ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Ο Πλεύρης αποκαλεί τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΛΕΥΡΗΣ

Το έκανε και αυτό ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλευρης!

Καμαρώνει o κ. Πλεύρης που η κυβέρνηση εκβίασε υγειονομικούς να εμβολιαστούν για να μπορούν να εργαστούν και να ζήσουν τις οικογένειές τους!

Μάλιστα αποκάλεσε τους υγειονομικούς που παραμένουν ανεμβολίαστοι ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!!!

Χωρίς μάλιστα να μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει τους αριθμούς που επικαλέστηκε ο υπουργός Πλεύρης.

Ακόμα και έτσι όμως να είναι τα πράγματα, ουδείς μπορεί να παραβλέψει την απανθρωπιά και την ασπλαχνία που επιδεικνύει η κυβέρνηση της χώρας, αυξάνοντας τον βαθμό του μίσους που έχει για αυτή ο κόσμος.

Δείτε στο βίντεο τις δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΤΕΣ ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ…

  2. Το γελοίο με τον τυπάκο είναι που ενώ ήταν βουλευτής στο ΛΑΟΣ ούρλιαζε μέσα στη βουλή εναντίων του υποχρεωτικου εμβολιασμού, κι ελεγε ότι πρέπει ο καθένας πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να εμβολιαστεί ή όχι.

  3. Εσύ είσαι τραγικός κ παραουρος στο μυαλο,κακομοίρη!Είναι ανθρωποι αγωνιστές,τα παιδιά τους πεινάνε κ στέκονται βράχοι στα πιστεύω τους!Σας χαλάσαμνε τη “σύνταγη” να επεκτείνεται κ αλλού την υποχρεοτικοτητα κ σε τσούζει βρωμε ε?

  4. Ά, ρε βρεγμένη σανίδα που σου χρειάζεται παλιοβρωμιάρη, μέχρι να κλαις και να παρακαλάς σαν κοριτσάκι, σας παρακαλώ μη, μη!!!

  5. ΤΙ Βαθμό φέρνεις στην εγκληματική συμμορία Κούλης ΑΕ

  6. Για εξηγήστε μας κε Πλεύρη….αν είχε κάνει εμβόλιο θα μετέδιδε τον κορωνοιο ή όχι; ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Το εμβόλιο είναι μόνο για να ελαφρυνθούν τα συμπτώματα και για τίποτε άλλο. Γιατί δεν το λέτε;

  7. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πυροβόλησαν τον Κέννεντυ. Τι έκανε λάθος;
    Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί δεν πυροβολούν τον Πλεύρη.

  8. ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΠΛΕΥΡΗ, ΚΟΥΛΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!

  9. Στην Αστυνομία και στο Στρατό δεν είναι τραγική μειοψηφία οι ανεμβολίαστοι και δε σας πέρασε. Καλά τα λέω; Καλά τα λέω.

  10. ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ PIERCE

  11. Στο προηγούμενο σχόλιο του Μπάμπη να προσθέσω, περνάει μήπως από το μυαλό του Πλεύρη ότι , υπάρχει περίπτωση την ζωή του τότε που χαροπάλευαι , να τον έσωσε κάποιος από αυτούς τους ανεμβολίαστους γιατρούς; Για πόση αγνωμοσύνη και αχαριστία θα μιλάμε.

  12. Ο/Η τι χασοδίικης τσαραλτάνος, τι τσαρλατάνος υπουργός υγείας λέει:

    το…μαρούλι να πέφτει και η…δημοσιο-τραγωδία συνεχίζεται!
    ……αλλωστε υπάρχουν πολλοί έλληνες ακόμα για τον “άλλο κόσμο” (των ….εμβολιασμένων εννοείται).
    Τα δημοσιο-σκατα κ@λους γλέιφουν και “τραγωδίες” σκαρφίζονται για αυτούς που σιχάινονται τα …..σκατά.

  13. Γιατί ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους τη μέρα που έγινες υπουργός, θα μας πεις; Ο πατέρας σου τι λέει για αυτό; Ο πατέρας σου τι λέει που είσαι στην κυβέρνηση που ελληνοποίησε τούρκο και πως αντέχεις να βλέπεις παλιά σου βίντεο που φώναζες κατά των ελληνοποιήσεων; Αυτά απάντα και άσε τους ήρωες υγειονομικούς που δεν μασάνε, είναι σταθεροί στις απόψρις τους και δεν αλλάζουν κόμματα και απόψεις!

  14. Θα δώσεις λόγο σε αυτόν που σε έσωσε κάποτε και αυτός δεν πίνει κρασί. Πρόσεξε την ανώτερη δικαιοσύνη.

  15. Αφού είναι τραγική μειοψηφία τότε γιατί δεν έκανες υποχρεωτική και την τρίτη δόση ρε αχρηστε;

  16. Αρρωστος, διαταραγμένος Πλευρίτιδας. Με εξοργιζει ομως που ολο λεμε “λιγες οι ωρες τους”, “ερχεται η ωρα τους” κλπ, και δεν τους τη στηνουμε πουθενα να τους χωσουμε κατω απο το τσιμεντο. Τερμα τα γιουχαρίσματα και τα συνθηματα, απο δω και περα μονο κλωτσοπατιναδες.

  17. Λίγες είναι οι ώρες σου νούμερο

  18. Ο/Η ΄Υβρις, ΄Ατη, Νέμεσις, Τίσις - Συμπαντική Νομοτέλεια λέει:

    ΤΡΑΓΙΚΟΙ είσαστε εσείς ρε ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ, που στερήσατε από τους πολίτες αναφαίρετα δικαιώματα (στην ελευθερία, στην αυτοδιάθεση του σώματος, στην εργασία, στην αξιοπρεπή διαβίωση, κλπ), επειδή διέπεστε από αρρωστημένο πνεύμα αυταρχισμού, εγωϊσμού, σαδισμού, εμμονών, εμπάθειας, εκδίκησης) …
    Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας σας και θα ζητάτε έλεος, ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ δικτατορίσκοι, αλλά ΟΥΔΕΙΣ θα σας λυπηθεί … …

  19. Οί ανεμβολίαστοι υγειονομικοί είναι άνθρωποι ανωτάτης ποιότητος ενώ εσύ είσαι ένα ξευτιλισμένο εβραιοπροσκυνημένο τίποτα γιά πέταγμα στόν κάλαθο τών αχρήστων.Δέν θά περάσει πολύς καιρός καί ή κούλα καί εσύ θά λογοθετήσετε γιά τά εγκλήματα κατά τού ελληνικού λαού.Αθλιε ανθέλληνα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.