ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΟΥΛΗΣ: ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ NAVTEX ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ – ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
7f692f172eec22d28c6db16fa32f04f2_XL

Η Τουρκία με NAVTEX που εξέδωσε χθες Δευτέρα (15/4), επαναφέρει το «αφήγημά» της περί «αποστρατιωτικοποιημένων νησιών».

Μάλιστα, έκανε αναφορά σε ελληνικά νησιά όπως η Σαμοθράκη, η Λήμνος, η Μυτιλήνη, η Χίος, η Ρόδος, η Πάτμος, η Κως και το Καστελλόριζο.

Στο κείμενο της NAVTEX η τουρκική πλευρά επικαλείται, μια σειρά διεθνών συνθηκών (1914-Λονδίνο, 1923-Λωζάννη, 1947-Παρίσι) για τις οποίες είναι πάγια τακτική της Άγκυρας να τις ερμηνεύει όπως εξυπηρετεί τη ρητορική της.

«Ωστόσο κατά καιρούς ορισμένοι σταθμοί μεταδίδουν προειδοποιήσεις ότι θα διεξαχθούν στρατιωτικές δραστηριότητες σε περιοχές, που συμπεριλαμβάνουν τα χωρικά ύδατα των εν λόγω νησιών, οι οποίες ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών» καταλήγει στο κείμενο της τουρκικής NAVTEX.

Δείτε την τουρκική NAVTEX

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ε μα εδωσε και βιζα για να ερχονται ανενόχλητοι οι μογγολοι και να παρατηρουν τι θα παρουν σε λιγο καιρο μιλαμε για τοσο μαλακα πορδηπουργο λες και ειχε τοσο αναγκη τα ψιχουλα που θα δωσουν οι μοσλεμηδες σαν τουριστες δηθεν

  2. Την ξευτίλα καθεστώτος που μας κυβερνά τη γνωρίζουμε και δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο, αυτοί που έχουν καρφιτσωμένα 1 τετραγωνικο μέτρο παράσημα στο πέτο, κ@ρ@βανάδες του κερ@τ@ τι κάνουν, ποιά είναι η δουλειά τους επιτέλους, αν είναι μόνο διακοσμητικοί να τους βάλουμε σε καμμιά βιτρίνα στο Mall να τους καμαρώνουμε το Σαββατοκύριακο.

  3. Τα Μογγόλια μαζί με τους γενίτσαρους έρχονται να πάρουν αυτά που τους έδωσαν οι αντιπρόσωποι των ξεφτιλισμένων γραικύλων .
    Τις αμαρτίες τους ( αστοχίες για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αμαρτία ) θα τις πληρώσουν με αίμα και σκλαβιά τα παιδιά τους .
    50 χρόνια οι ξευτιλισμενοι κανίβαλοι ( νεοέλληνες ) ψηφίζουν τους νεκροθάφτες τους .
    Ουδεμία συμπόνια για τα δεινά που σας ετοίμασαν γραικυλοι .
    Την Πατρίδα μονον κλαίω .

  4. “”’ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ…..””’ τα παιγνιδια ειναι μονο για δυνατους παικτες οπως τα διποδα κατοικιδια του τακουλα…….. τα εχει προπονησει δεοντως ο ηγετης με περικεφαλαια……

Leave a Response