ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ! Παίκτες στο Ρουκ Ζουκ είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
rouk

Ρεκόρ άγνοιας για το πολιτικό γίγνεσθαι έσπασε ομάδα στο Ρουκ Ζουκ, με την ονομασία ΛΟΚΟΜΠΡΟΚΟΣ. Οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τα 5.000 ευρώ, απογοήτευσαν το κοινό με τις απαντήσεις που (δεν) έδωσαν και έγιναν viral με τους χρήστες στα social να τους σχολιάζουν αρνητικά. Και αυτοί να ξέρετε ότι ψηφίζουν. Γι’ αυτό σας λέμε ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ για τη χώρα αυτή!

Τόσο ο αρχηγός όσο και οι υπόλοιποι παίκτες, δεν ήξεραν ποιος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τον οποίο έκαναν… τραγουδιστή και ποδοσφαιριστή, ενώ δεν ήξεραν ποιος είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Ειδικότερα, στο τέλος του παιχνιδιού, ο αρχηγός της ομάδας, έπρεπε να πει 4 σχετικά πράγματα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ώστε αν τα βρουν οι συμπαίχτες του να πάρουν βαθμούς.

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι το θέμα μας» , είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζέτα Μακρυπούλια με τον παίχτη να απαντάει: «Ποιος είναι αυτός;».

Είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής
Ο αρχηγός τελικά βρήκε με μεγάλη βοήθεια από την παρουσιάστρια 4 λέξεις (ΚΚΕ, Γενικός Γραμματέας, Βουλή, Βουλευτής).

Μέχρι να φτάσει εκεί ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ποιον έχουμε πρωθυπουργό, με εκείνον να απαντάει: «δεν ξέρω, τον Σαμαρά; Τσίπρα; Κάποιος από αυτούς δεν θα είναι;».

Όταν έφτασε η σειρά των υπόλοιπων παικτών να απαντήσουν ακούστηκαν τα εξής επικά:

“Παρουσιαστής” , “Τραγουδιστής”, “Ηθοποιός”, “ποδοσφαιριστής”.

Κατόπιν τούτου αλλά και άλλων απαντήσεων που δεν έδωσαν, οι παίκτες δεν κέρδισαν χρήματα με την παρουσιάστρια να τους τρολάρει:

«Σας ευχαριστώ για ένα μόνο πράγμα. Έφτασα στα 7 χρόνια εκπομπής και δεν έχει ξανατύχει ομάδα να μην κερδίσει τίποτα», τους είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η άγνοια των παικτών εξόργισε τους χρήστες τους τηλεθεατές, με τους χρήστες να γεμίζουν το X με καυστικά σχόλια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Να βγει με ανακοινωση η ΚΕ του Περισσου για αυτο το αισχος -στην Β.Κορεα θα ειχαν στειλει τη Ζετα σε γκουλακ-
    και την Δευτερα προταση μομφης στη βουλη να ονομαστει η εκπομπη απο Ρουκ-Ζουκ σε Κου-Τσουμπ

  2. Απο τη μία λες καλύτερα να αδφιαφορούν για τους πολιτικάντηδες. Αλλά απο την άλλη οι κομμουνιστές προσεγγίζουν νέους με άγνοια και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου. Για τους ΚΝίτες που ενοχλήθηκαν επειδή αγνοούνταν το ίνδαλμά τους και τα βάζουν με την παιδεία λες και τα σχολεία είναι υποχρεωμένα να διδάσκουν τον…Κουτσούμπα, ξυδάκι.

  3. Υπάρχει ελπίδα! Ο κόσμος αδιαφορεί για το πολιτικά παράσιτα.

  4. Βρε στα τέτοια μας τι πρεσβεύει ιδεολογικά ο κάθε Κουτσούμπας, αλλά να είσαι νέος και να μην ξέρεις που πάνε τα τέσσερα από πολιτική, είναι κατάντια. Οι νέοι με δυνατότητες φύγανε όλοι έξω και έχουν μείνει όλα τα τούβλα εδώ με τους βολεμένους γονείς στο δημόσιο και τρώνε από τα έτοιμα, τι περιμένεις ν’ αλλάξει δηλαδή σ’ αυτό το τριμπούρδελο; Χειρότερα θα πάμε.

    1. Ενώ εσύ ΜΟΥΛΕ γράφεις ελληνικά με ορθογραφία για τον πούτσο και χωρίς τόνους ε;

  5. Χαλαρα! Κι ο Κολοκοτρωνης πολεμησε στις… Θερμοπυλες τους Περσες! Λετε η Κουλαρα να μη ξερει τι γιδια κυβερναει?

    1. Φυσικά και ξέρει….. Γι’αυτό η χειραγώγηση γίνεται από μικρή ηλικία.
      Πετάει ο γάιδαρος;;;; Όχι μόνο πετάει, χαλαρά το έχει να πάει στο φεγγάρι και να γυρίσει με τον ήλιο παραμάσχαλα
      😂

  6. και όμως ζούνε αυτά τα παράσιτα ανάμεσά μας!
    Ζούνε και καλοπερνάνε απέναντι σε κάποια άλλα παιδάκια που σπουδάζουν, ματώνουν και αμοίβονται με ψίχουλα!
    Αυτοί είναι που βρίσκονται στο προσκήνιο και μας κουνάνε τα δάχτυλα από θέσεις οι οποίοι τοποθετήθηκαν λόγω της ιστορικότητας του ονομάτός τους, αλλά με μηδενική προσφορά.

  7. Αυτή είναι η κατάντια του Ιράν των Βαλκανίων. Όσο εμπλέκεται το παπαδαριο με την δημόσια εκπαίδευση τέτοια ζώα θα εκτρέφονται……
    Λυπάμαι για την χώρα αυτή

    1. Το Ιραν εχει πυρηνικους επιστημονες,παραγει δικα του οπλικα συστηματα,εξαγει πυραυλους στη μιση Υφηλιο, και αλλα πολλα. Μακαρι να ειμαστε Ιραν των Βαλκανιων. Για να μη σου πω οτι οποιος κανει εκει αμερικανιες, λοατκι και λοιπες πουστοκαταστασεις,δεν ευδοκιμει πολυ. Μακαρι να ειμαστε Ιραν. Θα μας φοβοσαντε κιολας.

    2. Αμα δε γουστάρεις την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία, πίσω στους Αγγ-λούγκρες προτεστάντες σου, σκύβαλο!

Comments are closed.