ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Ο θαυμαστής του Βελουχιώτη Καρανίκας που αναπολεί μέρες εμφυλίου – Σάλος με τις διχαστικές αναρτήσεις ανήμερα της εθνικής επετείου

Κοινοποίηση:
καρανικας

Την ημέρα της Εθνικής Εορτής επέλεξε ο στενός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, να κάνει την επανεμφάνισή του στα social media, σε μια νέα προσπάθεια να δηλητηριάσει εκ νέου με τον διχαστικό λόγο του, που παραπέμπει σε εποχές εμφυλίου.

Ο Νίκος Καρανίκας, με διχαστικούς και ανιστόρητους χαρακτηρισμούς, απευθύνθηκε σε όσους γιορτάζουν την 28η Οκτωβρίου και το έπος του 1940, αναρτώντας σημαία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

Σε αυτή, έχοντας αναρτήσει την ελληνική σημαία με το λογότυπο του ΕΑΜ να καλύπτει το σταυρό, ο κ. Καρανίκας δεν διστάζει να καλέσει τους «Φασίστες, ρουφιάνους, δοσίλογους, ταγματασφαλίτες, ακροδεξιούς να βάλουν τα κεφάλια μέσα και να σκάσουν».

Βέβαια, παραλείπει να εξηγήσει ποιους ακριβώς εννοεί, μιας και πλέον στη χώρα δεν υπάρχουν «δοσίλογοι ή ταγματασφαλίτες», ενώ οι φασίστες της Χρυσής Αυγής φυλακίστηκαν από τη δικαιοσύνη.

Τέλος, ο κ. Καρανίκας δεν διευκρινίζει αν στους ακοδεξιούς  τους οποίους καλεί να «βάλουν τα κεφάλια μέσα» συμπεριλαμβάνει και τους «συντρόφους» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τους οποίους συνεργάστηκε αρμονικά. Άλλωστε στελέχη τους ακόμα «κοσμούν» κοινοβουλευτικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ… 

Μάλιστα, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, αφού ο κ. Καρανίκας συνέχισε τις ύβρεις, με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς, μετά τις αντιδράσεις στην άκρως διχαστική ανάρτησή του. 

Οι αντιδράσεις στις αναρτήσεις του κ. Καρανίκα ήταν πολλές:

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιό σας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Επι τεσσερα χρονια ο Ελληνικος λαος πληρωνε αυτον τον ρεμπεσκε να καθεται μεσα στο Μαξιμου και να ξυνει, ο τενεκες ο ξεγανωτος, τα α…..ια του!!!!!!!

  2. Αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν ήσουν παρεα με τον Τσίπρα τον ιδεολογο αριστερο ????? Με αυτόν που θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα νόμο . Με αυτόν που έβαλε υποθήκη με τα υπερταμειο όλη τη δημόσια περιουσία για 90 χρόνια. Με αυτόν που ξεπούλησε τη Μακεδονία με την καταπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.Με αυτόν που κυβέρνησε με νομοθετικά διατάγματα.Με αυτόν που συνεργάστηκε με τους δεξιους για να γίνει πρωθυπουργός.Με αυτόν που διέγραφε όποιον είχε διαφορετική άποψη.Με αυτόν που μάζεψε όλο το παλιό βολεμενο ΠΑΣΟΚ .Με αυτόν που έκανε δεξιό πρόεδρο δημοκρατίας. Με αυτόν που έκανε δημοψηφίσμα και τα όχι του λαού τα έκανε ναι.Εχω να σου πω και άλλα πολλά. Δεν υπάρχει όμως λόγος.
    Τελικά μεγάλε πατριώτη Καρανικα σήμερα ποιοι είναι οι φασίστες,ποιοι είναι οι ρουφιάνοι,ποιοι είναι οι προδότες και ποιοι είναι οι δοσιλογοι ???????

  3. Τελείως ανιστορητος…το κεφάλι του έχει σανό με σκατα μαζί…Μην ασχοληστε με σκατα η σκουπίδια …αυτα η στον βοθρο πετιούνται η στην χωματερή…

  4. Το απολυτο σκουπιδι αυτο το σιχαμερο λεσι του τσιπρεησον εχασε την κονομα και σκουζει σαν κουνελι Λεσια της αριστερας η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει

  5. ……εχει φατσα που με θυμιζει συνταξιουχους πρωην τραυματιες του εμφυλιου πολεμου χωροφυλακες που τους δοθηκε περιπτερο σε κεντρικο σημειο της κωμοπολης για να καρφωνει τους παντες , τι τσιγαρα καπνιζουν και τι εφημεριδα αγοραζουν…..αλλα αυτος απο ”’τυχη” το παιζει αριστερος διχως νατο γνωριζει-νοιωθει….ποσες δεκαετιες πισω ειναι τουτ ος ο ασχετος σε ολα.

  6. Ο Μην του απαντατε.Δεν αξιζει ο απογονος κατσαπλιαδων,ουτε το μελανι που θα ξοδεψετε.Ολους αυτους τους αγνοουμε.ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

  7. καθε χωριο εχει τον Μ@λ@κ@ του . Στον συριζα ειναι ολοι .
    Απο θεωριες αλλο τιποτα.

Comments are closed.