ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ, ΞΥΠΝΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ “ΠΑΝΕ” ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ – ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ «ΠΑΙΔΙ» ΤΗΣ GOLDMAN SACHS, ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ GAY ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
stefanos_kasselakis28081

 

Ένα  σχόλιο έκανε υποψήφια συμβούλος στον δήμο Καβάλας και προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου της πόλης, Θεόδωρου Μουριάδη, ο οποίος και τη διέγραψε από τον συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος».

Ειδικότερα, η υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο Κρηνίδων, Σοφία Σαρρίδου, προχώρησε σε “ομοφοβικό” σχόλιο (όπως τώρα το χαρηκτιρίζουν) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Καβάλα.

 

Η Σοφία Σαρρίδου έγραψε χαρακτηριστικά σε σχόλιό της σε ανάρτηση στο Facebook ότι «είναι η ευκαιρία μας να δούμε πόσες βάρκες θα κουνηθούν στην πόλη μας».

transparent transparent (1) Καταγραφή

Οι αντιδράσεις

Το εν λόγω  σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του Θεόδωρου Μουριάδη, που ανακοίνωσε πως η εν λόγω υποψήφια τίθεται εκτός συνδυασμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Καβάλα.

Όπως σημείωσε σε ανακοίνωση του ο Θεόδωρος Μουριάδης, «τα σχόλια της κ. Σοφίας Σαρρίδου, υποψήφιας της παράταξής μας στο Τοπικό Συμβούλιο Κρηνίδων, σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του κ. Στέφανου Κασσελάκη στην Καβάλα, είναι απαράδεκτα, τα καταδικάζω απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο “Σύγχρονος Δήμος” έχει αποδείξει ότι σέβεται απολύτως την όποια διαφορετικότητα οποιουδήποτε ανθρώπου και ότι δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιου είδους ρατσιστικές και ομοφοβικές συμπεριφορές. Ως εκ τούτου, η κυρία Σοφία Σαρρίδου δεν αποτελεί από σήμερα μέλος του “Σύγχρονου Δήμου”» συμπλήρωσε στη δήλωσή του ο δήμαρχος Καβάλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

61 Σχόλια

  1. Τελικα οι Ελληνες εχουν διαλεξει την πουστία σε όλες τις εκφανσεις του βίου. Περαστικά σας!

  2. Μέχρι και ο Μπαρουφάκης το είπε σήμερα!!Ο σύριζα έχει πεθάνει και ο Κασσελάκης ήρθε για να βάλει την ταφόπλακα!!
    ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΙΔΕΣ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ αρδ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΕΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ….ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΕ 15 ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ. ΑΣ ΛΟΥΣΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ !!!!??

  4. Επειδή θ μου σταματήσει ο εγκέφαλος,πως γίνεται επιλαχών βουλευτής ( 6ος κατά σειρά κιόλας) να βάζει για υποψηφιότητα να μπει και στην βουλή και σαν αρχηγός κόμματος;
    Κάτι σαν τον Χαρδαλιά και άλλους που σουλατσάρουν σαν υπουργοί χωρίς να είναι βουλευτές, όλα ισιώμα στα αυταρχικο τυραννικο Ελλαδσταν.

  5. Π@ύστης & Αριστερός. Που το περίεργο. Επιτελούς βγήκαν όλες μαζί έξω από την ντουλάπα εκεί στον Σφύριζα και στα ψευταριστερά του!
    Τέρμα το θέατρο. Αυτό είναι. Φουλ αερητζήδικα φράγκα και μόνο ροδέλα. Yolo colo.

    1. Καλλιτεχνης 2 φορες συμφωνα με τον σχωρεμενο χατζηδακη…

  6. ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ

  7. Βλέπω πολλούς που χαίρονται με την αποπομπή της εν λόγω κυρίας, μπράβο της πάντως, όσο για τους λάτρεις της οπισθιας αυτοκίνησης και τον δούλο της νέας τάξης και των φρούτων αυτής, δημαρχο, έχει ο καιρός γυρίσματα.

  8. ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ ΤΗΝ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

  9. οπότε ανοίγεις την τηλεόραση βλέπεις την ψαροκασελα ,λες και είναι έτοιμοι να εξαφανίσουν τον ντορογιο και να βάλουν αυτόν .
    τόσο διαφήμιση ούτε στον ντορογιο δεν κάνανε .
    πολύ νωρίς μας τον διαφημίζουν θέλουν να μας πουν κάτι

  10. Μάλλον ο Μουριάδης την κουνάει την αχλαδιά και θίχτηκε και ο ίδιος ή έδειξε την υποταγή του στον εκλεκτό γκέουλα πράκτορα των Αμερικλάνων

  11. καλα την εκαναν και την διεγραψαν , οταν δεν εχει τιποτα να πει και καταφευγει σε ειρωνειες και σεξιστικα σχολια ( οντας ασχημη και κοκοτσουνη ) , τοτε δεν υπαρχει λογος να διεκδικει την ψηφο απο κανεναν , αντι να ασχοληθει με τα προβληματα και να προτεινει λυσεις , ειρωνευεται τον κασελακη ,τουλαχιστον αυτος ειναι ομορφος και αυτη ασχημη .

    1. Καλλιτεχνης 2 φορες και συ μωρη λουγκρα; συμφωνα με τον σχωρεμενο μανο χατζηδακη!

      1. Πεταχτηκε το τιποτα να πει την τιποτενια μαλακια του και μαλιστα να πιασει στο στομα του τον Μανο Χατζιδακη , τον κορυφαιο μουσικοσυνθετη που μαλιστα ηταν ομοφυλοφιλος , τε-τρακυμια στο κρανιο ρε φιλe μιλαμε , οχι απλα τρικυμια , ελεος με τον καθε τιποτα , εχετε καψει και τα λιγα εγκεφαλικα σας κυτταρα./

    2. «οντας ασχημη και κοκοτσουνη»
      Το σχόλιο αυτό δεν είναι ρατσιστικό ούτε σεξιστικό, αλλά το πως κουνιούνται οι βάρκες είναι. Έχετε κάνει το μαύρο άσπρο με την τρικυμία που έχετε στο κρανίο σας.

  12. Καλά ν πάθουν οι δήμαρχοι αφου βάζουν τ καθε αγράμματο σκουπίδι υποψήφιο. Όλοι οι ψεθτοεθελοντες εγιναν υπιψηφιοι. Ντροπη ξεφτιλες γι αυτο τ παιζετε φιλανθρωποι; Αυτη η κοτα η αγράμματη δεν ήξερε οτι όταν μπαινεις σ κομμα δεν λες τν αποψη σου αλλα ότι λεει ο αρχηγος σου;

    1. Θα συμφωνησω εν μερει , Μπηκα στο προφιλ της στο facebook , επιπεδο κατω του μηδενός μιλάμε .αμφιβάλλω αν έχει βγάλει και το δημοτικό σχολείο η κυρία ,στο τελος διαφωνώ όμως , μπορεί καποιος να λεει την αποψη του οταν ομως εχει να πει κατι ουσιαστικο και θετικο , οχι βλακειες , γιατι η κυρια οχι για υποψηφια δημοτικος συμβουλος δεν κανει αλλα ουτε για καθαριστρια

      1. Μάθετε στη ζωή σας και οι δύο τα εξής : Ποτέ δεν κρίνουμε αυτό που λέει κάποιος απ’το ποιος είναι, αλλά αν λέει την αλήθεια πράγμα που έχει δικαίωμα, ακόμα και αν είναι η ίδια η μάνα μας. Επίσης να μάθετε να υποστηρίζετε το δικαίωμα του να λέει κάποιος αυτό που θέλει έστω και αν διαφωνείτε. Καταλάβατε; Όχι είπε κάτι ο επώνυμος άρα μπράβο έτσι είναι. Αυτό κάνουν τα ζώα που ότι τους δίνουμε τρώνε ευχαριστημένα. Αλλά φυσικά διαφωνείτε γιατί μπορεί να έχετε και οι ίδιοι ιδιαιτερότητες ε; Όσο για την γνώση και τα μεταπτυχιακά καλά είναι, αλλά εκείνος ο καβαλάρης στη Σταδίου Θοδωρής το όνομα του, εκείνος ο Ωνάσης π.χ. είχαν ένα προσόν έξυπνο, ξυράφι μυαλό τίποτε άλλο.

  13. Ρε αντε γαμηθειτε ρε με τον κάθε φυτευτο πουστη!!

  14. Μέχρι και Τσίπρα παλευόταν το πράμα. Από Τσίπρα και πέρα, ..να μας κλαίνε οι ρέγγες. Δε μπορείς να πεις πλέον “και μη χειρότερα”. Θα διαψευστείς, ..στο πολύ άνετο.

  15. Ο παππούς μου δεν τους έλεγε διαφορετικούς αλλά Πούστηδες , εξού και η λέξη “πουστία”που συμαίνει ότι στην έχει κάνει ανήθικα και άσχημα ,

  16. Κοίτα πως φαίνονται σιγά σιγά κ οι δήμαρχοι,το σύκο κάτω από την συκιά θ πέσει,έχουν να φανερωθούν πολλές “κρυφές πηγές”

  17. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ. ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ)

  18. Μία λάθος λέξη του πατέρα Κασσελάκη, δημιούργησε όλο αυτό το ζήτημα.
    Αν ήταν το παιδί σας gay, τι θα κάνατε? Θα τον διώχνατε? Εγώ όχι.
    Κακώς διώξανε και την κ. Σαρρίδου, από αυτόν τον συνδυασμό για τον Δήμο.
    Η ελευθερία του λόγου, δεν πρέπει ούτε να περιορίζεται, ούτε να απαγορεύεται.
    Δεν είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι, να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και να αποδέχονται τα ίδια πράγματα, διότι αυτή είναι η ουσία της Δημοκρατίας.

    1. Θα τον πηδούσα γιατί είμαι από την Αλαμπάμα…

      1. Αν ήταν gay ο γιος μου, δεν θα ήταν για τα μούτρα σου.
        Κάνε μια βόλτα στο L.A. ή στο NYC και θα βρεις μπόλικους να κάνεις τις “μαγκιές” σου, κ. από την Alabama.
        Ειδικά στην California οι Γονείς παιδιών του Δημοτικού, μπορεί να καταλήξουν να χάσουν την Κηδεμονία των παιδιών τους, αν εναντιωθούν στην αλλαγή φύλου.
        Γι’ αυτό λοιπόν, άσε τις ηλιθιότητες και κάνε κάτι καλό στη χώρα που σε φιλοξενεί.

  19. Το ρεζίλι που παθανε οι αριστεροί τό φυσάνε και δεν κρυώνει . Ποιός άντρας θά πει ότι ψηφίζει συριζα καί δεν θά ντρέπεται; Καί με τί μούτρα θα πάει κάποιος σέ καφέ, ταβέρνα, μπάρ οπουδήποτε να πει ότι είναι αριστερός και δεν θα τόν παίρνουν στο ψιλό γαζί που λένε.χαχαχαχα.

  20. Έλα με τον οπισθογεμή αριστεριστή της μπανάνας….Βολξβάγκεν κλούβα ο κασελοβεντέτας….. Τι και αν εχει ξεσκατίσει πάτους και πάτους;;;Η αριστερά το κάνε πολλά χρόνια…..

  21. Καλά, τρελαίνονται με το που βλέπουν κάποιον να μιλά ανοιχτά εναντίον των κίναιδων. Το πρόβλημα των αρχόντων αυτό είναι. Μην τυχόν και τους θίξουν. Σύστημα σαπίλας.

  22. Ρε δωστε στις Σβαμποκλανιες και κανα φρεντοτσινο, καμμια σμαρτοφονια να το παιζουνε πιο trendy?

  23. Ανωμαλιας το καγκελον! Ουστ βωθροπουσταρια! Δεν πλημυριζει και στη Σπαρτη να γινουνε δεκα Καιαδες να φυτευτειτε “προοδευτικοι” ανωμαλαρες?

  24. Ιουδαίος, αριστερός, γκέυ, αντιρατσιστής, αντιφασίστας, όλα τα καλά μαζεμένα σε έναν άνθρωπο

  25. Έτσι μπράβο ρίξτε τις μάσκες και στηρίξτε τον Κουλη γιατί με την αγάπη που δείχνει η κοινωνία στον πολιτικό που τις λέει μόνο αλήθειες δεν τα βλέπουμε καλά τα πράγματα για το καθεστώτος σας.

    1. Μόνο τα τουρκοκάναλα δείχνουν αγάπη στον Κασελάκη γιατί οι καναλάρχες είναι ανθέλληνες και θέλουν την αντικατάσταση των Ελλήνων από λαθρομετανάστες. Ο Κασελάκης δεν λέει τίποτα για τις απειλές από τον Ερντογάν, την προδοσία των Πρεσπών, τις Πρέσπες του Αιγαίου που θέλουν οι Κουλοτσιπροανδρουλάκηδες, τους λαθρομετανάστες! Μας λέει μόνο πως γνωρίστηκε με τον …Τάιλερ! Ηλία γερά, εσύ έχεις την αγάπη του λαού και παίζεις μόνος σου πλέον με το ανθελληνικό τόξο που θέλει γάμους γκέι και μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!

  26. μηπως αυτος που την διεγραψε κουναει την συκια ????

  27. Ξέρεις τη με νευριάζει ότι η ομογένεια και με το δίκιο τους παιδιά έχει διαλέξει πατρίδα οκ μπορεί να έχει ένα σπίτι Ελλάδα να έρχεται ποτέ ποτε η αυτή και τα παιδιά της κλπ αλλά μέχρι εκεί για ότι έχει Ελλάδα φορολογικές Αμερική όχι εδώ τελείωσε εργάζεται εκεί δεν μπορούμε να δίνουμε συνέχεια ρέστα ρεπορτάζ κλπ κλπ ,είμαστε μόνοι μας πάρτε το είδηση και το σωστό αυτό είναι έχουν δικά τους προβλήματα

  28. Ομιλία Γεραπετριτη Ομογένεια θα θα θα ,,,αντίστροφη λόγου Ελπιδοφόρος στων Κυβερνήτη Κύπρου κλπ η μεγάλη σύσφιξη σχέσεων με τη Κύπρο και την Ελλάδα θα θα θα ακόμα ελπίζετε σε μπανσνοφλουδες

    1. Θα την ήθελες κομπλεξικό για μια βραδια;;;
      Η μήπως προτιμάς τον πεολοχισμο και τις κουνιστες βαρκούλες;;;

  29. οι ρατσιστες ντροπιαζουν την Ελλαδα

    1. Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι κατά των Ελλήνων.

    2. Γνήσιος “έλλην” από το τουρκοποντιστάν, με τα δήθεν αρχαία ποντιακά, που είναι μισά τούρκικα και μισά λαζοελληνικά…

  30. Αυτός πηδιέται με τον γκόμενο. Μεθαύριο θα πηδήξει και τον γυιό σου. Αλλά έτσι είναι όταν μιλάει το χρήμα. Με το να διώξουν την κυρία Σαρίδου, ας τολμήσει να μιλήσει τώρα κανείς κατά του Κασσελάκη. Τα παλιά τα χρόνια αν κάποιος τολμούσε να πει κάτι κατά του βασιλιά του κόβανε τη γλώσσα. Τώρα αυτό, απλώς, δεν χρειάζεται. Τώρα σου κόβουνε το ψωμί σου, το μέλλον σου, την εκτίμηση σου. Σε εξωστρακίζουνε. Σε φιμώνουν ώστε να μην έχεις φωνή. Σε λένε “κυρία” Σαρίδου αντί για κυρία Σαρίδου. Ρε, άντε ουστ, βόδι!! Oι λαθρομετανάστες σε μαράνανε!

  31. άσπρα μούρα μαύρα μούρα είσαι μια κουλοχαμούρα

  32. Μπράβο στην κ. Σαρριδου. Οι υπόλοιποι πάρτε τον στο σπίτι σας
    ..με το καλό…

  33. Και εσύ αγόρι μου με ένα καλό παιδί….οι άλλοι συνεχίζετε να παίζετε το θεατράκι σας..

  34. Συγκοινωνούντα δοχεία όλοι τους είναι όλοι τους και αλληυποστηρίζονται. Σιγά μην έθιξε το παλικάρι που διαλαλεί αυτό που ειπε με καμάρι!

  35. παλι με τον Κασελακη…Αυτο ειναι σταυροφορία
    δηλαδη τον Μ. που τον αφησε μια 10ετια η Μαρεβα ξερετε γιατι;

  36. ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ “ΚΥΡΙΑ” ΣΑΡΙΔΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΙΑ… ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    1. μαζι πανε αυτα
      πολιτισμικος μαρξισμος λεγεται
      λαθρο, τουρκαλμπαν ανωμαλες αδερφες γουοκ κουλτουρα γιουφτοι πουστηδες παιδεραστες καροτενιοι κλανιτεχνες και ολη η ροζ καπιταλιστικη αριστερα των κουληδων καραμαλουληδων τσιπρων κουτσουμπων αναρχικων κ.λ.π
      ολους αυτου απαγορευεται να τους πιασεις στο στομα σου…..

      1. Εχεις μισος μεσα σου και θα λιωνεις μια ζωη. Ο κουλης ο γιωργος παπανδρεου σαμαρας κτλ που ειναι στρειτ μας εφεραν εδω. Και το σημερα εκτος που ειναι ασχημο δε δινει δικαιωμα για αυριο. Ποιο το προβλημα σου σε ενα κρατος που καταστραφηκε με 5 εκατομυρια ελληνες και ολοι αλλοι οτι να ναι. Εσυ παλι αν τους πιασεισ στο στομα σου που λες οτι απαγορευεται τι θα πεις? βρισιες θα πεις. δεν εχεις επιχειρηματα. να βριζεις ελευθερα θελεις. επειδη εισαι αποτυχημενος βγαζεις μισος. δεν ειναι κακο αλλα λογικο , οκ.

        1. κοιτατε ποιος μιλαει για μισος!!!!!!
          εσεις οι μπολσεβικοι φιλελέφτ ειστε γεματοι μισος ρατσισμο και εχθροπαθεια εναντι του ελληνικου λαου και ειδικα ημων που ειμαστε κατα του πολιτισμικου μαρξισμου σας και της φιλελεφτ υποκουλτουρας σας
          εσυ φαινεσαι ποσο μισανθρωπος εισαι μαυτα που γραφεις….
          θαθελες να σφαξεις 5 εκατομμυρια ελληνες αντιφρονουντες ΜΗ αριστερους ε μπολσεβικα???????

          1. Επειδη εσυ εισαι ενα κλικ πριν εγκλεισμο στο ψυχιατριο δε σε φταιει ο αλλος κοσμος. Και αμα με το καλο σε κλεισουν εκει με αλβανους γεωργιανους μαυρους κτλ ψυχικα αρρωστους θα εισαι. και αμα δειξεις και εκει οτι εισαι ρατσιστης…. θα σε βαλουν ζουρλομανδυα και απομονωση. Και εμεις απ εξω θα ξεχασουμε οτι καποτε υπηρξες. Για ενα καλυτερο αυριο που ανοικει στους νεους. Αφηστε τους νεους να αποφασισουν αυτη για το μελλον τους. οχι εσεις. Ειδαμε πως τα κανατε.

        2. Το μόνο λάθος που έκανε ο Γιώργης ήταν ότι έβλεπε μόνο κόκκινους έπρεπε να βλέπει και κάθε λογής λαμόγια, μαυραγορίτες, πουστηδες, ανθελληνες και να τους εξαφανίσει μέχρι τρεις γενιές όχι να μας τους αφήσει να μας βασανίζουν και να προδίδουν την πατρίδα μας. Ένας Θοδωρής ή Γιάννης ή Γιώργης να ξεπεταχτεί και τότε να δούμε πόσο μάγκιες είστε όλοι οι δημοκράτες,φιλελεδες, παγκοσμιοποιητές. Τώρα που δεν υπάρχει δημοκρατία γιατί οι πυλώνες της έχουν καταργηθεί με κυριότερο τη δικαιοσύνη λέτε και κάνετε ότι ηλιθιότητα και ανωμαλία σας κατέβει στο μυαλό. Αλλά η ιστορία διδάσκει ότι γυρίζει ο τροχός πάντα.

        3. Το ίδιο σύστημα που έφερε και στηρίζει τον Κούλη,τον ΓΑΠ,τον Τσίπρα κλπ,στηρίζει και τον Κασσελάκη.

        4. Ο Όλυμπος είναι στη θέση του, όσο και να χτυπιέστε ΣΥΡΙΖΟΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ…Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική ζωή του καθενός και τί κάνει στο κρεβάτι του… Κατάλαβες αριστερή από την Ουάσινγκτον; Η πολιτική του θέση είναι οι ερωτικές του προτιμήσεις…Κουρδιστή Λεμονιά…Πάνε τα κουρδιστά πορτοκάλια…Τα πήρε το Εύρηκα. Έχεις και άποψη Καλαματιανό σύκο…Σύκα καλέ… Και αν θέλετε παιδιά, να πηδηχθείτε και να κάνετε… Αλλάξτε ρόλους και κάντε το… Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά… Ακόμη και τα δικά σας, δεν θα πρέπει να γνωρίζουν τί κάνετε στο κρεβάτι σας….

        5. O Κούλης, ΓΑΠ και Σαμαράς straight; Τι άλλο θα ακούσουμε. Τελικά εσείς οι ”προοδευτικοἰ” που φέρατε τη χώρα σε αυτό το χάλι είστε τα μεγαλύτερα πρόβατα σας αξίζουν αυτά που παθαίνετε και τα χειρότερα μπροστά σας.

Comments are closed.