ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ: Ή ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ή ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ – ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΖΩΝΤΑΝΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΩΡΑ)

Κοινοποίηση:
farmers-parliament

Αυτές είναι κινητοποιήσεις αγροτών που διεκδικούν το δίκιο τους. Χιλιάδες τρακτέρ, χιλιάδες κόσμος, μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να φωνάζουν, να διαμαρτύρονται και μάχονται για τα όσα θεωρούν δίκαια και σωστά για τον κλάδο τους. Για την ακρίβεια, για τις μεταφορές για όλα όσα εμποδίζουν τους πραγματικούς αγρότες να κάνουν τη δουλειά τους και όχι να παίρνουν απλά ευρωπαϊκές επιδοτήσεις.

Καταλάβατε τσιράκια του Κούλη τι πρέπει να γίνει; Πήρατε 300 τρακτέρ και τα βάλατε να κάθονται στην έκθεση της Θεσσαλονίκης και όλα βαίνουν καλώς. Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις λέει στην Ελλάδα και εννούν το δίωρο κλείσιμο των Εθνικών οδών.

Την ίδια ώρα, οι Βρυξέλλες, εκεί που βρίσκονται οι “ισχυροί” της Ευρώπης και αποφασίζουν οικονομικές βοήθειες στον Ζελένσκι, νιώθουν την “καυτή ανάσα” των αγροτών που διαμαρτύρονται.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τι ακριβώς γίνεται στις Βρυξέλλες μπας και πάρετε κανένα μάθημα και εσείς οι Έλληνες αγρότες. Οι ανεξάρτητοι αγρότες. Αυτοί που μπορείτε να υψώσετε φωνή. Και όχι τα τσιράκια της κυβέρνησης!

Έτσι γίνεται ο αγώνας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά πως θα παει Αγρότης ο κακομοίρης ο ανεξάρτητος που δεν έχει να φάει….
    Τι να λέμε τώρα εκεί πάνε τα κοματοσκυλα, κάνουν κ καλά ότι φωνάζουν τσιμπάνε μια υπόσχεση κ τέλος . Ξέρετε πόσοι αγρότες φτωχοί δεν μπορούν ούτε έξω από τ σπίτι τους να βγουν από την μιζέρια. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Πάμε όλοι μαζί ειρηνικά να διαδηλωσουμε υπέρ τον φτωχών των ανεξάρτητων αγροτων, των φοιτητών, της οικογένειας των Ελλήνων. # ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ #
    ΤΡΈΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ..

  2. Σωστά, άμα έχετε τα κότσια τραβάτε στο μαξίμου.

  3. μαζι με τους αγροτες στεκομαστε και οι φοιτητες

  4. Οι Βλαχοι ειναι καλη φαρα! Μαλλον μυζηθροτυρα θελατε να πειτε ! Ντροπη για την Ελλαδα! Εχουνε κατακλυσει ολη την επικρατεια συν λαθροπιθηκια εδεσε το γλυκο!

  5. Οι “ηρωϊκοί Αγρότες” της Ελλάδας δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται.
    Η κλιματική ατζέντα της Ursula είναι προς όφελος των ισχυρών για να τρώμε σκουλικάκια, που αγαπάει κι ο Κούλης μας.
    Ο Αυγενάκης δεν κολλάει μπρίκια.
    Ξέρει πως να φτάσουμε γρήγορα στα σκουλίκια, καθότι σκουλίκι κι ο ίδιος, σαν το αφεντικό του.

  6. Δηλαδή,υπήρχε ποτέ περίπτωση στην Ελλάδα, να δω τους αγρότες,να μπλοκάρουν την κεντρική λαχαναγορά στου Ρέντη ή το λιμάνι του Πειραιά να κατασχεουν π.χ. τα λεμόνια από το Ισραήλ ή τις πατάτες από την Αίγυπτο και να τις χαρίζουν στους συλλόγους που διανέμουν τρόφιμα σε φτωχούς, χαμηλά εισοδητικες οικογένειες και πολύτεκνους ή μονογονεικες οικογένειες,όπως σε Γαλλία,Βέλγιο και Ολλανδία; Χα χα χα. Μόνο και μόνο αν σκεφτεί κανείς το τι είχε παιχτεί με τα άδεια χαρτοκιβώτια, με τους χρυσαυγιτες στην Ραφήνα και το τι θα συνέβαινε από τις αρχές και την κυβέρνηση, σε περίπτωση που θα έκαναν κάτι παρόμοιο οι Έλληνες αγρότες είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα!!!

Comments are closed.