ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ! ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! Άκρως διχαστική και ντροπιαστική δήλωση από “ειδικούς”: «Τζαναμπέτηδες οι ανεμβολίαστοι – Δεν είναι και τόσο αγαθοί»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
clipboard01

Ρατσιστικές δηλώσεις μίσους με απίστευτους χαρακτηρισμούς έκαναν καλεσμένοι εκπομπής του ΣΚΑΪ, οι οποίοι έκαναν σφοδρή επίθεση στους ανεμβολίαστους.

Τα σενάρια για lockdown καλά κρατούν, ενώ ήδη η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα υποχρεωτικά rapid test για τους εμβολιασμένους. Όλα αυτά κάπως πρέπει να δικαιολογηθούν και γι’ αυτό στον ΣΚΑΪ φιλοξένησαν μια ψυχολόγο και μια δικηγόρο για να μιλήσουν για την πανδημία.

Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησαν είναι απλά αδιανότητοι, καθώς ακούστηκαν εκφράσεις όπως «τζαναμπέτηδες αρνητές», «δεν είναι τόσο αγαθοί», ενώ ζήτησαν να επιβληθεί lockdown μόνο για τους ανεμβολίαστους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το τι κοροϊδία πέφτει άλλο πράγμα!!!! Βάζουν τα πληρωμένα κανάλια να λεν για υποχρεωτικά ράπιτ και στους εμβολιασμένους που θα τα πληρώνουν οι ίδιοι και έρχεται και ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, να τα ανατρέψει ΟΛΑ τα κακά και άσχημα, που ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ και δεν τα είχε ακούσει γιατί έλειπε. Και δείνει σε ΟΛΟΥΣ δύο δωρεάν self test ο χβαρντάς Μπορεί για πρωθυπουργός να μην κάνει, αλλά στο να πουλάει σανό, είναι και ο πρώτος. ΜΑΣΑΤΕ!!!!!

  2. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΤΟ RAPID TEST ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥΝΤΖΩΘΕΙΤΕ ΑΦΟΒΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ.

    1. Δεν εχω πληρωσει ουτε ενα ευρω στα ταμια τους Γιατρε της πλακας! Παω μονο σουπερμαρκετ..
      Λεφτα θα παρουν οποτε μου επιτρεψουν να μπω σε εφοριες κλπ.. Μεχρι τοτε απο εμενα θα παρουν τα @ μου
      Το ρευμα που ηρθαν να μου κοψουν με μερικα λογακια βαλαν την ουρα στα σκελια και εξαφανιστικαν.
      Αυτοι χανουν..

  3. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ …ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΥΓΝΩΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ; ΗΔΗ ΛΕΝΕ ΠΩς ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ;;;;;

  4. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΑΣ ΕΕΕΕ…….

Comments are closed.