ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ! Τώρα και δεσμοφύλακας ο Βασιλακόπουλος: «Εμβολιαστείτε για να σας τη δώσουμε» – Η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα πλέον όλων των πολιτών!

Κοινοποίηση:
Βασιλακόπουλος

Δεν είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες ελεύθεροι, παρά μόνο οι εμβολιασμένοι, αυτά είπε ουσιαστικά ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821 κατά την οποία οι πρόγονοι μας έδωσαν τη ζωή τους για να αποτάξουν τον τουρκικό ζυγό.

Ο Θ.Βασιλακόπουλος έκανε την εκτίμηση ότι αν δεν εμβολιαστούμε, η ζωή μας θα παραμένει υπό προϋποθέσεις ελεύθερη, δηλώσεις παρόμοιες να υπενθυμίσουμε πως έχει κάνει και η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη. Η οποία μάλλον θεωρεί πως η ελευθερία είναι «προνόμιο» και όχι συνταγματικό δικαίωμα του κάθε πολίτη.

Ο καθηγητής, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε ότι: «Το ζήτημα είναι η αύξηση των κρουσμάτων να είναι λελογισμένη και διαχειρίσιμη. Το μαγικό αποτέλεσμα του εμβολιασμού είναι ότι 3.000 κρούσματα τον Νοέμβριο μας έδιναν 100-120 νεκρούς, 3.000 κρούσματα τον Μάρτιο μας έδιναν γύρω στους 70-80 νεκρούς και 3.000 κρούσματα τώρα μας δίνουν 10-15 νεκρούς. Όμως, 15 νεκροί είναι πάρα πολλοί. Δεν υπάρχει τρόπος να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να γλεντάμε με τον τρόπο που ζούσαμε πριν τον κορωνοϊό. Αν δεν εμβολιαστούμε η ζωή μας θα είναι υπό προϋποθέσεις ελεύθερη».

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε χάσει δύο νέους ανθρώπους ηλικίας 18-39 ετών και έχουμε συνολικά 91 απώλειες από αυτή την ηλικιακή ομάδα, ενώ έχουμε 10 διασωληνωμένους αυτής της ηλικιακής ομάδας. «Για να πάρουν οι νέοι πίσω τη ζωή τους πρέπει να εμβολιαστούμε», υπογράμμισε.

Οι μη εμβολιασμένοι θα έχουν μεγάλη δυσκολία στα θέματα διασκέδασης για λόγους υγειονομικούς, σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος. «Υπάρχουν δοξασίες που ανατροφοδοτεί το διαδίκτυο», είπε σχετικά με όσους αντιδρούν στους μαζικούς εμβολιασμούς.

Απαντώντας σε ερώτημα αναφορικά με όσους δεν είναι «αρνητές» αλλά αμφιβάλλουν ακόμη για να κάνουν το εμβόλιο, σχολίασε ότι όταν εμβολιαζόμαστε ο οργανισμός παίρνει την πρωτεΐνη του κορωνοϊού και φτιάχνει αντισώματα. «Αναρωτιέται όμως κανείς που νόσησε τι θα συμβεί μετά από τέσσερα χρόνια; Γιατί φοβόμαστε ότι αν εκτεθούμε στην πρωτεΐνη του ιού θα έχουμε πρόβλημα μελλοντικά, ενώ αν νοσήσουμε δεν θα έχουμε; Είναι παράλογος ο φόβος», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. αλλος μαλ@κ@ς γουρλοματης που Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

  2. Τι λες ρε αχρείε που θα καθορίσεις την ελευθερία μας…Μαζέψου και κατέβασε την μύτη σου πιο χαμηλά…Ποιός σου έδωσε εξουσία πάνω στις ζωές μας…Εχει ο καιρός γυρίσματα…Είναι νομοτέλεια και φαντάζομαι το γνωρίζεις…

  3. Κρίμα Θόδωρε θα πας φυλακή και θα σου κοπεί το χαμόγελο

  4. Βασιλακοπουλε εισαι καθε μερα μαλακας ,η παιρνεις και ρεπο. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΠΙΚΟΙ. ΑΠΟΧΗ ΑΠ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΣΤHN ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ANΘΕΛΛΗΝΕΣ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΚΟΜΑΤΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗΘΟΥΝ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ . ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ.

  5. ένας εισαγγελέας που να τιμάει τον όρκο του υπάρχει στο ελλαδιστάν, να βγει να τον μαζέψει τον μογγόλοβασιλακόπουλο

  6. Εσύ ετοιμάσου ΨΥΧΑΚΙΑ ΔΡΑΠΕΤΗ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ γιατί έρχεται το σκαμνί κι έπειτα η ΜΠΟΥΖΟΥ οσονούπω. Και θα τρελαινόμουν να ήμουν αυτός που θα σου περνούσε τις χειροπέδες και θα σε ΠΕΤΟΥΣΕ μέσα στο κελί. Αρκετά σας ανεχτήκαμε δολοφόνοι ΑΣΧΕΤΟΙ

  7. Απορώ με τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας. Πώς επιτρέπουν να τους τσαλακώνουν τέτοιοι άνθρωποι; Πώς δεν βρέθηκε ένα σύλλογος νομικών να κάνει μια μήνυση σε όλους αυτούς που κατήντησαν το σύνταγμα κουρελόχαρτο;

  8. Θα περιμένω καργιολάκο όσο χρειαστεί και θα τα πούμε στην κάλπη με αυτούς που σε μπουκώνουν λεφτά για να λες αυτές τις παπαριές.

  9. Καταρχήν πες μας πόσα παίρνεις. Κατά δεύτερο, γιατί σύστηνες το αστραζένεκα σε όλους και λίγες μέρες μετά το απέσυραν για τους κάτω των 60; Γιατί ήσουνα βασιλικότερος του βασιλέως; Την απάντηση την ξέρουμε βέβαια. Και επειδή λες για 2 νέους που πεθάνανε από κοροδοιό τις τελευταίες μέρες, πες μας πόσοι πεθάνανε απο εγκεφαλικά, πόσοι από καρκίνο χωρίς φάρμακα, πόσοι από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, πόσοι σε ράντζα σε νοσοκομεία που δεν γίνονταν χειρουργεία λόγω κοροδοιού, πόσοι δολοφονήθηκαν, πόσοι αυτοκτόνησαν επειδή τους εξαθλίωσαν οι καραντίνες. Επειδή είναι φανερό ότι θα το πάτε μέχρι τέλους, και εμείς που δεν σας πιστεύουμε θα το πάμε μέχρι τέλους, οπότε τζάμπα βγαίνεις συνέχεια στον πρωτοσάλτε! Που φοράει μάσκα μόνος του! Προσέξτε μόνο γιατί το ακαταδίωκτο είναι αντισυνταγματικό και μπορεί να βρεθούν δικαστές με κότσια, τώρα που κατέρρευσε και το παραμύθι ότι οι εμβολθασμένοι δεν μεταδίδουν τον ιό!

Comments are closed.