ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Ανθέλληνες Ελληνάρες πάνε εκδρομή στην Τουρκία – Αλλάξτε υπηκοότητα και καθίστε με τα φιλαράκια σας [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
117313143_298986041529937_2881259598298651857_n

Με ανοιχτά τα σύνορα για τους Έλληνες οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν την Τουρκία, στο τελωνείο των Κήπων, εν μέσω πανδημίας καταγράφονται εικόνες όπως αυτή των φωτογραφιών.
Και μπορεί τα εμπορεύματα να πηγαινοέρχονται μέσω φορτηγών, εκατοντάδες όμως άτομα περνούν από την Ελλάδα στην Τουρκία για διάφορους λόγους.

Τουρκική προκλητικότητα, απειλές, κλειστά σύνορα για όλους σε άλλα συνοριακά σημεία, όμως από τους Κήπους η διέλευση επιτρέπεται (το βλέπετε άλλωστε).

Λόγω της πανδημίας ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Βασίλης Μαυρίδης, έχει ζητήσει να κλείσουν τα σύνορα, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει.

Δείτε τις σημερινές εικόνες!

117371710_232147627941158_5539640956273696560_n 117313143_298986041529937_2881259598298651857_n

Πηγή: thrakinea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. αμα ηταν στο χερι μου θα σου κοπανουσα 5.000 ευρω προστιμο για καθε επισκεψη , να δουμε ποσες φορες θα πηγαινες στην μογγολια

  2. Σε ενσ ταξίδι που είχα κσνει στην Κωνσταντινούπολη κάποια χρόνια πριν,ο ξεναγός μας είχε πει ότι όλη η Βόρεια Ελλάδα στήριζε τα μαγαζιά της πόλης,ακόμη και στα νυχτερινά μαγαζιά όλοι οι τραγουδιστές τραγουδούσαν Ελληνικά τραγούδια και ξεσαλωνσν οι δικοί μας

  3. εδω το υπουργειο αμυνας αγορασε drone απο τουρκια … εδω θα κολλήσουμε;

  4. Ειναι Ελληνες επενδυτες, που πα’ναι κ φερνουν εμπορευματα…για να τα πουλανε στους Ελληνες…

  5. Ακόμα και έτσι να. ναι κυρά δεσπω στους τουρκαλαδες να μην δίνουμε ούτε 1 ευρώ με αυτά που μας κάνει ο μογγολος.

  6. Βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας.Μεσα σε αυτους ειναι κ οικογενειαρχες-χαμηλοσυνταξιουχοι που πανε για να ψωνισουν βρωσιμα ειδη,επειδη εδω τα καρτελ τα εχουν πανακριβα.

    1. Δεν δίνουν στην βενζίνη την διαφορά; Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Προφανώς είναι τουρκόσποροι.

    2. την ανδριανουπολη οι ελληνες του εβρου απο χωριο την εχουν κανει μεγαλουπολη μεσα σε 20 χρονια, τον μαρτιο με τα επεισόδια του εβρου οι τουρκοι κυνηγοι κατοικοι της ανδριανουπολης δηλωναν, εφετος δεν θα κυνηγησουμε γουρουνια, στο δελτα του εβρου, αλλα θα παμε να σκοτωσουμε ελληνες, οσο καιρο ειχαν φυλακισμενους τους δυο στρατιωτικους μας απο φυλακιο του εβρου, για εξι μηνες ειχαν κοπει τα σουρτα φερτα, μολις απελευθερωθηκαν, σε ενα μηνα ξοδεψαν τα χαιβανια οσα ξοδευαν για ενα χρονο, το 30% απο τα εσοδα των επαγγμτιων τουρκων τα καταθετουν υπερ ενοπλων δυναμεων και ο νοων νοειτο…

    3. καλα το ειπες μεσα σε αυτους ειναι και οικενειαρχες με χαμηλο εισοδημα, αλλα η πλειοψηφια ειναι εχοντες και κατεχοντες και ιδιως δημοσιοι υπαλληλοι, στρατιωτικοι, αστυνομικοι και οτι μπορεις να φανταστεις, παιρνουν ζεστο χρημα απο τον ελληνικο κορβανα και πανε και τον καταθετουν στα τουρκικα ταμεια του ερντογαν, οποτε μην παραπονιεστε που η φτωχη ελλαδα δεν εχει συγχρονα οπλα οπως εχει η τουρκια γιατι συμβαλαμε και εμεις σε αυτο.

  7. δεν ειναι ελληνάρες, ειναι κομουνιστάρες, αναρχάρες ,αριστεριστάρες, μαρξιστάρες μπολσεβικάρες σοβιετάρες αυτοι που πανε

    1. ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ….
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑ ! ! !
      Αφού η σάπια πολιτική ηγεσία της χώρας, (ήξερε 1 χρόνο πριν ότι ο Ερντογάν θα την κάνει τζαμί) να πάρει άμεσα την απόφαση πως από χθες και μετά “ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ” στη Χώρα δεν λειτουργεί, αντί να κλείσουν τα σύνορα και να “ξαποστείλουν” τον Τούρκο Πρέσβη, κάθονται και παρακαλάνε τους ξένους να κάνουν ΝΤΑ τον Ερντογάν που έγραψε όλους, (ακόμα και τον Κεμάλ) εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, αντί να βγάλουν ανακοίνωση τώρα, ότι σταματούν κάθε συζήτηση σε διπλωματικό επίπεδο με την Άγκυρα, γιατί στο τέλος ο Σουλτάνος θα τους καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, εκβιάζοντας με την Αγία Σοφία, τη “Διεθνή κοινότητα” στην οποία απευθύνεται ο Δένδιας…
      Η απάντηση στον μανιακό σουλτάνο πρέπει να είναι στην γλώσσα που καταλαβαίνει, δηλαδή σε απλά Ελληνικά, τον χτυπάμε εκεί που πονά:
      1. Θάβουμε την τούρκικη παραγωγή, κάνοντας ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ
      ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ «ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ BARCODE» (869) οπότε κανένα Τουρκικό προϊόν (δεν αγοράζουμε ούτε Τούρκικη βελόνα) δεν μπαίνει στο σπίτι καμιάς Ελληνικής οικογένειας.
      2. Καμιά εκδρομή στην Τουρκία και δεν τους δίνουμε ούτε 1 ευρώ.
      3. Αμέσως κλείνουμε τον οδικό και σιδηροδρομικό άξονα της εισόδου των Τουρκικών εμπορευμάτων προς την Ευρώπη (στην γριά γκιόσα του βορά) στους Κήπους.
      4. Ναρκοθετούμε τα χερσαία σύνορα μας στον Έβρο.
      5. Όλες οι περιοχές από τον Έβρο έως το Καστελόριζο και τις γύρο νησίδες από όπου μπουκάρουν οι ΛΑΘΡΟ, να κηρυχθούν ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και όσοι συλλαμβάνονται να δικάζονται από ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ.
      6. Να σταματήσει η οικονομική παροχή σε όλους αυτούς, αφού ο μέσος Έλληνας δεν έχει να περάσει τον μήνα.
      7. Όλες οι ξένες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται με τους δήθεν κατατρεγμένους -βάζοντας στην τσέπη εκατομμύρια ευρώ- πρέπει να απελαθούν από την Χώρα ενώ οι Ελληνικές να διαλυθούν.
      8. Τέλος όσοι έχουν περάσει λαθραία στη Χώρα μας (χάνοντας τα χαρτιά τους, αλλά όχι τα κινητά τους) και στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο στα νησιά του Αιγαίου, να μεταφερθούν αμέσως στην Γυάρο όπου με μικρές επιδιορθώσεις στις υπάρχουσες υποδομές (θάλαμοι-κουζίνες-τουαλέτες) θα μπορεί να τους φιλοξενήσει έως την ώρα που θα εξεταστεί….. το ποιοι θα πάρουν άσυλο και ποιοι τον π@ύλο για τις Χώρες τους.
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

Comments are closed.