ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από τον “γαλάζιο” Νίκο Ρωμανό – Αντί να ζητήσει συγνώμη ειρωνεύτηκε τους μαθητές που κινδύνευσαν στην Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποίηση:
Νίκος Ρωμανός ΝΔ

Αντί να ζητήσει συγγνώμη στα παιδιά τα οποία βρέθηκαν σε κίνδυνο λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός τα ειρωνεύτηκε.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει παιδιά από το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο της Νέας Φιλαδέλφειας να έχουν φτιάξει αυτοσχέδιο διάδρομο με θρανία για να σωθούν από την πλημμύρα, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ να υπονοεί ότι οι μαθητές θα έβρεχαν μόνο τα πόδια τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, για να στηρίξει, μάλιστα, την αδυναμία της κυβέρνησης να ανταποκριθεί στην κακοκαιρία «Μπάλλος» παρά το γεγονός ότι οι μετεωρολόγοι είχαν ενημερώσει εγκαίρως για τα ακραία φαινόμενα, έφτασε στο σημείο να δείξει ένα βίντεο από πλημμύρες στη Γερμανία.

 

 

Έδειχνε πλημμυρισμένο νοσοκομείο στη Γερμανία και είπε αφήνοντας άναυδους τους συνομιλητές του και τους τηλεθεατές ότι ευτυχώς στη Γερμανία δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ που να πατάει σε κάθε καταστροφή και να κάνει σπέκουλα για να κερδίζει πολιτικούς πόντους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν σφαλιάρες όλοι τους θα σκουζουν για έλεος.

  2. Αυτό που είπε ότι η ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση χρησιμοποιεί την κάθε καταστροφή για να κερδίζει πόντους ισχύει για κάθε αξιωματική αντιπολίτευση, τα ίδια έκανε και η ΝΔ αλλά και όλοι τους οπότε ας το βουλώσει! όσο για την ειρωνεία τρολάρισμα γενικότερα αλλά και ειδικότερα προς τους μαθητές υπάρχει μπόλικη και από φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους στα σόσιαλ, κλασική περίπτωση Κώστας Γιαννακίδης

Comments are closed.