ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Αυτός είναι από αυτούς που αποφάσιζαν για την ζωή μας! Οι ειρωνείες του Γκίκα Μαγιορκίνη που προκαλούν σάλο(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
μαγιορκινης

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις του επίκουρου καθηγητή Επιδημιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε ρεσιτάλ… καφρίλας.

Για μήνες ολόκληρούς ακούγαμε το μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας να μιλάει για την επικινδυνότητα της νόσου Covid-19 και να αποφασίζει με τους συναδέλφους του αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας. Ακούγαμε την επιτροπή να υποστηρίζει ότι για την μεγάλη διασπορά ευθύνονται οι νέοι που διασκεδάζουν στα μπαρ, με την κυβέρνηση να κατεβάζει ρολά στην εστίαση, να απαγορεύει την είσοδο των ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους, να επιβάλλει σκληρά πρόστιμα σε όσους πήγαιναν μέχρι το περίπτερο χωρίς μάσκα.

Με το βλέμμα καρφωμένο στις εισπράξεις από τα έσοδα που επιφέρει ο τουρισμός, η κυβέρνηση προχώρησε στην άρση όλων των μέτρων, πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος φέτος. Τα κρούσματα ανέβηκαν κατακόρυφα και ξαφνικά ο κ. Μαγιορκίνης, ο επιστήμονας και καθηγητής Επιδημιολογίας, βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι έπεσε από τα σύννεφα. Ο άνθρωπος ο οποίος πληρώνεται για να αποφασίζει για κρίσιμες αποφάσεις δήλωσε… αιφνιδιασμένος από τη μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Γκίκας Μαγιορκίνης τις τελευταίες ημέρες, προχωράει σε απίστευτες αντιεπιστημονικές αναρτήσεις, ειρωνευόμενος την έντονη ανησυχία των πολιτών για την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων.

 

 

1 2 3

Αν δεν τον μαζέψει κάποιος γρήγορα, πολύ φοβόμαστε ότι σε λίγους μήνες, όταν οι τουρίστες θα έχουν φύγει, ο ελληνικός λαός θα είναι αντιμέτωπος ξανά με αυτόν τον επιεικώς φαιδρό τύπο, ο οποίος θα κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες να τηρήσουν τα νέα μέτρα προστασίας. Εκτός αν ο ίδιος επιδίδεται σε αυτό το κακόγουστο και προσβλητικό χιούμορ επειδή γνωρίζει ότι η «αποστολή» του έχει ολοκληρωθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ

  2. 43 45 χρόνων κ. καθηγητήςπανεπιστημιου;;;; μηπωςεπειδη είναι περιτετμημενο παπαρι;;
    αυτός δεν ΕΛΕΓΕ και για εγκλεισμους;;;
    αυτός δεν είπε και για φόλες;;; ς
    αυτός δεν έστειλε κοσμάκη στον αγύριστο;;;
    ΟΜΩΣ ΠΉΡΕ 15.ΟΟΟ.ΟΟΟ € ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ. ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ…….

  3. Πότε πρόλαβε αυτό το γανέλι να γλινει κ. καθηγητής;

  4. Ανεχομαστε απο το Μητσοτακη που εφτασε το χρεος στο 220% του ΑΕΠ και χρεωνοντας τη χωρα με ενα κοροδοιο 60 δισ και αυξανοντας τα χρεη της ΝΔ να μας κανει καραντινες και αλλα χουντικα μετρα και τον πληρωνουμε κι απο πανω αντι να δικαστει για εσχατη προδοσια για την αποστρατικοποιηση των νησιων.Νομιζει οτι μας ριχνει σταχτη στα ματια με τα γερμανικα σαραβαλα τανκς που θα φερει.Μονο για το φοβο που προκαλεσε μαζι με τις μαζικες μαιμουδες εξαπατησης στον ελληνικο λαο πρεπει να λογοδοτησει αυτος και ολη η βουλη .

  5. Σεφαραδιτη πόσες ώρες γελάς μόνος σου που μας δουλεύεις ψιλό γαζί?
    Δεν είναι η μαγκιά είναι η απανθρωπιά σου.

  6. Αλητης!!! Αυτος δεν υποστηριζε αυτα εδω και 2 χρονια τωρα ???
    Μεγιστος αλητης.
    Αν αυτος ειναι επιστημονας, εγω ειμαι αστροναυτης.
    Σκουπιδια γιατροι και φασιστες δικαστικοι θα πληρωσετε για, ολα αληταριο.

  7. Σεφαραδιμ πέμπτης γενιάς από Μαγιόρκα της Ισπανίας.

  8. Τέτοιος μαλάκας είναι ο νεοταξίτης υπάλληλος της Big Farma.

  9. Έμεινα άφωνη,αυτός ο καραγκιόζης μας έδινε εντολες;ποσο κσλσ νιώθω που ούτε μια φορά δεν του έδωσα σημασία

    1. Φαντάσου λοιπόν πόσο καραγκιόζηδες είστε όλοι εσείς οι “σοβαροί” και “νομοταγείς” πολίτες ακολουθώντας όλα αυτά τα κουράδια, που το σύστημα έχει βαφτίσει καθηγητές. Εξάλου, το “πρόεδρος” και το “καθηγητής” στο Βαλκανιστάν είναι κάτι σαν το “Γιάννης”, “Γιώργος” κ.λ.π.!

  10. Μόνο που ο Μαγιορκίνης εν προκειμένω τα χώνει στου Σαρηγιάννηδες και τους Εξαδάκτυλους και τους Βασιλακόπουλους. Απ ‘ ό,τι φαίνεται εσείς θέλετε να ζείτε αιωνίως σε Lockdown, με μάσκες και περιορισμούς. Ή δεν καταλαβαίνετε τί διαβάζετε.

    1. Έφαγες και την 4η δόση και σε βάρεσε μάλλον;;

    2. STo
      Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τα σχόλια που διαβάζεις … ΄Ολοι οι σχολιαστές αναφέρονται σε παρελθοντικό χρόνο, τούθ΄ όπερ σημαίνει ότι έχει σωρευτεί πολύς θυμός μέσα τους για τον εν λόγω κύριο, ο οποίος μέχρι προ τινος δεν διέφερε στο ελάχιστο από Σαρηγιάννηδες, Εκαδάκτυλους, Βασιλακόπουλους. Το γεγονός ότι τώρα επιχειρεί να διαφοροποιηθεί από τους ως άνω, δεν τον κάνει συμπαθή, απεναντίας τον κάνει ιδιαίτερα αντιπαθή, διότι προκαλεί, εξοργίζει και ουδεμία εμπιστοσύνη εμπνέει, λαμβανομένης υπ΄όψιν της πρόσφατης συμπεριφοράς του, σύμφωνα με την οποία ήταν κι αυτός -μαζί με τους άλλους- υπέρμαχος των lockdown, των μασκών, των περιορισμών, των αποκλεισμών, των υποχρεωτισμών … Επειδή, λοιπόν, όλα τα επιχειρήματα, στα οποία υπερθεμάτιζε, κατέρρευσαν, λογικό και επόμενο είναι, η οργή του κόσμου να ξεσπάσει πάνω του, εφ΄όσον τον θεωρεί υπεύθυνο για ό,τι υπέστη επί δύο χρόνια εξ αιτίας των αποφάσεων που ελάμβανε από κοινού με τους υπολοίπους “ειδικούς” … Αν μη τί άλλο, θα έπρεπε να σιωπά από το να εμφανίζεται και να λοιδορεί τους άλλους, ενώ και ο ίδιος ανήκε στην ίδια ομάδα που δυσκόλεψε την ζωή όλων …

    3. Συμφωνώ ότι ειρωνεύεται τους βασιλακόπουλους και τους εξαδάκτυλους που θέλουν εμβόλια και τάχα αυστηρά μέτρα για τον κοροιδοιό! Από την άλλη, όμως, δεν μπορεί να μιλάει αυτός για λοκνταουνίστες γιατί μαζί με τους παραπάνω δικαιολογούσε τα καταστροφικά λοκντάουν και μιλάγανε μόνο για κοροιδοιό την ώρα που πέθαινε κόσμος αβοήθητος στα ελληνικά νοσοκομεία από άλλες σοβαρότερες ασθένειες. Πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σαν τους άλλους ακαταδίωκτους και είπε ότι δεν θα κάνει το τέταρτο μπόλι. Ίσως βλέπει τους θανάτους από τα μπόλια και ανησυχεί ότι θα αποκαλυφθούν όλα!

  11. Αυτος καλα κανει και τα λεει.Εμεις τι κανουμε?Οταν αυτοι οι πιθηκοχαμπατζηδες κατευθυνουν τη ζωη μας και
    εμεις μενουμε απαθεις, φταιμε ΜΟΝΟ εμεις και οχι αυτα τα σκουπίδια.

  12. ΄Εχει και κεφάκια για ειρωνείες ο τρισάθλιος “ειδικός”, λες κι ο ίδιος είναι άμοιρος ευθυνών όσον αφορά τα λοκντάουν, τις μάσκες, τα μπόλια και όλους τους άλλους περιορισμούς και υποχρεωτισμούς που υπεδείκνυε στους κυβερνητικούς σκερβελέδες για να επιβάλουν στον κόσμο …
    ΄Αντε στο διάολο, ρε τσογλάνι, που έβγαινες -σε καθημερινή βάση- στα τσοντοκάναλα να συμπληρώσεις τους άλλους τσογλαναραίους “τηλεαστέρες”, που μας έφαγαν την ζωή …
    Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, όλοι σας …

  13. Υπάρχουν και οι μιζαδορο εμβόλιο ντηλερ σαν και σένα κωλοπαιδο που τα έχουν πάρει

  14. Ένας κ ένας πάντως οι εκλεκτοί της κυβέρνησης …..

  15. Εγω δεν τα βάζω με τον Μαγιορκινη και κάθε λογής ειδικό και πολιτικό τα βάζω με αυτούς τους φίλους γνωστούς συνάδελφους που έφτασαν στο σημείο να μην μου μιλάνε να με λένε ψεκασμενο …μέχρι που ένας συνάδελφος ακόμα είναι κόκκινος από τη σφαλιάρα…να λένε ότι θα απαιτήσουν από το διευθυντή να μην δουλεύουν με ανεμβολιαστους και άλλα πολλά…με αυτούς τους χρήσιμους ηλιθιους θα τα βάλω που φοράνε μάσκα ακόμα και στο αυτοκίνητο έστω και μόνοι τους

  16. Αυτή στην ξαπλώστρα είναι η γκόμενά του?
    Ρε το γιδογάμη… δεν το κρύβει. Πολύ θράσος αυτό το σεφαραδιτικο γίδι!!

  17. Το ατομο εχει υπερβει τα ορια της γελοιοτητας με διπλωμα σε μια εποχη που οι συμπολιτες του καταταλαιπωρουνται! Να του αφαιρεθει η αδεια και να παει να βοσκει γιδια! Ετσι μπορει να μας γινει χρησιμος!

    1. Δεν κάνει για γίδια αυτος,τα ζωντανά θέλουν τσαγανο και χέρια αντρικά.

  18. αλητη πληρωνεσε με τα λευτα μου για να λες αηδιες

  19. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΩΝΙΟΥ , ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ;

  20. Τοσα χρονια ξεσκισμα στο διαβασμα και να καταντησεις σαμανος με ματζουνια…

  21. Πλεύρη χρησιμοποιώ τον φοβερό όρο του μαγιορκίνη “λοκνταουνίστας”. Ο λοκνταουνίστας που έβαλε λοκ ντάουν μιλάει για λοκνταουνίστες! Διάβασα πλεύρη ότι παραχώρησε ο δήμος το σεράφειο στην αθήνα για να γιορτάσουν οι πακιστανοί. Υπάρχει κοροιδοιός ή όχι; Υπάρχει απειλή από το ισλάμ που έλεγες παλιά ή όχι; Υπάρχουν λαθρομετανάστες που έλεγες παλιά ή όχι; Και δεν μας είπες, ακόμα, γιατί ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους τη μέρα που ανέλαβες το υπουργείο;

  22. Ο/Η Σας πηδανε και σας σκοτώνουν μεσα στα σπίτια σας ρε λέει:

    Μητσοτακη ηθελε ο Ελληνικός λαός, πάρτε χουντα παρτε λοκ νταουν,υποχρεωτικός εμβολιασμούς,ισλαμ,πάρτε πάρτε πάρτε.

Comments are closed.