ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ! ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ! ΠΑΡΩΝ Ο ΑΘΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΛΗΝ ΦΩΦΗΣ… (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β συνόδου της Βουλής, Αθήνα Δευτέρα 5 Οκτωβρόυ 2020.

Φορώντας μάσκες, υπό το φόβο των καμερών και των φωτογραφικών μηχανών, μετρημένοι στα δάχτυλα “Εθνοπατέρες” παρέστησαν σήμερα στην τελετή του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, δίνοντας τη θλιβερή εικόνα μιας άδειας Βουλής.

Από τους πολιτικούς αρχηγούς παρόντες ήταν μόνο ο δηλωμένος άθεος Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννήματα ενώ στα υπουργικά έδρανα την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της Παναγιώτης Πικραμμένος και οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β συνόδου της Βουλής, Αθήνα Δευτέρα 5 Οκτωβρόυ 2020.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β συνόδου της Βουλής.
Οι υπουργόι Κώστας Καραμανλής, Χρήστος Σταικούρας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Ιωάννης Πλακιωτάκης στον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β συνόδου της Βουλής, Αθήνα Δευτέρα 5 Οκτωβρόυ 2020.
Οι υπουργόι Κώστας Καραμανλής, Χρήστος Σταικούρας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και υπό, ομολογουμένως, πρωτόγνωρες για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα, συνθήκες. Στο πλαίσιο των μέτρων αυτών, κανείς από τους βουλευτές δεν ασπάστηκε τον σταυρό ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που χοροστάτησε της τελετής του αγιασμού δεν πλησίασε με τον βασιλικό τα έδρανα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος στον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β συνόδου της Βουλής, Αθήνα Δευτέρα 5 Οκτωβρόυ 2020.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος στον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β συνόδου της Βουλής.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής για να τελέσει τον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β συνόδου της Βουλής, Αθήνα Δευτέρα 5 Οκτωβρόυ 2020.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

«Εύχομαι ο Θεός να σας ενισχύσει με δύναμη και υγεία, ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που σας έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός», ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στα λιγοστά μέλη του Κοινοβουλίου που παραβρέθηκαν, ενώ ο ίδιος έδειχνε καταβεβλημένος και συχνά υποβασταζόμενος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος τελεί τον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β συνόδου της Βουλής, Αθήνα Δευτέρα 5 Οκτωβρόυ 2020.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος τελεί τον αγιασμό πριν την έναρξη των εργασιών της Β συνόδου της Βουλής, Αθήνα Δευτέρα 5 Οκτωβρόυ 2020.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Τσίπρας δεν είναι άθεος είναι γνωστικιστής , έτσι λέει για να παραπλανήσει.
    ΝΤΟΝΜΕΣ είναι !

  2. Ο.βριοι και Μασωνοι, ειναι! Σιγα, μην παραστουν!

  3. Ερχεται ο μεγάλος σεισμός, κούρβουλο δεν θα μείνει..

  4. Ο Ιερώνυμος μου θύμιζε τον μομπρα στους thundercats. Ο παντοτηνος.

  5. Μόνο τα λεφτά μας ξέρουν να παίρνουν τα λαμογια. Τεμπεληδες κυφηνες.

Comments are closed.