ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ στο τροχαίο της Συγγρού; Aιγύπτιος σεκιούριτι εμβόλισε το Ι.Χ του Στέφανου Χίου και τράπηκε σε φυγή. Επιχείρησε να τον συνθλίψει στις μπάρες. Την ίδια μέρα που τα εμβόλια γίνονταν πρωτοσέλιδο. Ο δράστης προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ και εξετάζεται το παρελθόν του

Κοινοποίηση:
exofillo19-11

teaser19-11

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 10 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo19-11


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αφού οι ίδιοι λέγανε τις προάλλες ότι το εμβόλιο έχει ισχυ δράσης 6 μήνες – 1 χρόνο γιατί ιός μεταλλασεται. Πως θα μπει στις ταυτότητες; αφού δεν είναι κατι μονιμο

  2. Τι έγινε ρε παιδιά; έχασα επεισόδιο; ποτέ έγινε αυτό; ας πει κάποιος παρακαλω

  3. και εισαγγελείς και τροχαία και κουμπούρια.. Σε λίγο νάρκες στον κήπο και S300 στα γραφεία του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Βάστα Στέφανε

  4. Βάλαμε αλλοδαπούς να φυλάνε τους Έλληνες; Τόσοι άνεργοι Έλληνες, αλλά ο Αιγύπτιος έγινε σεκιουριτάς κ πήγε να φάει τον Στέφανο; Ζούμε τρελούς καιρούς…
    Ο Χίος τα έχει 400, εσείς να κοιταχτείτε σε κανα γιατρό.

  5. Πολύ σκληρός για να πεθάνει… Die hard..

  6. Στην Ελλάδα όταν λες αλήθειες “ενοχλείς” και πρέπει να βγεις από τη μέση.
    Ο Στέφανος Χίος “ενόχλησε” πολλούς λέγοντας αλήθειες.
    Δυστυχώς όμως για κάποιους, όσους κι αν βγάλουν από τη μέση είμαστε κι άλλοι, είμαστε πολλοί και δεν κάνουμε πίσω ούτε θα καταφέρουν να μας “κλείσουν το στόμα”.
    Καλό είναι λοιπόν να δέχονται την αληθή κριτική διορθώνοντας τα λάθη τους πριν τους πάρουμε φαλάγγι και δεν θα μπορούν να εμφανιστούν πουθενά.

  7. Δεν μπορεί η ΕΛ.ΑΣ να στέκεται κατόπιν κυβερνητικών εντολών προσοχή μπροστά σε
    Κουτσούμπες και Μπαρουφάκηδες, οι οποίοι θα κάνουν προφανώς εμβόλιο με «καθαρό νεράκι» και ν απαγορεύει στους Έλληνες πολίτες να βγουν απ’ τα σπίτια τους γιατί θα διασπείρουν δήθεν τον ιό εκβιάζοντας τους έτσι να εμβολιαστούν!!
    Η ΕΛ.ΑΣ ας κοιτάξει να διαλευκάνει την υπόθεση περί πρόθεσης δολοφονίας του Σ.Χ.
    που την καταχώνιασε στα χρονοντούλαπα του τμήματος ανθρωποκτονιών καθώς και την επίθεση που δέχτηκε ο συγκεκριμένος καθώς οδηγούσε, από Αιγύπτιο «επενδυτή» και μετά να προσπαθήσει να νουθετήσει τους πολίτες που προσπαθούν να πάρουν αέρα στα πάρκα και τις πλατείες!!
    Οι αστυνομικοί μπορεί να έχουν εντολές αλλά αν ενώ ξέρουν ότι είναι αντισυνταγματικές και τις ακολουθούν αδιαμαρτύρητα σημαίνει ότι για μια «δουλεία» υποσκάπτουν το μέλλον των ίδιων , της οικογένειας τους και της πατρίδας τους!! Αλλά που μυαλό! Η αμορφωσιά και η δουλοπρέπεια χτυπάει κόκκινο στους ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 👮.

  8. Οι πληρωμένοι απ’ τις φαρμακευτικές νομοθέτες των υποχρεωτικών εμβολιασμών και οι υποστηρικτές πολιτικοί της ιδιωτικής παρακολούθησης προσπαθούν Μ αυτόν το τρόπο να εκβιάσουν τους ανθρώπους, λέγοντας από στόματα εξαγορασμένων δουλοπρεπών επιστημόνων ότι οι απαγορεύσεις και τα lock down δεν μπορούν να σταματήσουν, παρά μόνον αν δημιουργηθεί ένα αυξημένο καθεστώς υγειονομικής επιτήρησης μέσω του υποχρεωτικού εμβολιασμού ,παραβιάζοντας έτσι διεθνείς συνθήκες περί των προσωπικών ελευθεριών!! Η αύξηση των ψυχικών νόσων και των αυτοκτονιών σε ανθρώπους που έχουν κουραστεί επειδή δεν μπορούνε να πάνε στη δουλειά τους, στο σχολείο, στην εκκλησία και γενικά δεν μπορούν να ζήσουν ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    έχει αυξηθεί κατακόρυφα!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΣΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!!!
    ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ??
    Υ.Γ.Αν και η υγεία δεν πληρώνεται με λεφτά ακόμα και οι ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να απαιτήσουν ισχυρές οικονομικές αποζημιώσεις σε περίπτωση παρενεργειών!!
    Τα εμβόλια τύπου mRNA πρώτη φορά στα χρονικά χρησιμοποιούνται και κανένας δε γνωρίζει τις ακριβείς παρενέργειες τους!!

Comments are closed.