ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Υποτάχθηκε στην ΕΛΙΤ και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Γ…ώ την ελευθερία σας – Φοράτε μάσκες, εμβολιαστείτε και μην σκέφτεστε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 15:  Actor Arnold Schwarzenegger arrives at Lionsgate Films' "The Expendables 2" premiere on August 15, 2012 in Hollywood, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Επίθεση σε όσους Αμερικανούς φοβούνται να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, ή δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα, έκανε ο αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

«Υπάρχει ιός εδώ. Σκοτώνει ανθρώπους και ο μόνος τρόπος για να το αποτρέψουμε είναι: Να εμβολιαστείτε, να φοράτε μάσκες, να τηρείτε κοινωνικές αποστάσεις, να πλένετε τα χέρια σας όλη την ώρα και όχι μόνο να σκέφτεστε: “Λοιπόν, η ελευθερία μου διαταράσσεται κάπως εδώ. Όχι! Γ…ώ την ελευθερία σας”», είπε ο Σβαρτσενέγκερ.

«Έχετε την ελευθερία να μην φοράτε μάσκα – αλλά ξέρετε κάτι; Είστε ηλίθιοι γιατί δεν φοράτε μάσκα. Επειδή υποτίθεται ότι προστατεύετε τους συμπολίτες σας που βρίσκονται γύρω σας», κατέληξε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Έχει δίκιο για το Φάουτσι ότι υπάρχει μελέτη ετών. Το πρώτο εμβόλιο για κορονοϊούς παρασκευάστηκε για σκυλιά τη δεκαετία του 90 και έχει ήδη αποδειχθεί από πειράματα σε κουνέλια και ποντίκια ότι προκαλεί μυοκαρδίτιδες.

  2. Είπε ο άνθρωπος που το έπαιζε τερμινειτορ στο σπίτι του βιαιοπραγωντας συστηματικά στους οικείους του, ο άνθρωπος με iq χαρτοπετσέτας. Τώρα θα τρέξω να εμβολιαστω..

  3. πριν πάει αμέρικα συμμετείχε σε ομάδα νεοναζί στη γερμανία. Όταν έσκασε το σκάνδαλο, οι εβραίοι ιδιοκτήτες του κινηματογραφικού στούντιο ζύγισαν τη ζημία αν χάσουν τον σταρ που τους έφερνε δολλάρια με το τσουβάλι και αποφάσισαν ότι η φωτό με τη σβάστικα είναι fake.

  4. Πάρε τον πούλο μαλάκας τερμινέιτορ!!!!
    Δεν θα ξαναπείς θα γυρίσω πίσω στην ελευθερία!!!!
    Κάνε εμβόλια θανάτου και πέθανε!!@

  5. Νόμιζα πως έχει αρχίδια αλλά αποδείχθηκε τρανό αρχιδι.

Comments are closed.