ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ! Η Κατερίνα Μονογυιού ζητάει την εξαίρεση των πολυτελών γιοτ από το αυστηρό lockdown – Έχουν ξεφύγει τελείως

Κοινοποίηση:
Κατερίνα Μονογυιού

Να εξαιρεθούν τα γιοτ από τους περιορισμούς του αυστηρού lockdown ζήτησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού.

Στην αναφορά που κατέθεσε προς τον Γιάννη Πλακιωτάκη, παραθέτει την πρόταση της Ένωσης Ναυτιλιακών Πρακτόρων Ελληνικών Νησιών (ΕΝΠΕΝ) «ΜΕΓΙΣΤΗ», στην οποία περιλαμβάνονται «οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να γίνει δυνατή η άμεση άρση της απαγόρευσης κατάπλου των θαλαμηγών σκαφών (Θ/Σ) σε ελληνικού λιμένες στους οποίους υφίσταται υγειονομική υπηρεσία χωρίς να υπάρξει διασπορά του ιού στους λιμένες υποδοχής».

Σημειώνεται επίσης ότι «τα αυστηρά μέτρα και τα απαραίτητα τεστ θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες των σκαφών (αρχομένων με τα άνω των 30 μέτρων), ενώ η προσέλευσή τους (για την οποία υπάρχει δεδομένη ζήτηση) θα επιφέρει επιπλέον έσοδα στους λιμένες υποδοχής».

Σύμφωνα με το σκεπτικό της πρότασης που υποστήριξε η Κατερίνα Μονογυιού, το σπάσιμο του lockdown για τις θαλαμηγούς «θα επιφέρει επιπλέον έσοδα» στα λιμάνια (φόρος πλοίων αναψυχής, τιμολόγια ελλιμενισμού, παράβολα δημοσίου κλπ).

Δείτε αναλυτικά την ερώτηση που κατέθεσε εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΗΝ Γ@Μ@ΝΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΒΟΥΛΗ

  2. Ωραίο γκομενάκι αλλά το κεφάλι ακατοίκητο…

  3. ”επιτέλους” , ‘χασαν μεροκάματα οι μοντέλες συνοδοί με τους σκαφάτους

  4. Πω ρε συ πρόταση κόλαφος.
    Μου θύμισε τον φλουφλη Κωστάκη που πριν βγει μιλούσε στη Βουλή για τους κουλοχέρηδες και τελικά έκανε τα χειρότερα
    Άσε που δεν έβλεπε την ωρα να φύγει για να παίξει playstation

  5. Ειπαμε…ωραιο…μο*νακι…
    Και με το τραγουδακι που εβγαλες…πανε…καλυτερα…στο…σειρηνακι…
    Να σε βαλει πανω σενα γιωτ…
    Να σε περιλαβει το μυκονιατικο…αλβαναριο…και…εκει να δεις πολιτικο μαρκετινγκ…
    Θα τραγουδας…μ*ρη…ψ*λαρπ*χτρα…ολη μερα κιολη νυχτα…

  6. Είναι αυτή η ηλίθια που, εκτός των άλλων προσόντων, δεν μπορεί να βάλει μιά λέξη δίπλα στην άλλη με συνοχή;;; Ποιοί ξεφτιλισμένοι και πού έχουν εκλέξει τη μοναχοφαγού;;;

Comments are closed.