ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ 3.500.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ “ΨΕΚ”. ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ “ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ…

Κοινοποίηση:
5341528

Μόνο ντροπή! Να αποκαλείς ως ψεκασμένους τους ανθρώπους που στέκονται σκεπτικά απέναντι στα πειραματικα εμβόλια κορωνοϊού που αποδεδειγμένα έχουν προκαλέσει πολλούς θανάτους παγκοσμίως και αμέτρητες παρενέργειες.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε ένα που είδαμε στο Πρώτο “Ψέμα”. Τα σχόλια δικά σας…

Ποιοι είναι οι «ψεκ» αρνητές των εμβολίων – Κυρίως άνδρες, ηλικίας 17-44 όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και δηλώνουν ότι δεν φοβούνται – Το 68% των πολιτών εμπιστεύεται τα εμβόλια -Tο 12% των μη εμβολιασμένων θα μπορούσε να πειστεί από τον γιατρό του
Το 68% των πολιτών εμπιστεύεται τα εμβόλια, το 12% των μη εμβολιασμένων θα μπορούσε να πειστεί από τον οικογενειακό του γιατρό, ενώ το 75% όσων δεν έχουν εμβολιαστεί δεν φοβούνται τον ιό. Τα στοιχεία προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποίησε η ALCO, για λογαριασμό του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), σχετικά με τη στάση των πολιτών για την πανδημία και τον εμβολιασμό.

Από το συνδυασμό των ευρημάτων της έρευνας, προκύπτει ότι τα 2/3 του πληθυσμού ανησυχούν για την πορεία της πανδημίας, θεωρούν ότι ο εμβολιασμός μπορεί να νικήσει τον ιό, εμπιστεύονται τα εμβόλια και έχουν εμβολιαστεί ή κλείσει ραντεβού. Αντιθέτως το 1/3 δεν φοβάται την Covid-19 και δεν έχει εμβολιαστεί. Πρόκειται περισσότερο για άνδρες, και άτομα ηλικίας 17 έως 44 ετών.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας αυτό το 1/3, δείχνει ποσοτικά ικανό να εμποδίσει την επίτευξη ανοσίας στην κοινωνία, πολύ περισσότερο όταν ένα μέρος του φαίνεται να σκέπτεται να εμβολιαστεί, σε αντίθεση με έναν «σκληρό» πυρήνα, της τάξεως του 40% που δηλώνει ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί και δείχνει αμετακίνητο στις απόψεις του, ανέφερε κατά την παρουσίαση της έρευνας ο κ. Παναγόπουλος. Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας, είναι η πεποίθηση ότι δεν απειλείται από τον ιό. Μόνο το 25% όσων δεν πρόκειται να εμβολιαστούν φοβούνται ότι μπορεί να αρρωστήσουν σε αντίθεση με το 51% των εμβολιασμένων. Επιπλέον το 35% όσων δεν πρόκειται να εμβολιαστούν θεωρούν ότι ο εμβολιασμός μπορεί να νικήσει την πανδημία, όπως και το 76% των εμβολιασμένων. Σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων η πλειοψηφία των ερωτηθέντων τα θεωρεί αρκετά ασφαλή (38%) ή πολύ ασφαλή (25%) ενώ ένα ποσοστό γύρω στα 22% δεν τα θωρεί ασφαλή.

Επίσης, οι απαγορεύσεις για τους μη εμβολιασμένους και η υποχρέωση εμβολιασμού μπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγή στάσης μέρους της ομάδας που αρνείται να εμβολιαστεί (33%). Επίσης το 12% των ανεμβολίαστων δηλώνει ότι θα μπορούσε να επηρεαστεί από τον προσωπικό του γιατρό. Ωστόσο το 44% ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορούσε να επηρεαστεί από τίποτα.

Σχετικά με την αντίληψη για υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων η πλειονότητα τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για υγειονομικούς (73%) και εργαζόμενους σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων (73%), ενώ πολύ υψηλά είναι τα ποσοστά για εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς (65%), εκπαιδευτικούς (64%), δημόσιους υπαλλήλους που έρχονται σε επαφή με κοινό (61%) και εργαζόμενους στην εστίαση (60%).

«Ο εμβολιασμός για τον Sars-Cov-2 αποτελεί πράξη ατομικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Καλούμε τους συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιασθεί και διακινδυνεύουν την υγεία τόσο τη δική τους όσο και του κοινωνικού συνόλου να το πράξουν άμεσα. Τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και αποτελούν το ισχυρότερο όπλο της επιστήμης ενάντια στο φονικό ιό. Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, να λειτουργήσουν οι κοινωνίες και να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Καλούμε τα μέλη μας να συστρατευτούν στην προσπάθεια για την ενημέρωση των πολιτών που έχουν επιφυλάξεις για τα οφέλη του εμβολιασμού και να συμμετάσχουν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα», τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

Τα στοιχεία της έρευνας παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, τον Α’ αντιπρόεδρο Φώτη Πατσουράκο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας ALCO Κώστα Παναγόπουλο, στο πλαίσιο διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. Οι δημοσιοκάφροι του Πρώτου Φλέματος/Ψέματος είναι Μισάνθρωποι!
    Κάνουν αισχρή προπαγάνδα κοιμίζοντας τον κόσμο με τα ψέματά τους.

  2. Το Πρώτο Φλέμα/Ψέμα είναι η χειρότερη εφημερίδα της Ελλάδος. Οι δημοσιοκάφροι αυτής της χυδαίας φυλλάδας είναι κομπλεξικοί, φασίστες, ανήθικοι και κακιασμένοι μέχρι αηδίας. Απαράδεκτοι και Απάνθρωποι.

  3. Λοιπον, Παιδες! Εαν ειχα αυτα, που εχουν οι αντρες, θα ειχαν γινει τουμπανο, απο τις μ@λακιες τους! Τους Βαρεθηκα! Καντε κατι, να τελειωνουμε με δαυτους! Αρκετα κρατησε, το “αστειο”!!!
    Υ.γ. Παρατηρω οτι, ενω υπαρχουν σχολια, πιο μπινελικωτα απο τα καυστικα δικα μου, πολλακις δεν τα βλεπω! Πεφτει λογοκρισια, πουλακια μου; Ή μηπως προσπαθειτε να διαφυλαξετε, την υστεροφημια μου, επειδη με αγαπατε;

  4. Αυτοι πού μιλάνε για ψεκ, εάν τους πει ο σκαι πως η μάνα τους είναι π@υτανα θα το δεχτούνε. Αυτοί οι γ@μημενοι κατέστρεψαν την πατρίδας μας, αυτοί που ό,τι τους πούνε στα μμε θα το κανουν
    Μέχρι εμβόλιο κάνατε μ@λακες, αυτή είναι η νοημοσυνη σας.

  5. Για την μετάλλαξη τους την Δ
    Από ότι φαίνεται εξελίσσεται σε μια απλή και μεταδοτική γρίπη που τα εμβόλια καμία προστασία δεν προσφέρουν. Το ότι “κοκκίνισε” η Ελλάδα (από τους “ένοχους” όπως λένε τα συστημικά παπαγαλάκια) , αυτό με βάση τα ανωτέρω είναι ότι καλύτερο για να αποκτηθεί η ανοσία της αγέλης .
    Άρα ούτε εμβόλια , ούτε κλεισίματα ούτε τίποτε

    Όμως άλλες είναι οι εντολές .

  6. Η φυλακή είναι κοντά θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος

  7. ελεεινοι τρισαθλιοι τσιρακια του κουλη οταν πεση η χουντα δεν θα ξερουν που θα κρυφτουν

  8. Ο πρόεδρος του Π.Ο.Υ. είπε πως αποκλείεται να γυρίσετε στην παλιά κανονικότητα……τι δεν καταλαβαίνετε ρε ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ;;;;;είτε τα κάνετε είτε όχι το ίδιο…..μέχρι την επέμβαση Του Θεού…..

  9. Η ΑΛΕΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙ

  10. Πρώτοψέμα, όπου σιχαμερά δημοσιογραφικά σκουπίδια γλείφουν την κυβέρνηση σε κάθε άρθρο καί ξεπλένουν κάθε είδους συμφέροντα. Κανένας δημοσιογράφος με αξιοπρέπεια δεν θα δεχόταν να δουλέψει εκεί, οπότε αναγκάζονται να προσλαμβάνουν τον οχετό, πού ούτε γραμματική δεν κατέχουν.

  11. Πέφτουν οι μάσκες για όλους και για όλα. Τίποτα δεν ξεχνιέται. Θα σταματήσει κάποτε η θεία από το Σικάγο να στέλνει χρήμα και τότε θα παρακαλάνε πάλι να πάρεις την βρωμοφυλλάδα τους. Τότε οι ψεκ θα γίνουν πάλι αναγνώστες. Αρχ%^δια θα πάρουν όμως. Στο δρόμο θα καταλήξουν τα κωλόπαιδα.

  12. Στέφανε δώσε πόνο. Πονάει τους ρουφιάνους του ψέματος.

  13. Όταν ακουν να φωνάζουν κάποιον κ@λοπαιδο οι πρώτοι ψεύτες γυρίζουν και ψάχνουν να δουν ποιός είναι. Τα ρεζίλια της ντροπής. Σαρκοβόρα τέρατα που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι.

  14. Οι μ@λ@κια έχει βαρέσει κόκκινα τους ρουφιάνους του πρώτου ψέματος. Πουλάνε και τις μάνες τους ακόμα για ένα δολάριο. Η ντροπή της δημοσιογραφίας μαζί με την άλλη τη σαύρα του νεςφακιτ

  15. Το πρώτο θέμα δεν έχει καμία ηθική και κανένα σεβασμό περί ελευθερίας λόγου και έκφρασης. Πληρωμένα ζητιανάκια του παγκόσμιου συστήματος. Κανένας στο κωλοσάιτ τους κάνένας την παλιοφυλλάδα τους που για να πουλήσει βάζει μερέντες και σερβιέτες. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως και εκεί που φτύνουν θα γλύφουν.
    Στέφανε μη προδώσεις ποτέ. Είμαστε μαζί σου.

  16. Καμία μήνυση στο πρώτο ψέμα θα κάνει κανένας επιτέλους;

  17. @kyriakos @ilias @πειραιωτης μαουνιερης ειναι μερικα απ τα τρολ του σαιτ που κανουν εμπρηστικα σχολια σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη για τα εμβολια…

  18. Αυτά είναι αυτά που φαίνονται. Βάλε τι παίρνουν τα τουρκοκάναλα και κάτω από το τραπέζι και από μκο.

  19. Από πότε το “Ψεκ” είναι δόκιμος όρος για να χρησιμοποιείται σε τίτλο άρθρου μιας υποτίθεται σοβαρής ιστοσελίδας; Ντροπή στο ΠΘ! Έγραψαν ένα άρθρο προπαγανδιστικό, φιλοκυβερνητικό, μεροληπτικό που σπέρνει την διχόνοια.

  20. Εχει καταντησει τελειως αναξιοπιστο το ΘΕΜΑ. Μαλιστα αν γραψεις καποιο σχολιο που δεν ακολουθει την γραμμη της εφημεριδας, απλα κοβεται! Ακουω οτι ειναι υπερχρεωμενο οπως η Real του Χατζηνικολαου και παρακαλαει για καμια διαφημιση (ισως γι αυτο χαιδευει τον Μαρινακη…) Γεγονος παντως ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με τα πρωτα χρονια της κυκλοφοριας της και μαλλον ειναι ζητημα χρονου ή να πωληθει στο γνωστο μονοπωλιο ή να κλεισει και να γινει ηλεκτρονικη οπως το Εθνος!

  21. Με τόσα λεφτά που έχει πάρει από τις λίστες πέτσα τι άλλο θα έγραφε ψεκασμένοι είναι όσοι πιστεύουν το άρθρο του πρώτου ψέμματος… Μόνο από αυτό που γράφει ότι το εμβόλιο είναι το ισχυρότερο όπλο έναντι του ιού καταλαβαίνεις ότι τα έχουν πάρει… Αφού όχι μόνο κολλάς αλλά δεν έχεις ούτε αντισώματα μετά από λίγους μήνες οπότε ειδικά οι νέοι κινδυνεύουν περισσότερο από τα πειραματικά εμβόλια… Το ισχυρότερο όπλο έναντι στον covid-19 είναι τα μονοκλωνικά αντισώματα που αντιμετωπίζουν άμεσα την λοίμωξη του αναπνευστικού και έχουν λιγότερες παρενέργειες αλλά εντελώς τυχαία δεν έχουν πάρει έγκριση ενώ πέρασαν 10 μήνες ότι έχει γίνει δηλαδή και με το ρώσικο εμβόλιο…

  22. εαν δεν ηταν η οικογένεια Λασκαρίδη να δινει λεφτα μεσω offshore στο Πρωτο Θεμα, η εφημεριδα θα ηταν παρελθον. Χρωσταγε και στον κουλουρα της γωνιας. Βαζει δικους της υπαλλήλους να σχολιαζουν προκλητικα για να εχει απαντησεις στα αρθρα. Ετσι εικονικα ανεβαζει την επισκεψιμοτητα ωστε να πουλησει διαφημιστικο χωρο. Μια απάτη που την ξερουν απο τις διαφημιστικες και δεν “τσιμπανε”.

  23. Έχω σταματήσει να διαβάζω Πρώτο Ψέμα αρκετά χρόνια, διότι κάθε φορά που διάβασα είχα τάσεις για ΕΜΕΤΌ!

  24. Τους έστειλα μήνυμα να διαμαρτυρηθώ. Φυσικά δεν το δημοσίευσαν. Όταν πέθανε ο Θέμος πήραν την κάτω βόλτα. Αν ζούσε δε θα το επέτρεπε αυτό.. Δεν ξανα μπαίνω. Ούτε 1 κλικ..

  25. Αν ο Ερντογαν κάνει το απενενοημενο και επιτεθεί σε κάποιο Ελληνικό νησί, αυτοί οι άνδρες που δεν φοβούνται θα κληθούν να το υπερασπίσου. Γι’ αυτό, αντε ουστ… μην μου ξεφύγει τίποτα ασεμνο…
    Αλλά τότε αυτοί θα είναι καλοί, και οχι ψεκασμενοι.
    Θου Κύριε…

  26. Εκανες το μπολι

    Θα ξαναψηφιζες νδουλα

    Ειπες πως ειμαι ΨΕΚΙ

    Λεω πως εισαι ΔΟΥΛΑ.

  27. Μονόδρομος τα εμβόλια, ακριβώς όπως μονόδρομος ήταν και τα μνημόνια. Στο ίδιο έργο θεατές.

  28. Μπραβο στεφανε καλα τα λες το διαβασα κ αηδιασα.

    1. Εδώ που φτάσαμε το ίδιο λένε και Έλληνες μετανάστες στο Εξωτερικό.

  29. Όταν σχολιάσεις υπερ των αντι πέφτει λογοκρισία.

    1. Αφού ξέρουν ότι δεν τους παίρνει. Το 90% από αυτά που λένε οι πάσης φύσεως δήθεν σοβαροί κυβερνητικοί δούλοι είναι μαλακίες και για αυτό συνεχώς τα αλλάζουν και επιβεβαιώνουν τους «ψεκ». Απλά δηλώνουν πλήρως υποτεταγμένοι στο σύστημα το οποίο είναι μεν πολύ καλά οργανωμένο και γι’αυτό καταπιέζει τόσο κόσμο,άλλα δεν είναι αιώνιο.

  30. Κι εμείς τους ΄΄μη ψεκ ΄΄ τους λέμε μολυσμένους . Τι να κάνουμε τώρα ? θα μπορούσαμε να τους πούμε και μελλοθάνατους , @

  31. λακέδες των πάσης φύσεως οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων οι πρωτο-ψεματάδες. Μαντρόσκυλα της συμμορίας του Μητσοτάκη. Τα κάνουν αυτά γιατί τρέμουν στην ιδέα αν έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία θα τους αλλάξει τον αδόξαστο ο ρουβίκωνας.

    1. Πόσο ΣΤΟΚΟΣ….
      .
      ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΈΕΕΕΕΕΕΕ..

    2. Ηταν με τον Τσιπρα,τώρα είναι με τον Μήτσο, αυριο ποιός ξερει,ανεμόμυλοι.

    3. Τι λες ρε; Μαζί είναι οι νεοταξίτες των 5 από τα 6 κόμματα, γενοκτονία ενάντια στους Έλληνες εκτελούν με εντεταλμένη υπηρεσία.

      Για τον Βελόπουλο έχω μόνο έχω επιφυλάξεις. (6ο κόμμα)

  32. Όλες οι κυβερνήσεις ανά τον Κόσμο κάνουν ακριβώς το ίδιο….Τι ψάχνουμε να βρούμε??Όλα είναι προσχεδιασμενα παγκοσμίως…

  33. Όσα εμβόλια και να κάνουμε τη ζωή μας δεν πρόκειται να την πάρουμε πίσω , αλλά ούτε ανοσία θα υπάρξει. Άσε που στους περισσότερους έχει λήξει (αν την απέκτησαν ποτέ ) ,κατ’ άλλα έχουν πιστοποιητικό υγείας ! Πόσο σουρεάλ είναι όλο αυτό!! Δυστυχώς , από δω και πέρα δε θα είναι τίποτα όπως πρίν! Η σαπίλα τους μας καταστρέφει λίγο λίγο!

  34. Στη Λάρισα πέθανε γυναίκα λόγω του εμβολιασμού. Εργαζόταν σε κλινική. Ο σύζυγός της καταγγέλλει στην εφημερίδα Ελευθερία.

  35. φωτιά και τσεκούρι…νομίζουν όλοι αυτοί ότι θα ζούν για πολύ ακόμα;

  36. Εδώ εμβολιαστούν και Πακιστανοί μερικοί γενικά αυτοί είναι λορδοι με όλοι την σημασία δεν τους ξεχωρίζεις έχουν πάρει ελληνική παιδιά ενοτήτων αλλά αγγλική προφορά ύφος 10 καρδινάλιοι προϊστάμενοι επιχειρήσεων κλπ λόρδος σωστοί

  37. Νεοταξική σαπίλα. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο η προσκύνησις του Κούλη.

Comments are closed.