ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ! ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Κοινοποίηση:
troxaio-varis

Δύο νεκροί 19 ετών, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, και δύο 19χρονοι τραυματίες – ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – είναι το αποτέλεσμα του σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην παραλιακή Λεωφόρο (Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή), λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Κρατικό Νίκαιας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και μια μοτοσυκλέτα ενώ στο σημείο παρασύρθηκε και πεζός μετά την καραμπόλα των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ΙΧ κατέβαινε την λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με μεγάλη ταχύτητα. Οι εκτιμήσεις της τροχαίας αναφέρουν πως το ΙΧ πήγαινε με 180 χλμ/ώρα.

Το όχημα πέφτει κάνω σε άλλα δυο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά, γίνεται καραμπόλα και στο τροχαίο εμπλέκεται και μια μοτοσυκλέτα.

Το ένα ΙΧ έπεσε σε μάντρα και τη γκρέμισε, ενώ από την άλλη πλευράς συνεχίζει την τρελή πορεία και καθώς ενέχει πέσει πάνω στα δυο ΙΧ, έπεσε σε έναν φοίνικα που υπήρχε και κόπηκε στη μισή και σε μία κολόνα.

Τα αυτοκίνητα κόπηκαν στη μέση ενώ οι φωτογραφίες του τροχαίου από το Forum 3Β είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, στη Βουλιαγμένης προς Αθήνα, είχαν βρει το θάνατο ο Τζορτζ Μονογιός και ο Mad Clip.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. …..ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…..ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…..ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙ ΟΛΑ …..ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ….

  2. ανίκανοι δημοσιοφαγάνες μαφία του κράτους κομμάτων τραπεζών και πολιτικών, μόνο για σκυλοπρόστιμα των 30.000 αν κλωτσησεις σκυλο είναι ικανοί.
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΛΕΟΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ “…ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ…” ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ “…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ” ΖΩΑΑΑ -ΕΤΟΙΜοΘΑΝΑΤΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ή ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΙΣΑΣΤΕ;

  3. Πόσα ακόμη δυστυχήματα θα πρέπει να γίνουν σε αυτή την ευθεία, για να πειστούν οι αρμόδιοι να τοποθετήσουν μπάρες; Λίγο να φύγεις, θα καρφωθείς σε δέντρο, ή θα περάσεις στο αντίθετο ρεύμα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει λόγος που δε το κάνουν;

  4. Μαλακισμένα παιδιά πλουσίων που πίνουν και τρέχουν σαν μαλάκες και σκοτώνονται σαν μαλάκες.Άντε να αραιώνουμε από τέτοια άχρηστα τσόλια

  5. ΣΤ Τα εγραψες ολα. Αυτα ειναι τα συμπτωματα που φερνουν αυτα τα γεγονοτα. τιποτε αλλο

  6. Αυτά αφήνουμε να μαθαίνουν αυτά τα σκουπίδια οι τραπερ στα παιδιά μας.Ταχυτητα, γυναίκες και χασίσι. Πουθενά αστυνομία το βράδυ. Φυλάνε όλοι τα ζουλάπια. Και μετά πιστεύετε ότι αυτό το κράτος νοιάζεται για τους πολίτες τους.Α ρε ραγιάδες

  7. Κακομαθημένα και κυρίως παρατημένα παλιόπαιδα που βγάζουν τα απωθημένα τους όταν τους δίνουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου οι ελεεινοί γονείς τους. Και δυστυχώς την πληρώνουν και άνθρωποι που βρίσκονται στο δρόμο . Κατάντια κοινωνίας.Οι μανάδες στα μπότοξ στα νυχάδικα και στο ινστα, και οι πατεράδες στις γκόμενες στις καφετέριες και σε βρωμοδουλιές για εύκολο χρήμα. Εκεί θέλανε να φέρουν την κοινωνία και τα καταφέρανε. Τσιμουδιά λοιπόν και ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του.

  8. Δωστε και στα…νεαρα αγρια τσολια κανα ξυραφακι να ξυριστουνε που το παιζουνε και αντρες ! Δυστυχως η ευτυχως η δυναμη της τροχαιας πρεπει να διπλασιαστει και να κωβει κωλους! Καθε μερα αυτη η νεολαια επιλυει το….δημογραφικο ! Εχει παραχωρησει η Κουλαρα… δημοκρατικες διαδικασιες αφανισμου του γενους!

  9. εκπληκτικοί στο να μαζεύουν συντρίμμια. Για περιπολίες ούτε λόγος. Άντε κανα μπλόκο με ραντάρ ταχύτητας κάπου που η σήμανση είναι λανθασμένα χαμηλή για σιγουράκια κλήσεις όταν πάρουν παραγγελιά από ψηλά.

  10. μπραβο σας! μαθατε τους νεους να μην σεβονται την ζωη την αξια της ανθρωπινης ζωης,αιμα στην ασφαλτο,μαχαιρωματα,μπουνιες και κλωτσοπατιναδα στα σχολεια,..δυστηχως ολοι οσοι ασχολεειστε με τα παι δια αποτυχατε.

  11. ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΝΕΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΜΑΓΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ.
    ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝΕ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ.!!!@
    ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΟΣΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΣΤΥΛΟ Η ΒΕΛΟΝΑ Η ΚΕΛΙ.

  12. Κωλόπαιδα που βγαίνουν για ράλι και σκοτώνουν αθώους

  13. Πως δεν πήραν στο λαιμο τους κανέναν κακομοίρη να λες.

  14. Αν δεν κάνω λάθος, στην περιοχή έχει καλή ορατότητα, απλά ο νεαρός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και ίσως δεν είχε και καλή όραση για να καταλάβει την απόσταση και την ταχύτητα των άλλων οχημάτων…

  15. ένα μαλακισμένο που ήθελε να το παίξει Νίκι Λάουντα, σκότωσε τόσο κόσμο.

  16. η ΓΕΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠ……!!!!!
    ΦΑΤΕ ΚΑΝΑΚΗ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ + ΑΔΩΝΙΔΕΣ.
    χαχαχαχαχ

  17. Aυτοκινητα χωρις σασι τσιγαροκουτα μονο ταχυτητα και ασφαλεια μηδεν προσφερουν αλλα αποτελουν ειδανικα οπλα στα χερια αμουστακων νεαρων και μην βρεθουν στο δρομο σου…..

Comments are closed.