ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕΛΟΝΙ . Μπέτυ Γιάννα, «Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια» για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Η Ελλάς για να κυβερνηθεί θέλει νέα πρόσωπα και έντιμους ανθρώπους. Πρώτη στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη, μπήκε «σφήνα» στους διεφθαρμένους και λαδιάρηδες πολιτικάντηδες της πεντάρας που τους σιχάθηκε ο κόσμος

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser_12-10-2023

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της 12ης-10- 2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

 
 STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 

Woman holding cardboard paper with PRESS FREEDOM text and rusty sharp bare wire on dark background, conceptual image.

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

 ——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Κάθε τρείς και λίγο εμφανίζεται και ένας σωτήρας, ένας μελλοντικός μεσσίας. Δεν υπάρχουν αυτά στη σημερινή Ελλάδα. Η χώρα για να σωθεί, να προοδεύσει και να μην χαθεί το έθνος μας χρειάζεται έναν Θοδωρή ή Γιάννη ή Γιώργη και μάλιστα πολλούς έναν σε κάθε νομό ώστε τάχιστα να ισιωσουν όλα. Ούτε μαγκιές, ούτε μαλακίες, ούτε πολλά πολλά, ούτε λόγια του αέρα, αλλά δραστικά μέτρα σε όλους τους τομείς του κράτους που είναι ξέφραγο αμπέλι. Πρωτογενή παραγωγή όχι υπάλληλοι και αραγμα, δουλειά πραγματική από όλους. Στήριξη της οικογένειας και κίνητρα για να γεννιούνται ελληνόπουλα. Εκκαθάριση απ’τους ξένους και προτεραιότητα στον Έλληνα. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια και βλακείες.

  2. Εν τώ μεταξύ..Ελλην διαπρεπής Νομικός ανέλαβε ξαφνικά Πρόεδρος τού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων! Η ΕΕ τόν προτίμησε υπέρ παντοςτ άλλου!!
    Ο κος Σισιλιάνος.. Εκλεκτός φίλος τού Πρωθυπουργού τής κακιάς ώρας!!!😁
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Είναι τυχαίο?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..
    Η απάντηση βρίσκεται στον Μιχάλη Τρεμόπουλο!!!… Βρε,βρε,βρέ: Άλλο παλληκάρι αυτό… Όλοι αυτοί, εκλεκτοί τής Διεθνούς τού γνωστού Έθνους…. Πήραν προαγωγές. Εμείς,πηραμε τ’ αρχίδια μας!
    Ένας Πινοτσέτ ρε πούστη, δέν υπάρχει για μάς;; Αμήν Θεέ μου..

  3. Το πατρίς θρησκεία οικογένεια ακούγεται ωραίο αλλά να μην ξεχνάμε ότι επιβλήθηκε και το εφάρμοσε ο κόσμος θέλοντας και μη. Μακάρι να πίστευε σε αυτό το τρίπτυχο η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Αντί αυτού πιστεύει στο εγώ, τα φράγκα μου, η καλοπέραση μου. Για αυτό και αυτούς που εκλέγει πιστεύουν τα ίδια και χειρότερα και μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο.

    1. Η Μπέτυ δε μου φαίνεται θρησκευόμενη και επίσης απ’ όσο γνωρίζω δεν είναι παντρεμένη κι ούτε έχει παιδιά.

  4. Μπράβο κυρία Μπέττυ. Το μόνο ευχάριστο που έχουμε ακούσει εδώ και καιρό. Μία και μοναδική, αναντικατάστατη. Δεν έχουν άδικο οι ακροατές της που στο κανάλι της την αποκαλούν Μπουμπουλίνα. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον προδώσει τον Κασιδιάρη.

  5. η μπετυ εχει μεγαλο μελλον! με τον ηλια ή και μονη της!

  6. Καθενας, με τον πονο του … Ενδεικτικα …

    * Δημαρχος Καλαματας: Αθανάσιος Βασιλόπουλος: Βερα στο αριστερο!
    * Δήμαρχος Μυτιλήνης: Πανάγος Κουφέλος: Βερα στο αριστερο!
    * Δήμαρχος Τριφυλίας: Άκης Κατρίτσης: Βερα στο αριστερο!

      1. Χ.Ο

        Ω! Ναι! Καργα ψεκ! Μονο με το αρωμα μου, το Poison!

    1. Εσένα τι σε πονεί; εάν την φοράει στο αριστερό σημαίνει ότι πρήζεται το δεξιό αρχ .. χχμμ!!! δάκτυλο . δεν καταλάβαμε την ερμηνεία δεξιού/αριστερού …

  7. Ο αδελφός του παππού του Μιχαήλ Δένδιας, διαπρεπής καθηγητής της αθήνησι Νομικής.
    Υπήρξε μέλος επιτροπής για τον εορτασμό της δεκαετίας της ιδρύσεως του παρανόμου κράτους του Ισραήλ.
    Ο Νίκος Δένδιας είναι ένας εβραιοπράκτωρ με ειδική αποστολή…

  8. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΒΟΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

  9. Ένα μεγάλο μπράβο στην Μπέττυ αλλ Στέφανε ήρθε η ώρα να συυντεχθείς επίσημα με Ηλία. Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα πίσω γιατί βλέπεις τι κάνουν οι τζιχαντιστές στο Ισραήλ που σφάξανε γυναικόπαιδα και στα χοτ σποτ λαθρομεταναστών πανηγυρίζουν! Είμαστε οι επόμενοι Στέφανε και πρέπει να ετοιμαζόμαστε.

    1. Τα έχει πει πολλές φορές ο Στέφανος και εγώ προσωπικά έτσι σκέφτομαι και αυτό θα ήθελα. Ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο που ενωμένο θα εμπνέει και θα πάρει όλους τους αναποφάσιστους, τους απογοητευμένους, όσους σιχαθηκαν το υπάρχον πολιτικό προσωπικό. 50 χρόνια περιμένουν πολλοί Έλληνες κάτι τέτοιο και ο Στέφανος είχε κάνει μια προσπάθεια επαφής όλων όσων λένε ότι είναι πατριώτες μα αντίκρισε ιδιοτέλεια και μισαλλοδοξία. Η ισχύς εν τη ενώσει, μόνο έτσι.

Comments are closed.