ΚΑΛΜΑΡΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΕ!! Πάει “ροδάνι” το γλύψιμο του Άδωνι στους Αμερικάνους χασάπηδες

Κοινοποίηση:
δωδσω

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης δεν σταματά να δείχνει μέσω των προσωπικών του αναρτήσεων στα social media την αδυναμία που έχει στους Αμερικανούς.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια για να μπορεί ένας πολιτικός στην Ελλάδα να ανεβάζει μία φωτό σαν και αυτήν και η πλειοψηφία της Κοινωνίας να συμφωνεί. Χάσαμε πολλά χρόνια σε έναν ανόητο και επιβλαβή για τα εθνικά μας συμφέροντα αντιαμερικανισμό και είναι μεγάλο κέρδος για την Ελλάδα μας, που όλα αυτά πλέον τα αφήσαμε πίσω μας»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Θα φάει από την μίζα που ανεβάζει την τιμή των F-35 για την Ελλάδα στο 250% που το αγοράζουν οι υπόλοιποι.

    Σημείωση, $8.9δις αγοράζουμε καινούργια αεροπορία από την Ρωσία με 240 Su-57. Και τους χαρίζουμε και 14 γιατί είμαστε large όπως φαίνεται.

  2. μπουμπουκος… θέλει να είναι σε “θέσεις” κλειδιά στα μεγάλα project για να τρώει, θέλει την κάλυψη από τα αφεντικά στις “λαδιές” και φυσικά αύριο μεθαύριο θέλει να γίνει αρχηγός και αυτός …οπότε έχει να πέσει πολύ γλύψιμο στα αφεντικά και πολύ μαμήσι στο λαό…αυτά πάνε μαζί

  3. Το κοπάδι παραδίδει την ελευθερία του ως αντάλλαγμα για να χορτάσει. Από τις έτοιμες μαλακίες που του σερβίρουν στην τηλεόραση και το διαδίκτυο μέχρι τα κουπόνια για να πάρει φέτα με 18 ευρώ το κιλό και να κάνει Ανάσταση. Ποιός θέλει την ελευθερία συνείδησης, τα μοσχάρια που πονάει ο σβέρκος τους από την αποχαυνωση πάνω στο smartphone;

  4. Προχθές ο Άδωνις έγινε ειδικός κ στα F35!!!
    Απίστευτη αμετροεπεια κ αλαζονεία..
    Ενας Μουσολίνι!
    Δέν προσπαθεί να ξεγελάσει το σύστημα όπως θέλουμε να πιστεύουμε.. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΨΩΝΙΟ. Μωροφιλόδοξος,για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση τού Κώστα Πλεύρη!
    Αυτός, θέλει καθημερινά λιβάνι από τον μοναδικό Χίο…😁

  5. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ MASTER ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ…….ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ…..ΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΒΡΕΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ…????

  6. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ…ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΙΣΘΑ ΤΡΟΛ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!! ΑΔΩΝΗΣ=ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!! ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!! τψρμ;;;;

  7. Αφού συμφωνεί, ας δει πώς οι Αμερικανοί υπερασπίζουν την Πατρίδα τους!..
    Γράφοντας Στ’ αρχίδια τους τόν Πρόεδρο!!!
    Σαπιοκοιλιάδες…😠

Comments are closed.