ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ! Για ψαξτε το, ισχύει;; Αν πας να κάνεις ασφάλεια ζωής και πεις ότι είσαι εμβολιασμένος…..τι απάντηση παίρνεις;;;;

Κοινοποίηση:
ασφάλεια-ζωής

Έλα Μητσοτάκη να σου πω πόσο εγκληματικά είναι τα εμβόλια σου και με έναν άλλο τρόπο και φασιστικά ταυτόχρονα …μην ξεχνιόμαστε!

Προκαλώ τον καθένα, να πάει στην ασφαλιστική του και να πει ότι θέλει να κάνει ασφάλεια ζωής. Μέσα στο ιστορικό για να σε αναλάβει,η ασφάλεια ζωής σας ,θα ρωτήσει αν έχετε κάνει τα εμβόλια..

Και όταν θα πείτε ναι..

Επειδή ο Μητσοτάκης λέει ότι δεν είναι επικίνδυνα και μας σώζουν.

Όταν θα πείτε Ναι, στην ασφαλιστική, θα σας πούνε συγνώμη δεν γίνεται..

Δεν γίνεται εγκληματίες φασίστες αυτής της χώρας ,να πασάρετε εμβόλια στα κοιμισμένα όρνια της χώρας αυτής, στη πλειοψηφία του, όταν δεν παίρνουν την ευθύνη οι κατασκευαστικές εταιρείες και μία κυβέρνηση, υπό την αιγίδα της έναντι των παρενεργειών και θανάτων της..

Και κάτι τελευταίο εν συντομία ,in short που λένε οι ξένοι, εσείς που προσπαθείτε να δείτε τι θα κάνετε, Θα σας δώσω έτοιμη την απάντηση ,κι αυτή είναι,ότι δεν πρόκειται να πάρετε τη σωστή απόφαση,γιατί πίσω από τις πολλές κουρτίνες αυτής της εμβόλιμης νοοτροπίας, το θέμα είναι πνευματικό, το θέμα αγγίζει την ψυχική ανισορροπία με το σώμα ,μετά το εμβόλιο ,οπότε αν δεν έχετε πνευματική ισορροπημένη υπόσταση συγγνώμη που θα σας το πω…… έχετε τελειώσει…!!

Σημειωτέον :για αυτούς που δεν γνωρίζουν επειδή δούλευα σε ασφαλιστική εταιρεία, όσα χρήματα και να χεις για να κάνεις ασφάλεια ζωής η εταιρεία θα σου ζητήσει το ιατρικό σου φάκελο ο οποίος πρέπει να είναι το επόμενο λεπτό πριν την υπογραφή σου, μηδενισμένος από νοσήματα τα οποία ονομάζονται χρόνια ή γενικότερα δεν έχουν σταθερή μεταβλητή.

Φυσικά τα εμβόλια μόνο σταθερή μεταβλητή δεν έχουν..

Άντε μου και στο διάολο γαμώ την παράνοια σας.

Ο Θεός εύχομαι να φυλάει και τα όρνια και τα δίποδα και τους σωστούς ψυχικά και λογικά ανθρώπους γιατί στο τέλος όλοι άνθρωποι είναι!!!

Νικόλαος Δρούγκας

Πηγή: ksipnistere.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πολλές χώρες απαιτούν για να ταξιδέψεις σε αυτές να έχεις ασφάλεια υγείας που να σε καλύπτει από covid. Όταν κάνεις αυτήν την ασφάλεια πρέπει να είσαι εμβολιασμενος. Άρα η αλήθεια είναι το ακριβώς αντίθετο από το αρθρο. Εγώ που είμαι ανεμβολιαστος δυσκολεύτηκα να βρω ασφαλιστική να με καλύψει

  2. Για το 90% των διασωληνωμένων που είναι ανεμβολίαστοι, γιατί δεν λέτε κάτι; Και πώς ξέρετε πρώτο εμβόλιο θα είναι επικίνδυνο μετά από δύο χρόνια; Και γι’ αυτούς που πεθαίνουν τώρα από κορωνοϊό, γιατί δεν λέτε πώς το δικαιολογείτε;

  3. το ασφαλιστηριο πλεον γραφει οτι δεν ισχυουν παροχες – αποζημιωσεις εξαιτιας θανατου απο covid . ειτε εχεις κανει ειτε οχι το εμβολιο .

  4. Ερώτηση απορία… Αυτοί πού ήδη έχουν ασφάλεια ζωής καί έκαναν τό εμβόλιο ποιά θά είναι ή συμπεριφορά αντιμετώπισης τής ασφαλιστικής εταιρείας απέναντί τους ;

  5. Ειμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά πιστεύω οτι τα εμβόλια πέρα απο κάτι ελάχιστες παρενέργειες είναι γενικά ακίνδυνα.Το μέλλον θα δείξει,εως τότε όμως θα πρέπει να προσέχουμε να μην κολλήσουμε κορονοιό.

  6. Εκανες το εμβολιο ….τωρα μετρας αντιστροφα.

    Τι δεν καταλαβαινεις?

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ Η ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ…………

  7. Βρε παιδιά, αυτό είναι ότι έπρεπε!

    Να σταλούν αμέτρητα μηνύματα και emails σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να καλέσουν σε πάνελ αντιπρόσωπους ασφαλιστικών εταιρειών και κυβερνώντες και να τους θέσουν στον αέρα αυτή την ερώτηση και να δούμε τι θα απαντήσουν.

    Λογικό είναι να φαγωθούν μεταξύ τους και στο τέλος να φανερωθεί η όλη αλήθεια, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.

  8. Αχαχαχαχ το να πληρώνεις ιδιωτική ασφάλεια στην χώρα των απατεώνων, κάφρων,ψευτων,ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ,είναι κυριολεκτικά σαν να πετάς τα λεφτά σου στα σκουπίδια.Οταν αρρωσταίνεις σοβαρά η εταιρεία σου λέει ξέρετε η ασθένεια που έχετε προϋπήρχε ως εκ τούτου δεν μπορούμε να σας αποζημιωσουμε.Τωρα με την ψευτοπανδημια, λογικό είναι να οργιάζουν.

  9. Και σίγουρα αυτοί που κάνουν ασφάλεια ζωής είναι τα άθεα σκουλήκια!

    1. Καλύτερα άθεος παρά θρησκόληπτος παράφρων όπως εσύ.

  10. το ορνιο διορθωσετο καλυτερα ……χαιβανια λεγε………..πιο σωστο ειναι……

Comments are closed.