ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ – ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ – ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
189193884_3966871040029148_8774524742846586444_n (1)

Με δημοσίευση στο facebook, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Απόστολος Κουταρέλος αψηφεί προκλητικά τα υγειονομικά μέτρα αφού στο τραπέζι βρίσκονται 12 άτομα. Στο προκλητικό φαγοπότι βρίσκονται και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Θανάσης Μόρας καθώς και το μέλος Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Μαρία Καραγιάννη.

Kαμαρώστε τους

189193884_3966871040029148_8774524742846586444_n (1)

 

Στιγμιότυπο 2021-05-22, 10.54.22 μμ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. Προς όλους τους κράζοντες….
    Δηλαδή αν έτρωγαν με τον ακριβώς ίδιο τρόπο αλλά δεν το ανέβαζαν, δε θα το ξέρατε και δε θα γινόταν και θέμα, σωστά? Οπότε θέλετε να γίνονται όλα στα κρυφά….ΟΚ.
    Οτι είναι άνθρωποι και τρώνε κανονικά όπως όλος ο κόσμος, δε σας λέει κάτι.
    Ντροπή για την υποκρισία σε όσους κράζουν. Αλλά στα κορονοπάρτυ πηγαίνετε μια χαρά και δε τρέχει κάτι ετσι? Πως τολμάτε να κρίνετε όταν κανείς σας δεν είναι τέλειος!

  2. Μπλε συριζαίοι, το χειρότερο είδος συριζαίων

    1. Ο μπροστά αριστερά συριζαιος με cayenne….θέλουν πολλές ντομάτες!

  3. ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΙΟΙ ΜΠΟΥΛΗΕΣ ΤΑ ΓΑΛΑΖΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ !
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΔ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Τάδε έφη Ζαρατούστρας:”τό φίμωτρο (ή μάσκα) είναι γιά τά κορόιδα”.
    Γιάννης Λάκων

  5. οσο καθομαστε στον υπολογιστη καλα ειναι τα λογια καλα μας κανουν το αξιζουμε βαρεθικα τα ακουο βερεσε πρεπει να σικοθουμε να τους παρει και να τους σικοσει ολους εχο σιχαθει ολους τους πολιτικος ψευτες

  6. στεις εκλογες να δεις τι τσιμπουση θα κανετε !!!

  7. Θα τους κάνετε καταγγελία εσείς ως εφημερίδα ή να τους κάνω εγώ;

  8. Αυτοί έχουν το μαχαίρι,αυτοί έχουν την πίτα.

    1. Εμείς φίλε μου τους τα δίνουμε και τά δύο…
      Καί τό μαχαίρι και την πίτα…

  9. Εμείς μέσα μην αρρωστήσουμε και κολλήσουμε κανένα ΠΑΣΟΚογερο και τον ψοφήσουμε και χάσει την ΠΑΣΟΚοσύνταξη που έπαιρνε από τα 50 του και τα τσογλανάκια της ΝΔ και των άλλων παρατάξεων κάνουν πάρτι με ούζα!!!

  10. Όπως σε όλα τα κόμματα και γενικά μαζί με τα κόμματα της Αριστεράς που ανήκουν στην ΝΤΠ, έτσι και στην ΝΔ που ανήκει στην ΝΤΠ υπάρχουν μόνο νεοταξικοί εθνομηδενιστές μπουχέσες όπως βλέπουμε αυτά τα γελοία υποκείμενα της ΠΟΡΝΝΕΔ στην φωτογραφία!!!

  11. Τι τουρκογυφτόφατσες είναι αυτές ?
    είναι κ αξύριστοι είναι και φλωρομπουχέσες.
    Μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι κατσίβελοι ψηφίζουν
    τσιπροκούλα πασοκοκουτσούμπες κ τα λοιπά αρούρια της βουλής.

  12. Ξεφτιλισμενοι… Καταστρέψατε την χώρα… Ροχαλες στα μούτρα σας φουστρακια…

  13. δικο τους ειναι το κρατος. εξαλλου δωσανε μαχη για την πανδημια. μονο 11.000 νεκρους ειχαμε, να μη το ριξουμ και λιγο εξω;

  14. ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ;

  15. Το αδεσποτο μεσα σε τοση συζητηση και ποζα κανενας δεν το ειδε; Κανενας δεν το τιμισε με μια κουβεντα. Ειναι απο τα στειρωμενα που θα υποδεχθουν και τους τουριστες; Η ειναι απο αυτα πουκανουν μονο συντροφια στους ντοπιους;

  16. 12 x 300E = 3600 euro άντε Ελληνικό κράτος προχώρα διαφεύγοντα κέρδη !

  17. @ρχιδακια! σεις θα κυβερνατε σε λιγο!

  18. Είναι δυο παρέες , υπήρχε και άλλη φωτό αλλά κατέβηκαν και οι δυο ! Τσάμπα κράζετε .

  19. ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ

  20. Μας δουλεύουν ε, ρε κάτι γέλια που κάνουν όταν βλέπουν μερικούς στο δρόμο με διπλές μάσκες ως το μέτωπο! Θα λενε”κοιτα κάτι ορνια…”

  21. Και στην Θεσσαλονίκη όλη η πόλη στους δρόμους είναι για τον παοκ. Τους πείραξε κανείς? Οχι. Αλλά όταν φοβάσαι και στήνεις τον κ@λο, μια ζωή θα σε πηδανε.

    1. ναι ρε φιλε αλλα δεν σου λενε οι παοκτζιδες να κρατας αποστασεις να τηρεις τα μετρα και να φορας μασκα και ενα σωρο αηδιες. αυτα σου τα λενε οι κυβερνητικοι κηφηνες και χαραμοφαιδες γιατι με το σχολιο σου γιατι δεν ανεφερες και τις πορειες για κουφοντινα δικη χα και ενα σωρο αλλα ασημαντα θεμετα?

  22. Εάν εσείς είσαστε μ@λακες και γυρνάτε σαν τα γελάδια με τις μάσκες, σας πείραξε μια παρέα που περνάει καλά? Κάντε το και σεις.

  23. Κοιτάξτε τους καλά αδέρφια….Είναι αυτά τα κοματόσκυλα – πέρα από ιδεολογίες και χρώματα – που θα γίνουν διάδοχοι της σημερινής κατάστασης και θα μας γ@#@νε σε λίγα χρόνια……..Φοράτε μάσκες και πληρώνετε πρόστημα από το υστέρημά σας νεοελληνοραγιάδες………..Κυριάκο, εσύ που κάνεις τον μπαμπούλα στους δρόμους, τα καλοπαίδια σου γιατί δεν φοράνε μάσκα ???????

  24. Παλιό Τομαρά..δε σέβεστε τίποτα…..

  25. Ξεφτιλιζουν την παράταξη ο Μητσοτάκης δεν τα βλέπει αυτά τα χάλια????

  26. Μπράβο Στέφανε..τα ξετρυπωσες τα λεσια

  27. “ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΨΥΡΙΖΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ

  28. έχουν κάνει εμβόλια και self test όπως οι καλεσμένοι του παπαδόπουλου στoν ΣΚΑΙ.Σκόπι που θέλετε.Μόνον στα παιδιά μας επιβάλουν μάσκες

  29. Που να σκασετε ρε πουστιδες απο το πολυ φαι

  30. αυτος που τραβαει τη φωτο δε μετραει στο παρεακι ???14 νοματεοι ειναι στη μασα ολοι

  31. Λεβεντιες εσείς οι γονείς σας μπορεί να είσαστε ιδεολογοι νέο δημοκράτες!!!!!ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΜΑ Η ΧΟΛΈΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΆ ΤΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΕΤΗΡΊΑ……. ΜΑΣΟΝΑΡΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ, ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΑΡΣΌΝΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ……..ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΕΛΛΆΔΑ ΧΆΝΕΤΑΙ….. Η ΜΌΝΗ ΛΎΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΒΟΥΛΉ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΊΞΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΌ ΡΌΛΟ….. ΜΌΝΟ ΕΛΛΑΣ🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  32. Εκει δε μπορει να εχει παρενεργειες το εμβολιο να ησυχασουμε απο αυτους

    1. Εσυ νομιζεις πως κανουν το ιδιο εμβολιο με τον απλο κοσμο;Καθικια ειναι οχι μαλακες

  33. κοπροσκυλα με τα λεφτα μας τρωνε ουστ κηφηνες.ξαναψηφιστε τους

  34. Εκτελεση στα φασιστομουτρα γαμω τη νδ λαμογια

  35. εσυ ελληνακο ψευτοχριστιανε μασκα αποστασεις βρισιμο στο συνανθρωπο που τολμα και σε πλισιασει σε λιγοτερο απο 1 μετρο και μπολι βρε !! κατσε φρονιμο προβατακι να σε αγαπουν οι κυβερνοντες

  36. ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΞΕΦΤΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

  37. Κανεις δεν φοραει μασκα,
    Βεβαια ολοι ξερουμε οτι ολοι οι 20αρηδες τις ΟΝΝΕΔ εχουν εμβολιαστει παρανομα εκτος σειρας

Comments are closed.