ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Βασιλακόπουλος για ανεμβολίαστους: «Επιεικής χαρακτηρισμός το χαζοί – Δεν θα πάμε σε υποχρεωτικότητες, είμαστε σε προεκλογική χρονιά»

Κοινοποίηση:
Βασιλακόπουλος

“Δεν μπορεί οι πάντες να είναι σοβαροί, ούτε να έχουν το σωστό τρόπο ανάλυσης των δεδομένων”, ανέφερε στον Focus Fm και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

” Κατανοείτε ότι η ιατρική κοινότητα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται στην πλειοψηφία της.Το να υπάρχουν μεμονωμένες γραφικές φωνές, οι οποίες χαλάνε τη συνολικότερη εικόνα, είναι αναμενόμενο. Η ιατρική μαθαίνει με τα πειράματα και τις εργασίες, δεν μαθαίνει με τη φαντασία ούτε με την έμπνευση. Η τεράστια πλειοψηφία όλων των ειδικοτήτων, είπε τα λογικά πράγματα και αυτά που ήταν ιατρικώς αποδεδειγμένα. Συμφωνώ ότι υπήρξαν φωνές αντίθετες, παραπλανητικές, άνθρωποι που πίσω από τα λεγόμενά τους είχαν άλλες επιδιώξεις, αλλά αυτό δεν χαλάει τη μεγάλη εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι οτι οι γιατροί βγήκαν μπροστά και όχι μόνο. Πήραν και μέρος της δυσαρεσκειας της κοινωνίας για το κακό που τη βρήκε. Δε φταίμε εμείς οι γιατροί που υπήρξε ο κορονοϊός”.

Για το βασικό επιχείρημα της αναγκαιότητας των εμβολίων, τη δημιουργια της ανοσίας της αγέλης και την προπαγάνδα που συνεχίστηκε, παρά το γεγονός ότι από τον Μαρτιο του 2021 επιστημονικές έρευνες παρουσίαζαν λόγους για τους οποίους ήταν μάλλον απίθανη, ο κος Βασιλακοπουλος ισχυρίστηκε ότι:

“Αν είχαμε τη δυνατότητα να εμβολιασουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα όλο τον κόσμο ώστε να επιτευχθεί γρήγορα ανοσία της αγέλης, πριν προλάβει ο ιος να αλλάξει, θα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει. Τώρα, εμβολιάστηκε ένα σημαντικό ποσοστό του συνολικού πληθυσμού του κόσμου-περίπου το 65%- νόσησαν και πάρα πολλοί άλλοι, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο σε σημαντικό ποσοστό στην ανοσία της αγέλης. Γι΄αυτο και βλέπετε κάθε καινούργιο επιδημικό κύμα που έρχεται, δεν αφήνει το ίδιο αποτύπωμα που άφηναν τα προηγούμενα”.

“Εάν δεν είχαμε εμβολιαστεί καθόλου, τι θα είχε συμβεί; Θα είχαμε θρηνήσει εκατομμύρια νεκρούς παραπάνω. Αυτό θα το ήθελε η κοινωνία,για ποιο λόγο; Για να αποφύγει να κάνει ένα εμβόλιο; Ποιο είναι το κακό που έκανε το εμβόλιο”;

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το κατά πόσο γνωρίζουμε εάν το εμβόλιο σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσει προβλήματα, ο κος Βασιλακόπουλος υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και χαρακτήρισε παράλογο το φόβο για τις παρενέργειες του εμβολίου.

“Κανένα εμβόλιο δεν κάνει παρενέργειες πολλά χρόνια μετά, γιατί το εμβόλιο είναι μία παροδική διέγερση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, δεν είναι μία μόνιμη και το εμβόλιο είναι πολύ μικρότερη διέγερση, γιατί είναι απέναντι σε ένα αντιγόνο, απ΄’ότι είναι η ίδια η νόσηση από τον κορονοιο. Κάποιος φοβάται ότι χρόνια μετά το εμβολιο θα του κάνει κάποιο πρόβλημα.Υπάρχει έστω και ένας που να φοβάται ότι επειδή κόλλησε κορονοϊό, χρόνια μετά θα έχει κάποιο πρόβλημα; Ούτε ένας. Καταλαβαίνετε πόσο παράλογος είναι αυτός ο φοβος;”

Αναφορικά με την υποκαταγραφή των κίτρινων καρτών στη χώρα μας ο κος Βασιλακόπουλος ισχυρίστηκε, οτι ακόμα και εάν στην Ελλάδα δεν έχουμε επαρκή στοιχεία, υπάρχουν πολλές χώρες που κάνουν πολύ καλή καταγραφή.

“Η γνώση που έχουμε για το εμβόλιο σήμερα είναι τεράστια. Όλα τα στοιχεία λένε ότι
οι οποίες επιπλοκές που μπορεί να κάνει το εμβόλιο είναι πολύ πολύ πολύ μικρότερες από το όφελος που μπορεί το εμβόλιο να προσφέρει”.

Ο κος Βασιλακόπουλος ανέφερε και οτι, το γεγονός ότι η φαρμακοεπαγρύπνηση δεν βρίσκεται διεθνώς σε ικανοποιητικό επίπεδο, δεν είναι επιχείρημα για να μην πάρουμε κάποιο φάρμακο. Όταν στη συνέχεια η συζήτηση έφτασε στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων, ο γνωστός πνευμονολόγος τη συνέκρινε με την υποχρεωτικότητα στα παιδικά εμβόλια, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου ο οποίος διευκρίνισε ότι για τα παιδιά, υπάρχει βασικο πρόγραμμα εμβολιασμού και όχι υποχρεωτικού εμβολιασμού.

“Η υποχρεωτικότητα, δεν είναι ιατρική απόφαση. Είναι απόφαση του κράτους με βάση το πόσο χρήσιμο είναι κάτι και απαραίτητο να γίνεται ή όχι. Η δική μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε να εμβολιαστεί υποχρεωτικά το 100% του ελληνικού πληθυσμού. Όποιος δεν καταλαβαίνει το καλό για τον εαυτο του και την κοινωνία ναι, υποχρεωτικά. Με το εμβόλιο περιορίσαμε τη μετάδοση του ιού και σώσαμε χιλιάδες, εως εκατομμύρια ζωές. Το ζήτημα είναι να αποδείξουμε με την κουβέντα οτι ήταν άχρηστος ο εμβολιασμός; Αυτό δε γίνεται γιατι απο τοτε που υπήρξαν τα εμβόλια, καταφέραμε και μειώσαμε τη θνητότητα”.

Ο κος Βασιλακοπουλος, εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιεί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, όταν αναφέρεται σε ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί.
“Ένα εκπαιδευτικός ο οποίος παρά το ότι έχει σπουδάσει, δεν έχει την ευθυκρισία να καταλάβει τι είναι σωστό να κάνει και τι δεν είναι και δεν μπορεί να ακούσει τα προτάγματα της επιστημονικής κοινότητας, πως μπορεί να αναλύσει σωστά άλλα πράγματα;
Αν δε σας αρέσει η λογική μου, λυπάμαι, να απολογηθώ. Είναι η ίδια λογική που μου λετε για τον ανεμβολίαστο υγειονομικό. Για να μην εμβολιαζεται ενας υγειονομικός, δεν καταλαβαίνει Χριστό, από τα επιστημονικά δεδομένα.Πως θα καταλάβει το θέμα της υπέρτασης; Θα πάθει μετάλλαξη ο εγκέφαλός του και θα γίνει έξυπνος;
Δικαίωμα στη χαζομάρα έχουν όλοι. Να είσαι υγειονομικός και να μην έχεις κάνει το εμβόλιο; Η επιεικής έκφραση είναι ότι είναι χαζος. Είναι αυταπόδεικτο. Σας ενοχλεί η αλήθεια; Θα ήθελα να ρωτήσω, πως αυτός ο μεροκαματιάρης άνθρωπος, αντέχει 13 μήνες χωρίς δουλειά.”

“Ελάχιστο ποσοστό των γιατρών δεν έχουν εμβολιαστεί.Όλοι οι άλλοι όντας βλάκες, πήγαν κι εμβολιάστηκαν. Η συζήτηση είναι παντελώς άχρηστη, προσπαθείτε να υποστηρίξετε πράγματα τα οποία είναι κοινωνικά και επιστημονικά παράλογα και δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω σε αυτή την κουβέντα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

53 Σχόλια

  1. Που κατάντησε ο μαλάκας για να πληρώσει το ρεύμα…

  2. Αν ειχα τη δύναμη θα του αφαιρουσα την άδεια μια για πάντα. Να δουλέψεις περιπτεράς ρε τομάρι.

  3. Βάτραχε Βασιλακόπουλε, άντε να τραγουδήσεις το “τα μαύρα μάτια σου” για καμία αλαφροισκιωτη γκόμενα σε ταβέρνα και άσε τις μαλακίες σου για αναμβολιαστους. Αν είσαι όντως εμβολιασμενος, τύχη έχεις και ζεις ακόμη, χαζομπακακα. Κόψε γενικά τις παπαριές, γιατί γεγονός όπως της Καλαμπάκας, μπορεί να αναβιώσει οποτεδήποτε

  4. Θα βαλω την Αρετη απο ‘τη γη της ελιας΄ να σου ριξει ΚΑΤΑΡΕΣ …..ΠΡΟΣΕΞΕ !!!

  5. Ρε ΜΑΛΑΚΑ εχεις φαει τοσο βρισιδι, πως αντεχεις και δεν αυτοκτονεις ??

  6. Όποιος δεν έχει επιχειρήματα φοράει ταμπέλες βλακακο Βασιλακόπουλε!

  7. Ο καιρός γαρ εγγύς βασιλακόπουλε. Ήδη οι μισοί ακαταδίωκτοι τα γυρίζουν για να σωθούνε! Το ακαταδίωκτο δεν θα σε σώσει. Το σύνθημα των υγειονομικών σε αναστολή είναι “Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ” μέχρι να δικαιωθούν οι νεκροί από τα πρωτόκολλα θανάτου στα νοσοκομεία, τους εκβιασμούς και τα εμβόλια.

  8. ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ.

  9. Τιμή και δόξα στον ταβερνιάρη της Καλαμπάκας.

  10. Ακόμα υπάρχει αυτό το ελεεινό και τρισαθλιο ανθρωπάκι? Ντροπή μας που τον αφήνουμε να υπάρχει!

  11. Αυτοι Οι Τηλε λοιμοξιωλογοι Και Πολα Λαμογια Σαν Και Αυτους Τη Δουλεια τους Κανου νε Οι Υπολοιποι Πωλητες Γιατι Πανε Και Ψηφηζουν μια Ζωη Αυτα Τα Υπερπρ Οβεβλημενα Μπαζοκοματα Π.ΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , Ν.Δ , ΣΥΡΙΖΑ , Κ.Κ.Ε και λυπα Μικροκοματηδια της κακιας Ωρας

  12. εχουμε τον πρωτο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΜΑΛΑΚΑ στη χωρα και πεσατε ολοι να τον φατε. Σας βλεπω να πηγαινετε και εσεις στο ΙΕΚ Πλευρη μεθαυριο για να πληρωσετε το ρευμα.

  13. ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ

  14. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΣ…ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΥ

  15. Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα πονάτε ρε ναζιδια;

  16. ”Δεν θα πάμε σε υποχρεωτικότητες, είμαστε σε προεκλογική χρονιά”…Ασύλληπτο…Αφιερωμένο σε όσους ακολουθούν τις οδηγίες των ”ειδικών”…Ξυπνάτε επιτέλους, οι μακριά νυχτωμένοι…

  17. όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι τρελλός…

  18. ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΕ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ . ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΕ ΧΑΜΕΝΕ . ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΝΧΑΖΕ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΕ ΚΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΥΧΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΙΤΗΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

  19. Τί κουναγε εκείνη η μάνα του… όταν θα έρθει η ώρα τί θα απολογηθεις στον μεγαλοδυναμο ρε άνθρωπε. Καί αυτός ούτε εμβολιάζεται ούτε πίνει κρασί. Έχει ευθυκρισία ο θεός.

  20. Αυθαίρετοι ισχυρισμοί, αναιδείς χαρακτηρισμοί. Η Επιστήμη δεν προχωρά με την πλειοψηφία, αλλά με την μειοψηφία που πρωτοπορεί. Δεν είναι δημοσκόπηση η Επιστήμη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η πλειοψηφία δεν έχει κάνει πειράματα για να γνωρίζει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εν λόγω σκευασμάτων, παρά μόνο ενημερώνεται από συγκεκριμένες ελεγχόμενες πηγές. Αν δεν είχε εμβολιαστεί κάνεις δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι θα είχαν πεθάνει εκατομμύρια, αντιθέτως σε χώρες που έχουν χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού η συνολική θνησιμότητα είναι μικρότερη. Και, το σημαντικότερο, το 2020, την πρώτη χρονιά της κρίσης, που δεν υπήρχαν τα σκευάσματα, δεν πέθαναν εκατομμύρια, αντιθέτως πέθαναν λιγότεροι από τις επόμενες χρονιές. Δεν έχει ξανασυμβεί τέτοια εξέλιξη πανδημίας στο παρελθόν, την πρώτη χρονιά να είναι ήπια και μετά να χειροτερεύει. Τα “μέτρα” που πάρθηκαν την πρώτη χρονιά δεν ήταν ιδιαιτέρως αυστηρά, ούτε καν μάσκες δεν φορούσαμε.

  21. (Κανένα εμβόλιο δεν κάνει παρενέργειες πολλά χρόνια μετά, γιατί το εμβόλιο είναι μία παροδική διέγερση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, δεν είναι μία μόνιμη και το εμβόλιο είναι πολύ μικρότερη διέγερση, γιατί είναι απέναντι σε ένα αντιγόνο, απ΄’ότι είναι η ίδια η νόσηση από τον κορονοιο. Κάποιος φοβάται ότι χρόνια μετά το εμβολιο θα του κάνει κάποιο πρόβλημα.Υπάρχει έστω και ένας που να φοβάται ότι επειδή κόλλησε κορονοϊό, χρόνια μετά θα έχει κάποιο πρόβλημα; Ούτε ένας. Καταλαβαίνετε πόσο παράλογος είναι αυτός ο φοβος)……..Αρα στη φυσικη νοσηση η ανοσοποιητικη διεργεση ειναι ισχυροτερη του εμβολιου…….επισης ειναι αλλο να νοσης απο τον ιο(οπου περιεχονται ολα τα αντιγονα) και αλλο να αναγκαζεις το
    σωμα σου να παραξη την διαβολοακιδα ωστε να εχεις την ανοσοαποκριση(μεταλλαξη DNA με απροβλεπτες συνεπειες ?)

  22. …..και μονο οτι αναφερεις το συγκεκριμενο σκευασμα m RNA ως εμβολιο , καταδεικνύει το ευρος της επιστημονικης σου καταρτησης ,,,,,,Τελικα το ερωτημα που πρεπει να απαντηθει ειναι ενα και αφορα εσενα. Κομπογιαννιτης η Αλμπανης ?????

  23. πες σ αυτον τον αληταρα να παει να αυτοκτονησει γιατι θα ψωφισει με 150 δοσεις εμβολιου απανω του και να μην ξαναβγει και μιλησει γιατι δεν ειναι ειδικος π@υστης παρανομος ειναι…

  24. Πάντως Πρόεδρο στα Ρόταρυ δεν θα σε κάνουμε ποτέ θα σε εχουμε για τα θελήματα και θα σε σφαλιαρωνουμε οπότε θέλουμε ρε λουκουμα.

  25. Κυκλοφορεί ανερυθρίαστα και με θράσος ανάμεσα στον κόσμο ντυμένος με πιο νεανικά ρούχα από την ηλικία του για να δείχνει νεότερος και διαφορετικός από ότι στη τηλεόραση….προσπαθεί με θράσος να περάσει απαρατήρητος και κάνει τον αδιάφορο….είναι πολύ πονηρός……

  26. Μακρυα απο τα φαρμακεια χωρις ιδιαιτερο λογο.

  27. Αυτά μόνο στο φαιδρό προτεκτοράτο και στους ραγιάδες που το αποτελούν μπορούν να ακούγονται ως “επιστημονική βεβαιότητα”. Στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν πήγαν να περάσουν υποχρεωτικότητες βρήκαν απέναντι όλους τους υγειονομικούς και το βούλωσαν αμέσως. Εδώ έχουμε τα κομματομαλακιστήρια που ψηφίζουν παγώνες και επιτρέπουν σε γραφικούς τύπους όπως ο βασιβλακόπουλος να κηρύττουν από τηλεοπτικού άμβωνος την νεοθρησκεία του Κοβιντισμού.
    Θα είχε ενδιαφέρον αν η “επιστημοσύνη” του περί ου ο λόγος έμπαινε στην βάσανο αληθινού διαλόγου με κάποιον από τους “βλάκες” που αντέδρασαν στους φετφάδες, τα διατάγματα και τις κωλοτουμπίσιες εντολές των τελευταίων 2,5 χρόνων. Να μας εξηγούσε ίσως τι κέρδισαν οι “βλάκες με τις επιδιώξεις” (πέρα βέβαια από την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό) και τι μασαμπούκωσε ο ίδιος και τα ρέστα οφικιάλια σκυλιά.

  28. Ο συγκεκριμένος είχε στραβώσει τόσο κόσμο με τα κολλύρια που πούλαγε στο ίντερνετ και ξέρει καλά να στήνει απάτες. Ο κόσμος πλέον τα γνωρίζει αυτά τα κομματόσκυλα. Του δώσανε χρήματα και λίγδωσε το εντεράκι του και θα πεί και την Παπαλάμπραινα.
    Εταιρία δολοφόνων.

  29. Χωριο που φαινεται δεν θελει κολαουζο ….δεν ασχολουμαι με αγραμματους αμορφωτους και πανιβλακες λακεδες και λελεδες …

  30. Αυτό που πρέπει να γίνει υποχρεωτικό είναι η εκτέλεση όλων αυτών των τσαρλατάνων.

  31. Οξω Ρομπα τριλυρη, βαρα και καμμια να ξελαμπικαρεις επιτελους καραλαμογιο!

  32. Γιατί οι υπόλοιποι στην Ευρώπη που δεν βρίσκονται σε προεκλογική χρόνια θα πάνε;;;
    Άντε ρε μ@λ@κ@
    Θε σε ρωτήσουνε τα ερπετά των Βρυξελλών και του ΠΟΥ αν είσαι σε προεκλογική χρονια.
    Μ@λ@κ@ ε μ@λ@κ@.Ουστ!!

  33. Εάν οι έξυπνοι είναι σαν τον καθηγητή, προτιμώ να ανήκω στην απέναντι πλευρά και ας με λένε χαζό. Άλλωστε ο έξυπνος μπορεί να περάσει και ως χαζός, ενώ όταν ο χαζός παριστάνει τον έξυπνο και τον επιστήμονα απλά γίνεται γελοίος.

  34. Ποια θνητότητα μείωσαν; Το 2020 όταν δεν υπήρχαν τα εμβόλια η θνητότητα λόγω κορωνοϊού ήταν στο ελάχιστο. Με τα εμβόλια είδαμε τρομερή αύξηση της θνητότητας.

  35. Άμα οι «έξυπνοι» είναι σαν τα μούτρα τους να μας λείπει.

  36. Ο άθλιος λέει χαζούς τους ανεμβολίαστους ιατρούς γιατί δήθεν αγνοούν την ιατρική πραγματικότητα-χρησιμότητα του ”εμβολίου”, δεν λέει όμως ότι όσοι ιατροί(και άλλοι)το έκαναν το έκαναν επειδή εκβιάστηκαν ότι θα απολυθούν αν δεν το κάνουν!!!!!!!!!!!

  37. Στη γειτονιά μου, μία 56χρονη από ξαφνικίτιδα, δυο με επιθετική λευχαιμία, ο ένας πέθανε πρόσφατα. Όλοι μπολιασμένοι. Βασιλακόπουλε μλκα γουρλομάτη, περιμένω την ώρα που θα σας κρεμάσουμε στο Σύνταγμα

  38. Απορει πως αντεχουν οι ανεμβολιαστοι υγιεινομικοι το βλημα.
    Αυτοι θα ξερουν πως αντεχουν αλλα μη τυχον και σε πετυχουν σε καμμια γωνια γιατι το σουβλισμα θα ειναι μονο το χαδι για την κολοτρυπιδα σου σκερβελε

  39. Ο ιός μεταλλάχτηκε λόγω της γενίκευσης των ”εμβολίων” από τη δράση τους και όχι επειδή δεν πρόλαβαν να κάνουν γρήγορα τα εμβόλια σε όλο τον πληθυσμό, όπως ψευδώς υποστηρίζει!!! Ας μην ξεχνούμε ότι όταν εμβολιάστηκε μεγάλο μέρος του πληθυσμού η αποτυχία τους να αποτρέψουν τον κόσμο από την μεταδοτικότητα και από τη νόσηση ακόμη και από την βαριά ήταν πια ολοφάνερη, επομένως είχαν αποτύχει παταγωδώς!!! Οι μεταλλάξεις πάμπολλες λόγω της γενίκευσης των ”εμβολίων”, και με την…παράλογη λογική του η ιατρική κοινότητα θα έπρεπε να έχει ένα αυτόματο μηχάνημα νε βγάζει σε αστραπιαίο χρόνο νέα σκευάσματα για κάθε μετάλλαξη και να τα γενικεύει επίσης αστραπιαία σε όλο τον κόσμο!!!!! αυτές είναι παράλογες τοποθετήσεις, γιατί ούτε ανοσία της αγέλης έγινε αλλά και το ανθρώπινο ανοσοποιητικό καταρρακώθηκε και απορρυθμίστηκε, με συνέπεια να έλθουν και άλλες βαριές διαταραχές και παθήσεις!!!!!!

  40. Τί μας λέει ο μ@λ@κ@ς; Εσείς, οι γιατροί, φταίτε για τον ιό, εσείς τον κατασκευάσατε στα εργαστήρια και μετά τον αμολύσατε. Ο εμβολιασμός είπε ότι είναι κρατική απόφαση, όχι ιατρική. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο. Εσείς εισηγηθήκατε την υποχρεωτικότητά του.

  41. Εμένα η γυναίκα μου έκανε 4 εμβόλια και κόλλησε με πολύ πιο έντονα συμπτώματα από τον γιο μου που το πέρασε σε ένα 24 ώρο. Βασιβλακόπουλε κάποια μέρα κάποιος που έχασε συγγενή από μπόλι θα σε πετύχει στο δρόμο..απλά να ξέρεις να τα έχεις γράψει όλα από πριν να μην τσακώνονται οι κληρονόμοι.

  42. κοπρόσκυλο του κερατά!!!! δεν θα γλιτώσεις το λιντσάρισμα.

  43. Γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμα ο παλάβρας ;; (!) Τι εννοείτε πως έχει ακαταδίωκτο ; ΛοΛ τι ψηφίσατε ρε ξευτίλες ;;

  44. σε αυτό σημείο μόνο ο putin δύναται να λυπηθεί την ανθρωπότητα και να δώσει τη λύση

  45. ταδε εφη ενας ψυχικα διαταραγμενος πληρωμενος συστημικος ιατρουδακος. εδω ο κοσμος χανεται ανθρωποι πεθαινιουν και φταινε αυτα που αυτος ο ακατανομαστος διαφημιζει τοσα χρονια. Ας γνωρισει λοιπον οτι εχει ο καιρος γυρισματα αλλα ειναι τοσο χαζος και διαταραγμενος που δεν κραταει καμια πισινη. δεν θα ξεφυγετε εχετε διαπραξει εγκληματα κατα τις ανθρωποτητας σαταναδες..

  46. Για τους θανάτους από το εμβόλιο κουβέντα.την προπαγάνδα από κυβέρνηση,δημοσιογράφους,και γιατρούς τίποτα.εκβιασμοι,εγκλεισμός,και 100 ευρώ πρόστιμο δεν μας πείθουν.ρητρα αναπροσαρμογής πρώτα και πόλεμος το κερασάκι στην τούρτα.σκοτωμοι προβάλονται συνεχώς.οργανωμενο σχέδιο εναντίον της κοινωνίας.

Comments are closed.