ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Όλα όσα εκθέτουν τον “Θεό των αρρώστων και των σακατεμένων”

Κοινοποίηση:
tsiodras ok

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ

Ακρως αντιφατικός ο κ. καθηγητής Σ. Τσιόδρας, με όσα είπε σήμερα για μάσκες, παιδιά, σχολεία. Αλλα έλεγε πριν δέκα μέρες, άλλα λέει τώρα.  Επικαλούμενος νέες μελέτες(!), υποστηρίζει τώρα ότι τα παιδιά δεν κολλάνε-δεν μεταδίδουν εύκολα. Και ότι κινδυνεύουν να κολλήσουν στο σπίτι παρά στο σχολείο!!!

Αν είναι έτσι γιατί δεν ανοίγουν και τα Δημοτικά;

Αλήθεια τα Πανεπιστήμια γιατί δεν ανοίγουν. Και εκει νέοι είναι…

Ο ίδιος ο Τσίοδρας δεν έλεγε, όταν τα έκλειναν, ότι τα σχολεία είναι νούμερο ένα φορέας μετάδοσης του κορωνοϊού και τα παιδιά μπορούν να μετατραπούν σε υγειονομικές βόμβες;

Δεν μας προέτρεπε ο ίδιος και με τα σποτ δια τηλεοράσεως να μην είναι τα παιδιά με τους παππούδες γιατί μπορούν να τους κολλήσουν; Τώρα ξαφνικά, αυτή η απειλή δεν ισχύει;

Επιβάλλουν τώρα υποχρεωτικά τη χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους αλλά όχι υποχρεωτικά στις μικρές σχολικές αίθουσες των 15 και ατόμων! Μάλλον νομίζουν ότι είναι υπαίθριες…

Το ίδιο μας είπε και για σχολικά λεωφορεία όπου κι εκεί η χρήση μάσκας είναι προαιρετική. Προφανώς το κράτος δεν θέλει να επιβαρυνθεί το κόστος αυτό που είναι ιδιαίτερα υψηλό για τους εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές των Λυκείων και Γυμνασίων!

Και όταν ένας μαθητής αρρωσταίνει δεν θα κλείνει το σχολείο ή τάξη αλλά απλά θα μένει ο άρρωστος στο σπίτι! Την στιγμή που έκλεισαν σχολεία και για τη γρίπη. Ο κ. Καθηγητής μάλλον θέλει να κάνει επιδημιολογικά πειράματα.

presspublica.gr

Και κάποια άλλα αποσπάσματα από όσα έχει πει ο “Θεούλης” των αρρώστων”.

–Όπως εξήγησε ο καθηγητής, αυτό συνέβη καθ’ υπερβολήν. Είναι μέτρο που συνήθως εφαρμόζεται στο «σενάριο 2», δηλαδή σε αντιμετώπιση πανδημίας ή επιδημίας, κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.

Τα παιδιά δεν νοσούν τόσο σοβαρά, αλλά κανείς δεν ξέρει αν και πόσο διασπείρουν τον κορονοϊό. Στην παρούσα φάση, γίνονται μελέτες για το αν και πόσο διασπείρουν. Υπάρχει ισχυρή υποψία ότι μπορεί να τον διασπείρουν, όπως γίνεται και με τη γρίπη, αλλά νοσούν ελαφρά.

Γιατί κλείνουμε τα σχολεία

Ο κ. Τσιόδρας αναφερόμενος στα σχολεία που κλείνουν είπε ότι «μπορεί να δρούμε καθ’ υπερβολή, αλλά προτιμούμε να βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις». Όπως διευκρίνισε υπάρχουν 14 σχολεία που κλείνουν γιατί οι μαθητές τους ήρθαν σε επαφή με κρούσμα και άλλα 14 γιατί πραγματοποίησαν οργανωμένες εκδρομές στις πληγείσες από το νέο ιό περιοχές της Ιταλίας. «Είναι πολύ σημαντικό να ληφθούν αυτά τα μέτρα καθώς ιδίως στα δημοτικά δημιουργούνται συνθήκες εύκολης διασποράς, θα ήταν χρήσιμη η καθημερινή εκπαίδευση στα σχολεία».

Το υπουργείο Υγείας δεχόταν από νωρίς εισηγήσεις από δημάρχους και τοπικούς φορείς με το φόβο διασποράς της νόσου και εν τέλει αποφάσισε το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.

«Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Προβλέπεται ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς των ανήλικων μαθητών, καθώς και για τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω του κοροναϊού. Σας καλώ να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα και ειδικά οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, αφού το μέτρο αυτό στοχεύει αποκλειστικά στον περιορισμό της διασποράς της νόσου. Είναι η στιγμή που πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Καλή σας νύχτα…

Νεύρα Τσιόδρα from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Όπως έλεγε στις αρχές μάσκες πρέπει να φοράν αυτοί που νοσούν όχι όλοι, και τώρα τις έκανε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΈΣ για όλους . ρε δε γαμίεστε λέω εγώ ας έρθει όποιος είναι να έρθει να κόψει το πρόστιμο τον 150 ευρό , ΜΟΛΏΝ ΛΑΒΈ .

  2. Μας πουλάει τρέλα η μουσίτσα… Λες και δεν καταλάβαμε τι ρόλο βαράει ο ξεπουλημένος ‘θεούλης’ της ΝΤΠ! Αι να χαθεί αυτός και όλα τα πολιτικά σκουπίδια αυτής της χώρας! Σας έχουμε βαρεθεί με τα κωλοψέματά σας! ΒΡΕ ΟΥΥΣΣΣΣΤΤΤ!!!

  3. Βραβευεστε μεσιέ Τσορδα από το Ινστιτουτο Εθνικού και Θρησκευτικού προβληματισμού
    στην Θεσσαλονίκη,,,εσείς που προλογιζεστε ο υμνητής του Θεού,,,,πάντως σίγουρα όχι του Τριαδικού Θεού εφ όσον ουδέποτε Τον υπερασπιστηκατε
    ,,,για θυμηστε μας πότε ήταν η τελευταία φορά που αποφανθηκατε δημοσίως υπέρ της μετάληψης της Θείας Κοινωνίας ; Ουαί υμίν Φαρισαίοι. και υπόκειται που ανεβαίνετε σε αναλογια Ναών ,,σιγουρα η Ιστορία δεν θα σας γράψει στους λαβωμενους των στασιδιων ,,αλλά στους προδότες της πίστης σας που πρεσβευετε
    Χωρίς

  4. ΝΑΙ !!!! ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΣ ΤΟ 2009 ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΕΟΡΑΓΙΑ-ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ…ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ..ΣΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ..?? ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ..ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ..ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ..ΤΗΣ ΜΕΤΑ-ΜΑΣΟΝΟ-ΝΥΚΤΙΑΣ ΣΤΟΑΣ..? ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ-ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ…ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗ

  5. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Κ. ΤΣΙΟΔΡΑ..Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ !! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΩΝΙΖΕΤΑΙ..ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ”Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΤΑΙ..”.ΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΥΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ..ΟΠΩΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 67ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΜΕ 27 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ..( Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ) ΚΑΘΩΣ.. ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ 67 ΣΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ – ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.. ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ..ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ- ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ..ΤΑ ΠΑΘΗ.. ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ..ΤΟΥ”
    ΙΗΣΟΥ”..ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ..ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ..ΚΑΙ 2.000!!!! ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ..(Ε Κ. ΧΑΡΔΑΛΙΑ??) ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !! ΧΑΝΟΝΤΑΣ.. ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ Κ.ΤΣΙΟΔΡΑ..ΑΝΑΙΡΕΙΣΘΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ !! ΥΣ Κ.ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ… ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΡΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ??

  6. Πρώτα τα παιδιά δεν πηγαίνανε στις γιαγιάδες και στους παππούδες για να μην τους κολλήσουν. Τώρα τι έγινε? Παντού οι μικροί κολλάνε πολύ πιο εύκολα τους μεγαλύτερους, Τώρα άλλαξε και αυτό?

  7. ΑΨΟΓΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ! ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ (ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ) ………..ΕΣΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΩ ΕΑΝ ΣΑΣ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑ ΚΛΑΝΑΤΕ ΜΕΝΤΕΣ………………………………………..ΠΑΠΑΝΤΖΗΔΕΣ …………….Ω! ΠΑΠΑΝΤΖΗΔΕΣ!…………….ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ,……………….ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ……..ΕΚ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ…ΡΕ ΟΥΟΥ………..

  8. ΠΟΛΛΆ ΟΥΣΤ. ΜΑΣ ΦΛΟΜΏΣΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΆΣΕΙΣ ΤΑ ΛΈΩ Κ.ΞΕΛΈΩ.ΆΝΤΕ ΣΙΧΤΊΡ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΣΤΉ. Και ο γουρλοκουλης άριστο σκυλί των αφεντικων του

  9. όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε είναι τα χθεσινά σπασικλάκια των πρώτων θρανίων στα χρόνια της εφηβείας τους που παίρνουν την ρεβάνς για τα κόμπλεξ που είχαν

  10. ΤΣΙΟΡΔΑΣ=ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΡΘΑΣ ΒΟΥΡΤΣΗ [Να σωσουμε τους παπουδες μας και κλαμααααααα]

  11. Για να παραιτηθείς πρέπει να έχεις σθένος, ψυχή και να ξέρεις τι σου γίνεται … όταν είσαι ένα τομάρι ξεπεσμένο που μπροστά στο χρήμα και στο σατανα θυσιάζεις ανθρώπους για να ανέβεις στην πυραμίδα κανείς και το ψάλτη ακόμα … αλλά πιο πολύ τώρα από ποτέ να γίνει στάχτη το σύμπαν να ησυχάσουμε από δαύτους

  12. Το παθημα γίνεται μαθημα…τοτε πηραν τα εμβολια…σχεδον ολη η ομαδα ιδια ειναι…αλλα δεν το κανανε υποχρεωτικο…κ εκτέθηκαν…τωρα το ψηφισαν στη βουλη κ δημοσιευθηκε στην εφημεριδα της κυβερνησης 10.3.2020 οποτε ειναι σιγουροι…δεν θα εκτεθοιν…τα παιδια τωρα ειναι ποιο οργανωμένα…καταλαβατε Έλληνες τι μας περιμενει.???

  13. ,,,ΤΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΕΕΕΕΣ..??? ΠΡΑΟΣ.. ΑΓΝΑ ΛΟΓΙΑ…ΧΑΡΒΑΡΝΤ…ΚΛΑΜΑ…ΨΑΛΤΗΣ..ΟΧΙ ΜΑΣΚΕΣ… ΣΑΛΙΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ…. ΑΜΥΝΤΙΚΟΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ…ΕΛΠΙΔΕΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ..? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΩ…ΡΕ.. ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙ…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ !!..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ..ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ..?? Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ…ΕΚΤΟΣ ΑΝ…..ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ…ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ…ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ

  14. ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ….” ΛΕΕΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ Ο ΝΕΟΣ… -ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ..ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΛΑ ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..!! – ΚΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ 11 ΕΤΗ ΠΙΣΩ ΤΟ 2009…ΑΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΜΒΑΝΕΤΑΙ… Ή ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΤΣΙΟΔΡΑ..? ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ..ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΡΑ…ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ..ΣΩΣΤΑ Κ. ΤΣΙΟΔΡΑ? ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.. ”ΟΧΙ” Κ. ΤΣΙΟΔΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ-ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ 1) ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ(ΒΑΣΕΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ 40.000.000ΕΥΡΩ)-‘ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ (16.000.000.ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΑΝ)…ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..2)Η ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ..ΜΠΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ..3)ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΑΖΑΣ ΤΟΤΕ…ΣΑΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΙΚΟΝΑ..ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΙΖΑ….ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΩΝΤΑΣ..ΚΑΙ 4) ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ..ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ..!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Κ. ΤΣΙΟΔΡΑ.

  15. Αν ο τσιοδρας ειναι γιατρός εγω είμαι η Βουγιουκλάκη ………….

  16. Εγω απ οτι καταλαβα σημσια δεν εχει τι λεει καποιος αλλα ποιος του τα υπαγορευει.

  17. ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

  18. Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΑ

Comments are closed.