ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ; ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Κοινοποίηση:
Third day of the discussion on a confidence vote, at the plenum of the Greek Parliament, in Athens, on Jan. 27, 2023 / Τριτη μέρα μέρα συζήτησης στην ολομέλεια του αιτήματος της κυβέρνησης για ανανέωση της εμπιστοσύνης. Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2023

Μια είκόνα , χίλιες λέξεις!

Ο Κούλης αγκαλιές και φιλιά με τον γνωστό Τουρκόφρονα- Τουρκόγυφτο Σουλεημάν Ματζίρ!

εικόνα (1)

Ποιος είναι αυτός;;

Προκειται για τον Πρόεδρο του «Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλογου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου που κατόρθωσε να δημιουργήσει παραρτήματα και στον υπόλοιπο Έβρο, λειτουργώντας ως όχημα για την κεκαλυμμένη φιλοτουρκική δράση του.Ειδικότερα, ο εν λογω έχοντας διασφαλισει μαύρο χρήμα απο την Άγκυρα, εχει επιδοθεί στην προσπάθεια να βαπτίσει τους Ελληνες μουσουλμάνους ρομά του Έβρου σε τουρκική εθνική μειονότητα.
Η Ευπ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής κατ επέκταση,αφού ο Ματζηρ ειναι γνωστός και φανερός συνεργάτης και επισκέπτης στο εκεί τουρκικό προξενείο,δεν ενημέρωσαν ,δεν προφύλαξαν τον Έλληνα Πρωθυπουργό απο την τεράστια αυτή εθνικά αστοχία;;;
Ή μηπως πρόκειται για κλείσιμο του ματιού στους Ρομά ανεξαιρέτως πιστεύω και ρόλου τους,για καθαρά ψηφοθηρικους λόγους;
Την ώρα που πήγε και κουνάει το δάκτυλο για τον φράχτη στον Έβρο και παριστάνει τον τιμητή των πάντων…πρωτοστατεί στην λειτουργία παράνομων φροντιστηρίων Κορανίου και άτυπων τεμενών απολύτως ελεγχόμενων απο το Σύλλογο του….Καθοδηγητής του ήταν ο Αχμετ Μετε,τέως ψευδομούφτης Ξάνθης που πέθανε προ μηνών ενω τακτικότατες είναι οι μεταβάσεις του στην Τουρκία με την τοπική ευπ να αποδεικνύεται ανίκανη να τον εντοπίσει και να αποκαλύψει το εύρος και το βάθος της φιλοτουρκικής του δράσης.
Ο ΓΥΦΤΟΣ Ματζηρ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ “ΤΟΥΡΚΩΝ” ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ…
Προφανώς ο κ. Ματζίρ έχει χρηστεί από την ¨Υψηλή Πύλη¨ ως αρμόδιος για τους Ρομά του Έβρου. Και πριν αναθεματίσουμε την φιλότουρκη δράση του, ας αναλογιστούμε το τι κάνουν οι δικές μας αρμόδιες υπηρεσίες. Διότι αυτό που κάνει ο Ματζίρ τόσο δύσκολο είναι να το κάνει και η δική μας πλευρά; Όταν όμως αφήνεις πεδίο στον ¨αντίπαλο¨ μετά μην παραπονιέσαι αν κερδίζει στο ¨παιχνίδι¨.  
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  2. Ο μπάσταρδος μητσοσκατάκις προσκαλεί στο μαντρί των αιγοπροβάτων τα ζώα του μη τυχόν και μηδίσουν μα ούτως ή άλλως προηγείται με 5-6 μονάδες…Και ερωτώ: είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αναγνωρίσει κάτι θετικό όλα αυτά τα χρόνια ή εξαγοράστηκε ακόμα και η συνείδηση τους με ένα βόλεμα, ρουσφέτι και ότι άλλο;; ΠΩΣ είναι δυνατόν να υπάρχουν ΤΌΣΟ ΗΛΊΘΙΟΙ;; ΠΩΣ;;

  3. ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ………….

  4. Οταν διοριζατε τα τρισεγγονα σας ηταν ωραια.
    Εδω ο καθενας σκεφτεται τι λεφτα θα παρει και τι εξυπηρετησεις και ψηφιζει οποιον του δινει.
    Ετσι δεν ειναι;
    5 σχολια ψοφια, και ο τυπακος κανει δημοσιες σχεσεις.
    Κατ’αρχας οι Μητσοτακηδες ειναι δισεκατομμυριουχοι, 100 χρονια κυβερνηση.
    Καποιοι ψηφιζουν.
    Οτι και να γραφετε ειναι ψοφοσχολια. Ο κοσμος ειναι φτωχος και εχει διδαχθει να λεει ευχαριστω και να νιωθει υποχρεωση σε οποιον του δινει μια τυροπιτα.
    Η ψηφος δε κανει τιποτα, και ετσι ψηφιζει Μητσοτακη και παλι Μητσοτακη και παλι Μητσοτακη γιατι του δινει την τυροπιτα.
    Τα περι πατριδας και πουτσες, ολοι τουρκο-κωλογλυφταραδες ειστε.
    Φατε και σκαστε.

  5. Και καλό θα ήταν μολις γυρίσει από τον Έβρο και τον φράχτη να μας ξηγησει γιατι η αδερφούλα του η Ντορουλα στάθηκε στα δίκαια δικαιώματα των φίλων γειτόνων μας για το Αιγαίο.Ετσι για να ξέρουμε.Τι οικογένεια ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!

  6. 28 χιλιάρικα απευθείας ανάθεση στον φίλο του τον Μποτση έδωσε ο Κουλης για τη φιέστα στον Έβρο. Πριν 1.5 μήνα ίδρυσε τη διαφημιστική

  7. Ε ρε και να φωτογραφιζόταν ο ανθέλληνας Σημίτης με αυτόν τι θα λέγατε τότε που ήσασταν στον Καρατζαφέρη! Τώρα κουβέντα γιατί ο κούλης σας έδωσε το υπουργείο. Α ρε βλάκα Σημίτη, δεν έδινες από τότε ένα υπουργείο στον πλεύρη, τον γεωργιάδη και τον βορίδη για να μιλάνε από τότε αντί για το τζαμί και τους τούρκους για το καλάθι του …νονού και την τιμή στον …μπακαλιάρο! Ο πλεύρης που ήθελε νεκρούς στα σύνορα για να μην μπαίνουν λαθρομετανάστες υπουργός στην κυβέρνηση του τζαμιού! Α ρε παμπόνηρε ανθέλληνα Σημίτη, πως δεν τους κατάλαβες από τότε, με ένα υπουργείο θα σώπαιναν για το τζαμί και θα μίλαγαν για την τιμή στον …μπακαλιάρο και για …εμβόλια!

  8. Θέλει ο πράκτορας των τούρκων να βαφτίσει τους έλληνες και μουσουλμάνους και ρομά; Τί να κάνουμε εμείς; Σιγά μην το επιτρέψει ο Ερντογάν.

  9. σαφως εφοσον συναλασθεσθαι και εσεις με τα βοθροκαναλα εε τι θα κανουν ολοι οι βοθροι….

  10. Μεγαλη η αγαπη των κομματων της βουλης σε οτιδηποτε ανθελληνικο τους ”ελκει”

  11. ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΛΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!…

    ΣΟΣ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ!
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΤΛ ΚΟΜΜΑ!…
    ΑΛΛΙΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΑΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ!…

    ΟΥΔΕΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!…

    1. Οι κολλημένοι οπαδοί της ΝΔ πιστεύουν ότι είναι πατριώτες και μπορεί να σε σκοτώσουν, σε εισαγωγικά, αν τους πεις κάτι αντίθετο. Ειδικά στις ηλικίες 65+ σε βγάζουν απ’τα ρούχα σου και αρχίζουν να εξιστορούν διάφορα για το 50,60,70. Άσε δεν καταλαβαίνουν τίποτα κάποιοι.

  12. “””……. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ””” αφου ξερει με τι διποδα εχει να κανει…..κουτος ειναι;;;;; Ετσι γινοντε οι μπιζνες επενδυσης και αναπτηξης σε υπαναπτικτες χωρες ….ο θρασης και θαραλεος μονοφθαλμος νικα. Και εις ανωτερα….ελλαδισταν. Εχεις τους καλυτερους ηγετες με περικεφαλαια……

Comments are closed.