ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ! Αυτό είναι το νησί θέλει να αγοράσει ο Μπίλ Γκέιτς

Κοινοποίηση:
γκειτς

Το νησιωτικό σύμπλεγμα στους Πεταλιούς Εύβοιας έχει βάλει στο… μάτι ο Μπιλ Γκέιτς, καθώς εξετάζει την αγορά του. Ο μεγιστάνας είναι διατεθειμένος να δώσει 26 εκατομμύρια ευρώ.
Οι Πεταλιοί είναι νησιωτικό σύμπλεγμα που βρίσκεται στον νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Ανήκουν στον δήμο Καρύστου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν κατοικούνται πλέον
Το σύμπλεγμα περιλαμβάνει 10 νησιά τα οποία είναι όλα ακατοίκητα. Στο κοντινό παρελθόν όμως, διατηρούσαν έναν μικρό πληθυσμό η Μεγαλόνησος και το Χερσονήσι τα οποία είναι και τα μεγαλύτερα νησιά του συμπλέγματος. Τα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος είναι τα Αβγό, Λαμπερούσα, Λουλούδι, Μακρονήσι, Ποντικόνησο, Πράσο, Τράγος και Φούντι. Η συνολική έκταση του συμπλέγματος είναι περίπου 22,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Οι Πεταλιοί την εποχή της τουρκοκρατίας ανήκαν στον Ομέρ Πασά της Καρύστου και φιλοξενούσαν το χαρέμι του. Τα νησάκια μαγεύουν με την πολυχρωμία των νερών και τις εξωτικές παραλίες που δεν θυμίζουν σε τίποτα τις άλλες παραλίες της περιοχής του νότιου Ευβοϊκού.

Βίντεο για τους Πεταλιούς από την ομάδα haanity

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Έστω.. αλλά έχουμε τόσους εφοπλιστές με δις και δεν υπάρχει ένας να τα αγορασει; περιεργο.

  2. Δεν νομίζω να ενοχληθηκατε για τον Σκορπιό τη Σπετσοπούλα και τόσα νησιά που έχουν οι εφοπλιστές.τη Χαλκιδική την Μάνη που την έχουν αγοράσει Γερμανοί και Ρώσοι. τη Ερμιόνη που καταπατούν μέχρι και τον αιγιαλό (όπως και στο ΜΆΤΙ).Την Κέρκυρα που έχουν έκταση οι Rockefeller. Ο Bill σας ενόχλησε ταγαρια που θα φέρει επενδύσεις και θα φάει ο κόσμος ψωμί ! Δείτε τι γίνεται στο costa Navarino,όπου χιλιάδες βρήκαν δουλειά. Περιμένετε τον Κουτσουμπα να σας διορίσει στο δημόσιο ..

    1. Σκάσε ρε Μετάνθρωπε. Βγάλε το Βιοτσίπ από τον πισινό σου και μίλα καλύτερα σε ανθρώπους. Ρόμπα Κοπ. Το πολύ πολύ να φας βίδες και γράσο. Ζόμπι. Άκου ψωμί από τον εμπολιολάγνο σατανά.

  3. ας αγοράσει και τα παράλια της Ηλείας κατά Κυπαρρισιακό κόλπο!!!

  4. καλώς τα ναυτακια τα ζουμπουρλούδικα απλώστε τα ξ@@α σας και αρ@άξ@ε οτι θέλετε

  5. Άμα σκέφτονται όλοι σαν τον Βασίλη τον λιμενικό μην περιμένετε προκοπή και αλλαγή σ αυτή τη χώρα!!!!

  6. Τι περιμενε κανεις απο αυτο το κωλοκρατος. Ξεπουλα κανονικη, για την αφεντια τους αντιχριστου ψυχακια εντολεα και αφεντη Θυρα, του νουμερο 4 της Πενταρχιας του Σκοτους
    Και θεωρω οτι ειναι σε σημειο κλειδι. Δε νομιζω οτι το επελεξε τυχαια το μερος. Ευβοια απο πανω, με ανεμογεννητριες, και ο Θυρας ειναι απο αυτους που εχουν προωθησει το παραμυθι της “Κλιματαριάς”
    ….

  7. AYTA KAΝΕΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 48 ΕΤΗ .Ρε ειμαστε στα καλα μας ???Πεθανανε εκατομμυρια Ελληνων για την Ελληνικη γη και ξαφνικα εμφανιζεται ενα ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΔΙαΣΥΝΔΕΣΕΙς ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και μας λεει οτι ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ =ΤΙΤΛΟΥς οτι τα νησια αυτα ειναι δικα του??Απο που και εως που παλιοκα##λη ειναι δικα σου οταν μαλιστα ειναι και ακατοικητα ??Δεν χρειαζομαστε χρηματα αεροφουσκες που αντιπροσωπευουν ενα ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝΤΕΛΙΚΗ .Η Ελληνικη γη και τα νησια μαζι δεν ειναι για ξεπουλημα σε ξενοκαθικια γιατι ανηκουν ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝς στο αιμα ..Ξεφτυλα Γκεητσ παρε τα λεφτα σου και βαλτα ενει που δεν φεγγει ο ηλιος..

    1. Ναι ναι ενώ πριν 48 έτη όλα λειτουργούσαν τέλεια και με διαφάνεια ε; Ε ρε ΜΟΥΛΟΣ που είσαι.

  8. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ

  9. ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ.

  10. αγορασε τα ολα μπιλαρε και ξεσκισε τους τεμπελχαναδες ψεκ ελληναραδες

  11. Οποιος θελει να τα πουλησει πως ;; Δικα του ειναι; Με ποιο δικαιωμα ; Τα δικα του να πουλησει οχι την ελληνικη γη.Αυτη ειναι γη ολων των Ελληνων.Εδω δεν ειναι ζουγκλα για να βαλουμε μαιμουδες ,πιθηκους η ουρακοταγκους.Παραπαει το θεμα και θελει …..κοψιμο.

  12. Τα λεφτά είναι πληρωριστικά και δεν θα έχουν καμία αξία μέχρι το τέλος του έτους.

    Έξω το λαμόγιο από την Ελλάδα.

  13. Παληοτόμαρα, όποιος πουλάει ελληνική γή σε σατανιστές και ψυχοπαθείς, να τουμπανιαστεί μόλις βάλει την υπογραφή του!!!!!!!!! Κι΄αν τουμπανιαστεί και ο Μπιλάκος, ακόμα καλύτερα!!!!!! Εκεί θα φανεί αν υπάρχει ακόμη Θεός γιά μας, τους πιστούς στην πατρίδα Έλληνες!

  14. Παρτα ολα Μπιλ Γκειτς .Κατεβα και για δημαρχος ΚΑΡΥΣΤΟΥ .Βαρεθηκαμε τον χοντρο.

  15. Καλά ρε 1 εκατομύριο ευρώ για κάθε τετραγωνικο χιλιόμετρο???? Ξεπούλημα δηλαδή !

Comments are closed.