ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ έναν ΣΩΤΗΡΑ μας! Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ έκφραση του χρυσοπληρωμένου Μαγιορκίνη για την Ελληνική Οικογένεια! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Μαγιόρκινης

Δηλαδή για να καταλάβουμε, ετούτος πήρε μισό εκατομμύριο για να μας πει ότι για το χάλι που επικρατεί δεν φταίει η Κυβέρνηση αλλά η Ελληνική οικογένεια? Δηλαδή η Ελληνική οικογένεια έκλεισε δεκάδες νοσοκομεία στα 10 χρόνια της κρίσης? Ποιος κωλοβαρούσε μήνες και δεν έγιναν νέες ΜΕΘ?

Ποιός είχε ανέλεγκτους τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες επί 6 μήνες? Ποιος έφερε μέσα σε μια εβδομάδα 2.000.000 τουρίστες χωρίς έλεγχο? Ποιος ΔΕΝ έχει προσλάβει νοσοκομους?

Ποιος δεν πληρώνει τα χρωστούμενα στους ανθρώπους της υγείας? Ποιος ακύρωσε το 80% των χειρουργείων?

ΤΕΛΟΣ εδώ και δεν θα ρωτήσουμε τι έγινε με τους ήρωες αστυνομικούς του Εβρου … μετά!

Φταίει η μάνα μας που μας φιλάει πριν φύγουμε από το σπίτι δηλαδή και δεν φταίνε όλα τα παραπάνω???

Ρε Γκίκα, αν με 500 χιλιάρικα είπες αυτή την παπάντζα, να υποθέσω ότι κάνα εκατομμυριάκι είναι αρκετό για να ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ … ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΥ Α-ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ???

ΥΓ
Ηρεμήστε ρε! Γ@μήσ@τε την έννοια Πατρίδα με τα Ελληνοτουρκικά, γ@μήσ@τε την Θρησκεία με την ιδεοληψία σας! Τώρα βάλατε στόχο να διαλύσετε και την Οικογένεια?

triklopodia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΒΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ !!!!ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΟΥΡΗ !!! Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΕΙ !!!! ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΞΕΚΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΦΟΥΝ !!!!ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΛΕΕΙ !!!! ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Κ@ΛΟΛΟΓΟΣ ???? ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΡΕ ?????ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ????ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΥΦΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Black Friday τρέχετε…καλά μας κάνουν ας κάτσουμε να μας στο χώνουν

Comments are closed.