ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ – Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους δύο παίκτριες της Λιόν

Κοινοποίηση:
leag

Δύο παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Λιόν, η Αυστραλή αμυντικός Έλι Κάρπεντερ και η Ολλανδή μέσος Ντανιέλ φαν ντε Ντονκ, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους την Πρωτοχρονιά.

Οι δύο γυναίκες δημοσίευσαν μια φωτογραφία στο Instagram τη Δευτέρα (1/1), που φαίνονται σε παραλία, με την 32χρονη Ολλανδή να φοράει ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. «Ο σύντροφός μου για μια ζωή», αναφέρει.

Οι δύο διεθνείς συναντήθηκαν στην ομάδα γυναικών της Λιόν, πολλές φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Η Κάρπεντερ, 23 ετών, έφτασε στη Λιόν το καλοκαίρι του 2020 από τους Πόρτλαντ Θορνς (Ηνωμένες Πολιτείες), ενώ η Φαν ντε Ντονκ αποκτήθηκε ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2021, αφού έπαιξε στην Άρσεναλ (Αγγλία).

Μαζί, έχουν κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γαλλίας (2022, 2023), ένα Κύπελλο Γαλλίας (2023) και ένα Champions League (2022).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και τί σας νοιάζει εσάς ρε ζοντοβολα? Την γκόμενα σας έκλεψε? Άι κάντε την δουλειά σας και κοίταξε τα δικά σας και αφήστε των άλλων.. εσείς ρε θα κρίνεται με ποιο δικαίωμα? Σαν τι?? Άγιοι? Αμολυντη όλοι?? Σιχτιρι ζα

  2. Δύο ανώμαλες με ψυχολογικά προβλήματα και δυσφορία φύλου φωτογραφίζονται μαζί και λένε πως είναι ζευγάρι. Και τι έγινε; Είναι δυό άρρωστες που μένουν μαζί και ξεχαρμανιάζει η μία την άλλη. Οι αμερικάνοι έχουν τον πολύ ωραίο χαρακτηρισμό για τέτοιες περιπτώσεις friends with benefits φίλοι με πλεονεκτήματα.

Comments are closed.