σχεδόν σε όλους τους Δήμους της Αττικής, αλλά ζούμε στην χώρα του Μάντη Κάλχα και όλοι μάλλον έχουμε το κληρονομικό χάρισμα και μαντεύουμε σε ποιά οδό βρισκόμαστε.

Η άρνησή τους επί αρκετό χρονικό διάστημα που διέρχομαι από την περιοχή να πράξουν τα ορθά και τα προβλεπόμενα οι τοπικές αρχές δημιουργούν πολλά ερωτήματα. Και μετά σου λένε … κάνε το εμβόλιο για να σώσεις την ζωή σου, ενώ σε σκοτώνουν με στημένο ατύχημα. Λυπούμαι πολύ για λογαριασμό τους, και ειδικά για το επίπεδο των δραστών. Ελπίζω να πάρουν τα πόδια τους επιτέλους Δήμος και Αστυνομική αρχή και να μην ξανά δω αυτές τις εικόνες χάους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ελάτε στην Αιτωλοακαρνανία να δείτε τι γίνεται έχουμε μάθει απ έξω τις λακούβες και τα χαντάκια, τα στοπ είναι άσπρα, οδικά σήματα γεμάτα σπρέι, η διαγράμμιση ανύπαρκτη, φανάρια σχεδόν πουθενά, φώτα μόνο σε κεντρικά σημεία, γέφυρες σπασμένες ή έτοιμες να σπάσουν αλλά είπαμε έρχεται η ανάπτυξη.

Comments are closed.