ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ: ΨΩΡΑ στα κεντρικά γραφεία της VODAFONE από τον Οκτώβριο. Δεκάδες απολυμάνσεις και πολλοί εργαζόμενοι στο νοσοκομείο “ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ”

Κοινοποίηση:
vodafone_ktirio

Ψώρα έχει φωλιάσει σε κεντρικά γραφεία στη Vodafone στο Πειραιά από τον περασμένο Οκτώβριο και δε λέει να… φύγει!

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αναγνώστης μας, στα γραφεία της εταιρείας τηλεφωνίας στην οδό Πειραιώς δίπλα από την ΕΛΑΙΣ, σε κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα τμήματα:

-Εξυπηρέτησης σταθερής τηλεφωνίας,

-Καρτοκινητής τηλεφωνίας και

-Τεχνικό προσωπικό,

έχουν καταγραφεί δεκάδες κρούσματα ψώρας. Το πρόβλημα ξεκίνησε από το τμήμα εξυπηρέτησης σταθερής τηλεφωνίας και επεκτάθηκε.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση και πολλοί από αυτούς επισκέπτονται το Νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός” προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ψώρα.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο καταγγέλλων:

“Όποιος πάει στον νοσοκομείο ‘Συγγρός’ με συμπτώματα ψώρας, οι γιατροί τον ρωτούν: ‘Από την Vodafone’ είστε; Κάθε εβδομάδα κάνουν απολύμανση. Έκαναν απολύμανση μέχρι και στις καρέκλες μας. Μας λένε να μη φοβόμαστε και ότι δεν κολλάει, ωστόσο, πολλοί κόλλησαν. Όποιος κολλήσει τον στέλνουν σπίτι του και του δίνουν 15 ημέρες άδεια”.

Και ρωτάμε την εταιρεία. Ισχύουν τα όσα αναφέρονται παραπάνω και τα οποία καταγγέλθηκαν  στο makeleio.gr;  Και αν ισχύουν γιατί δεν ενημερώνετε;

Περιμένουμε την απάντησή σας και φυσικά θα επανέλθουμε με ντοκουμέντα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΛΛΟΙ κορονωιο ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ψωρα. ΚΑΚΟ που μας βρηκε.

Comments are closed.